Inni
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Inni
No tak. Innym też się coś od życia należy, czyli miejsce na wszystko o wszystkich
Na początek może tak na powitanie:
Colin Hanks w otoczeniu zdaje się rodzinki
i Colin Hanks po raz drugi, tym razem z własną morderczynią
Adam Rodriguez w okularkach. Hmmm, nawet nieźle wygląda...
i Adam z Nickiem...
David Conrad aka agent Pierce...
I elegancki William Sadler
Bill z serialowym synem... O rany, to jest Nick?!
Na początek może tak na powitanie:
Colin Hanks w otoczeniu zdaje się rodzinki
i Colin Hanks po raz drugi, tym razem z własną morderczynią
Adam Rodriguez w okularkach. Hmmm, nawet nieźle wygląda...
i Adam z Nickiem...
David Conrad aka agent Pierce...
I elegancki William Sadler
Bill z serialowym synem... O rany, to jest Nick?!
Last edited by Nan on Mon Jul 19, 2004 8:24 am, edited 1 time in total.
Wszechwiedząca...? Nie przeceniasz mnie....? To drugie to Nicholas na sto procent, czyli Miko Huges. Za to ta dziewczynka... Coś mi się błąka po głowie. Może to Katherine? Coś mi przypomina...
Miko lubi walczyć...
No i słodziutkie dziecko...
Ładne dziecię. I kjtórzby pomyślał, że taki potworek z niego...
Z wiekiem ładnieje. Może kiedyś będzie przypominał Jasona, który też z wiekiem ładnieje...
I po co zaczęliście ten temat...? Ja mam hopla na punkcie zdjęć...
Wiecie, że on jest ode mmnie o rok starszy? 22.02.1986... I w życiu nie zgadniecie, jakie on ma zwierzątko... W większej ilości, jakieś 30 000...
Miko lubi walczyć...
No i słodziutkie dziecko...
Ładne dziecię. I kjtórzby pomyślał, że taki potworek z niego...
Z wiekiem ładnieje. Może kiedyś będzie przypominał Jasona, który też z wiekiem ładnieje...
I po co zaczęliście ten temat...? Ja mam hopla na punkcie zdjęć...
Wiecie, że on jest ode mmnie o rok starszy? 22.02.1986... I w życiu nie zgadniecie, jakie on ma zwierzątko... W większej ilości, jakieś 30 000...
Nie odczepię się takłatwo od tego Miko Chyba zostanę dziennikarką A warto się chyba nim zająć, po już jest niezłą postacią, a ma tylko 17 lat, więc co będzie później...? Wiecie, że zaczął grać jako dwuletni bachor? Podobno największe uznanie zdobył grając rolę autystycznego chłopca u boku Bruce'a Willisa w Mercury Rising w 1998 roku. Wystąpił również w "Apollo 13" (1995). No dodatek grał również w "Słonecznym Patrolu" (1989) - w życiu bym go o to nie posądzała... jak również w "Dotyku Anioła" z 1994... To tyle z jego filmografii. Prywatnie ma dwóch strraszych braci Mikhael i Mitchel i starszą siostrę Molly. Z tekstu wywnioskowałam również, że jest rdzennym Amerykaninem (czyli co, Indianin...?) i jego imię w języku, czy może raczej narzeczu, Chickasaw to "szef"... Mieszka niby w LA, ale pracuje (!) w Oklahomie.
No i co...? Przyznać się szczerze, ile z tego wiedzieliście? Bo ja nic... Nie wiem, mnie się wydaje, że to raczej może być interesujące... Sławny ten nasz Nicholas
No i co...? Przyznać się szczerze, ile z tego wiedzieliście? Bo ja nic... Nie wiem, mnie się wydaje, że to raczej może być interesujące... Sławny ten nasz Nicholas
Pamiętacie ankietę przeprowadzaną przez nauczyciela historii na początku czwartej serii? Radzę powczytywać się w pytania i odpowiedzi, fajnie to wygląda (dla tych, którzy znają angielski). Oto jej wycinki:
arkusz Maxa (odpowiedzi dotyczą Kyle'a):
Ankieta Kyle'a:
Ankieta Isabel:
Ankieta Liz:
Ankieta Marii:
Ankieta Michaela:
Długie wyszło, wiem, ale chyba warto się wgłębić... Chyba mieli niezłą zabawę uzupełniając ankietę
arkusz Maxa (odpowiedzi dotyczą Kyle'a):
Ankieta Kyle'a:
Ankieta Isabel:
Ankieta Liz:
Ankieta Marii:
Ankieta Michaela:
Długie wyszło, wiem, ale chyba warto się wgłębić... Chyba mieli niezłą zabawę uzupełniając ankietę
- ciekawska_osoba
- Fan
buhaha ale sie usmialam jak to przeczytalam a te ankiety to chyba sa te z odcinka 285 South
A ta dziewczynka to nikt inny jak mała Liz pamiętacie wspomnienia Maxa? Te błyski? Przypatrzcie się jak wyglada w nich małą Liz
A Miko hoduje pszczoły? wow nigdy bym nie zgadłą ja miałąm strzelać, ze to rybki moze hoduje ...
A ta dziewczynka to nikt inny jak mała Liz pamiętacie wspomnienia Maxa? Te błyski? Przypatrzcie się jak wyglada w nich małą Liz
A Miko hoduje pszczoły? wow nigdy bym nie zgadłą ja miałąm strzelać, ze to rybki moze hoduje ...
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
hehe pamiętajcie jednak że odpowiedzi na te pytania czyli w tym przypadki Kylea odpowiadał Max, nie wiem czy zwróciliście uwagę, bo te ankiety są źle podpisane, np Kyle prowadził ankietę o Maxie, zadawał mu pytania a Max odpowiadał - Kyle je tylko wpisywał, ięc tak w gruncie rzeczy to odpowiedzi Maxa są śmieszne
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
No to ja nie wytrzymam i nie będę co prawda tego tutaj wciskać, ale dam linka do tapety z Nicholasem. http://www.roswell-serial.cz/gallery/wallp/14.jpg
- ciekawska_osoba
- Fan
Nan nie wiem czy oglądałaś, ale wczoraj na dwójce w serialu "Życie do poprawki" czy jakoś tak występował właśnie Miko, ja akurat wychodziłam na zajęcia ale jeszcze tak w drzwiach przystanęłam by zorientować się czy nie przewidziałam się. No i rzeczywiście on tam właśnie grał chłopca, który umarł ale dostał jeszcze jedną szansę, dlaej nie wiem co było bo musiałam iść......