Życie prywatne aktorów
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Życie prywatne aktorów
Zastanawiam sie co słychać u naszych aktorów...słyszałam gdzieś że Brendan i Shiri są razem a Jason i Ktie sie rozstali...czy to prawda?
nie wiem z jakiego powodu słyszę to już dziś drugi raz na forum. Odpowiadam: Brednan i Shiri nie są razem!
Brendan rozstał się z Majandrą i teraz wozi sie z jakąś Jessica Gimenez(czy jakoś tak). Natomiast co do Kathie i Jason to nic nie wiadomo, bo nic nie mówią, jak ktoś wspominał podobno Kathie mówiła o wyjeździe wspólnym na wakacje, tyle narazie wiadomo....
Brendan rozstał się z Majandrą i teraz wozi sie z jakąś Jessica Gimenez(czy jakoś tak). Natomiast co do Kathie i Jason to nic nie wiadomo, bo nic nie mówią, jak ktoś wspominał podobno Kathie mówiła o wyjeździe wspólnym na wakacje, tyle narazie wiadomo....
Dobre-wozi się A ta Jessica to niby modelka i aktorka...A gdzie ona zagrała Czy ktoś znalazł o niej jakieś info Jej nazwisko brzmi mi z leksza hiszpańsko.Moja teoria jest taka że Brendan nie może zapomnieć o Majandrze i dlatego podświadomie szuka dziewczyn z latynoskim pochodzeniem he,he To pewnie ten temperament Jak sądzicie-co połączyło Brendana z Jessicą
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
ja wlasnie jestem tego samego zdaniamalina wrote:Graalion-tak to pewnie seks Albo to latynoskie nazwisko
I musze zaznaczyc ze tez jestem fanka M&B i to prawie maniakalna:P
a jaka bylam zla jak sie okazalo ze moglam naocznie i moze narecznie:P spotkac Brena teraz pod koniec lipca!!!!!
Maria:Calowalas sie z ta kopia Michaela i nic mi nie powiedzialas?!Liz:Chcialam ci powiedziec, ale nie moglam...Maria:No jasne. Myslalas sobie, w koncu to tylko jezyk Michaela.......
a tak w ogóle to czy ta panienka to nie ma przypadkiem na imię Jennifer a nie Jessica?ja też jestem wierną fanką M&B,oni są moją obsesją!!!!!!ta Gimenez jest strasznie irytująca,bez przerwy tylko się uśmiecha,a Bren wcale nie wydaje się przy niej bardzo szczęśliwy,może masz rację MALINA z tym że nie może zapomnieć.A i Maja chodzi ostatnio jakaś smutna.......
Kochani,sama już nie wiem czy to seks czy nie?Jak to było na czacie Brendan lubi się nad nią znęcać...
Dobra już nic nie mówię.A jeszcze mam pytanko:czy zwróciliście uwagę że ona jest taka jakaś...jakby to ująć...NAPAKOWANA.Ma chyba bary jak pływaczka,może oni razem z Brendanem ćwiczą do jakiś zawodów kulturystycznych czy coś w tym stylu A może ja źle widzę,tzn ja na pewno źle widzę ale przyznacie że taka jakaś OBSZERNA jest,nie
Dobra już nic nie mówię.A jeszcze mam pytanko:czy zwróciliście uwagę że ona jest taka jakaś...jakby to ująć...NAPAKOWANA.Ma chyba bary jak pływaczka,może oni razem z Brendanem ćwiczą do jakiś zawodów kulturystycznych czy coś w tym stylu A może ja źle widzę,tzn ja na pewno źle widzę ale przyznacie że taka jakaś OBSZERNA jest,nie
To ja dołączam do grona obsesyjnych fanek Maji i Brendana Buhaha ta Jenifer jest dziwna. Dobrze tu piszecie ona cały czas szczerzy kły a Bren nie jest zbyt szczęśliwy, Maja z resztą też nie wygląda za wesoło wygląd tej Gimenez to efekt sexu i kartonu samoopalacza połączonego z solarium
Tell me why it costs so much to live...