Eh, ci faceci...
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Eh, ci faceci...
Ponieważ panowie założyli temat z "rozbieranymi" Roswelliankami, to dlaczego my nie miałybyśmy mieć czegoś dla siebie? (Moja historyczka twierdziła, że jestem feministką... Ja...?). W końcu też nam się coś należy, zatem...
Na pierwszy ogień pójdzie Jason Behr, znany również jako Max Evans
Widok na bicepsy, a co
Tym razem mamy możliwość zerknięcia na klatkę piersiową...
No cóż... Jest na co popatrzeć
Hm...
No cóż... Atleta w każdym calu...
Ach, ta klata
Też bym wolała, żeby założył koszulkę. Przy kimś takim nie można zebrać myśli
TEGO pominąć bym nie mogła...
Apel do pań - szukajmy innych ciekawych zdjęć naszych bohaterów. Z pewnością Brendan również ma co pokazać , a gdzieś chyba widziałam interesującego Nicka...
Na pierwszy ogień pójdzie Jason Behr, znany również jako Max Evans
Widok na bicepsy, a co
Tym razem mamy możliwość zerknięcia na klatkę piersiową...
No cóż... Jest na co popatrzeć
Hm...
No cóż... Atleta w każdym calu...
Ach, ta klata
Też bym wolała, żeby założył koszulkę. Przy kimś takim nie można zebrać myśli
TEGO pominąć bym nie mogła...
Apel do pań - szukajmy innych ciekawych zdjęć naszych bohaterów. Z pewnością Brendan również ma co pokazać , a gdzieś chyba widziałam interesującego Nicka...
- Galadriela
- Zainteresowany
- Galadriela
- Zainteresowany
- Galadriela
- Zainteresowany
Wiesz Nan ja też zakładałam ten temat (telepatia czy co )
ale widocznie źle coś nacisnęłam i nie wyszło.Ale jest w końcu i jest dobrze Jak już wiecie albo nie wiecie ja LUBIĘ Kyle'a
Jeśli więc znajdziecie jakieś CIEKAWE zdjątka to będę bardzo wdzięczna.Ja jeszcze nie wychowałam sobie tak dobrze komputerka i nie umiem szukać...Aha a mój temat miał tytuł-cytat (chyba Twój Nan?)"Nam się też coś od życia należy" Pozdrowienia
ale widocznie źle coś nacisnęłam i nie wyszło.Ale jest w końcu i jest dobrze Jak już wiecie albo nie wiecie ja LUBIĘ Kyle'a
Jeśli więc znajdziecie jakieś CIEKAWE zdjątka to będę bardzo wdzięczna.Ja jeszcze nie wychowałam sobie tak dobrze komputerka i nie umiem szukać...Aha a mój temat miał tytuł-cytat (chyba Twój Nan?)"Nam się też coś od życia należy" Pozdrowienia
Owszem, mój cytat, chyba historyczka miała rację Elu, jakąś dziurę pamięciową miałam, o takim odcinku zapomnieć... "Czy mógłbyś zdjąć koszulę". Hm, widać po niej kobiece niezdecydowanie, "Czy mógłbyś założyć koszulę" (konteksty pomijamy ) Eh... Chciałam sobie poczytać opowiadania, ale chyba nic z tego nie wyjdzie i poszukam zdjęć. Gdzieś widziałam kilka szalenie interesujących fanartów...