Brendan Fehr
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Hehe, teraz następna dawka super wrażen, tym razem pewnie bedzie więcej capsów
Zacznijmy od zdjęcia, które potocznie nazywamy, super szerokim usmiechem...
A teraz coś zwane...hmmm..."Obrażam się na ciebie...smoku, za to, że mnie zrzuciłaś z krzesła "
Z serii...."Bob budowniczy!!"
Zapraszam na nowy odcinek "Herbatki u Tadka MIx "
Seria "Gotuj z Guerinem - albo zatrudnij sie na sporzatakczkę"
Zacznijmy od zdjęcia, które potocznie nazywamy, super szerokim usmiechem...
A teraz coś zwane...hmmm..."Obrażam się na ciebie...smoku, za to, że mnie zrzuciłaś z krzesła "
Z serii...."Bob budowniczy!!"
Zapraszam na nowy odcinek "Herbatki u Tadka MIx "
Seria "Gotuj z Guerinem - albo zatrudnij sie na sporzatakczkę"
- ciekawska_osoba
- Fan
A więc
"POdliczmy...Smoka całowałem...raz ...dwa (...)...dwadziećia razy w tym tygodniu, Maję...hmm...dwadzieścia dwa licząc również blan to z 50 bo musilismy poprawiać"
"Ej nie dotykaj, bo zepsujesz :-/"
"Kto mi wcisnął taki pedalski żółty sfeterek"
"What?? dzisaj nie pocałuje Marii "
Seria "bob budowniczy i przyjaciele"
"Wszyscy mają mumbe, mam i ja:)"
"Jason, ten kawał o bloddynce co poznała kosmite jest super!!"
.... cdn....
PS: wiecie co stało sie Brendanowi?? http://b-fehr.webz.cz/gallery/obr1/018.jpghttp://b-fehr.webz.cz/gallery/obr1/019.jpg
"POdliczmy...Smoka całowałem...raz ...dwa (...)...dwadziećia razy w tym tygodniu, Maję...hmm...dwadzieścia dwa licząc również blan to z 50 bo musilismy poprawiać"
"Ej nie dotykaj, bo zepsujesz :-/"
"Kto mi wcisnął taki pedalski żółty sfeterek"
"What?? dzisaj nie pocałuje Marii "
Seria "bob budowniczy i przyjaciele"
"Wszyscy mają mumbe, mam i ja:)"
"Jason, ten kawał o bloddynce co poznała kosmite jest super!!"
.... cdn....
PS: wiecie co stało sie Brendanowi?? http://b-fehr.webz.cz/gallery/obr1/018.jpghttp://b-fehr.webz.cz/gallery/obr1/019.jpg
ojej, to okropne, co mu się stało?? Ale to chyba było dawno?? A nikt nie umie tego języka, tam jest coś napisane, może by nam to coś wyjaśniło. Świetne zdjęcia i opisy
Last edited by Liz16 on Sat Jun 26, 2004 9:47 pm, edited 1 time in total.
- lizzy_maxia
- Fan
Mnie też Mamba jest teraz u mnie numero uno Ale "Gotuj z Guerinem albo zatrudnij sprzątaczkę" plasuje się tuż za tym! Od razu przyjemniej (jeszcze bardziej przyjemnie, bo to w końcu photki Brena! ) się ogląda takie zdjęcia opatrzone zabawnymi komentarzami. Gosiu, masz talent!Lenka wrote:Gosiek - rozbrajasz mnie swoimi opisami do fotek
BTW. "Smok", to jak mniemam, ta cycata panna, jego teraźniejsza "wybranka serca"? Jakoś inaczej na nią wcześniej mówiłyście..Hmmm...nie przypomnę sobie Aaa...wiem, coś z jaszczurem to było? Ale tak poza tym, to jesteście strasznie dla niej niemiłe A co jesli ona miała niańkę polskiego pochodzenia, polskiego się"naumiała" i teraz nam tu na forum zagląda?
Tak, mysle ze tak wlasnie jestlizzy_maxia wrote: BTW. "Smok", to jak mniemam, ta cycata panna, jego teraźniejsza "wybranka serca"? Jakoś inaczej na nią wcześniej mówiłyście..Hmmm...nie przypomnę sobie Aaa...wiem, coś z jaszczurem to było? Ale tak poza tym, to jesteście strasznie dla niej niemiłe A co jesli ona miała niańkę polskiego pochodzenia, polskiego się"naumiała" i teraz nam tu na forum zagląda?
Ania
No i dobrze, niech wie co sadzimy o jej związku z Brenem...może z nim zerwie, a zrospaczony chłopak poleci do...hmmm Mai albo ShiriBTW. "Smok", to jak mniemam, ta cycata panna, jego teraźniejsza "wybranka serca"? Jakoś inaczej na nią wcześniej mówiłyście..Hmmm...nie przypomnę sobie Aaa...wiem, coś z jaszczurem to było? Ale tak poza tym, to jesteście strasznie dla niej niemiłe A co jesli ona miała niańkę polskiego pochodzenia, polskiego się"naumiała" i teraz nam tu na forum zagląda?
Rzucam wam bombę na kolana tak serio, to na roswellfanatics znalazłam zdjęcie z nowego filmu Brendana "Sugar" i pomyślałam, że jeszcze go pewnie nie widziałyście. No cóż, jest ono trochę kontrowersyjne, ale ma nadzieję że nikt nie umrze ze zgorszenia
"Sugar" było pokazywane/będzie pokazywane na MFF w Toronto.
"Sugar" było pokazywane/będzie pokazywane na MFF w Toronto.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
- lizzy_maxia
- Fan
Jakos chyba przezyjemy Dzieki wielkie za fotke!!Lizziett wrote:Rzucam wam bombę na kolana tak serio, to na roswellfanatics znalazłam zdjęcie z nowego filmu Brendana "Sugar" i pomyślałam, że jeszcze go pewnie nie widziałyście. No cóż, jest ono trochę kontrowersyjne, ale ma nadzieję że nikt nie umrze ze zgorszenia
Ania