Urodziny....
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- lizzy_maxia
- Fan
Zdrowia, wiele powodów do radości, spełnienia marzeń, sukcesów w szkole (tego okropnego słowa na "m" nie wypowiem )...Próbuj życia i układaj je na swój własny sposób. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbować, nie będziesz wiedziała, co tracisz. Nie poddawaj się przeciwnościom losu, śmiało patrz przed siebie i żyj najpiękniej jak umiesz
Dla kogo te życzenia? Oczywiścia dla naszej _liz, autorki najpiękniejszych polarowych opowiadań, jakie czytałam
Dla kogo te życzenia? Oczywiścia dla naszej _liz, autorki najpiękniejszych polarowych opowiadań, jakie czytałam
- ciekawska_osoba
- Fan
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Ramzesa - spóźnione ale szczere życzonka
Oraz dla _liz - oby życie was rozpieszczało do granic możliwości aby zadno z was nie musiało martwić się dniem jutrzejszym:)
Oraz dla _liz - oby życie was rozpieszczało do granic możliwości aby zadno z was nie musiało martwić się dniem jutrzejszym:)
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Życzenia spóźnione ale bardzo szczere- wszystkiego najlepszego dla twojej babci aras i dla _liz. Sorry, że takie krótkie ale nie mam czasu- muszę już iść.
"Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
ja jestem bardzo ciekawa, kto by co chciał obchodzić; urodziny czy imieniny?
No pewnie, najlepiej i to i to, ale zdaje sie, że nie we wszystkich krajach obchodzi się imieniny, nie wszędze urodziny...
No pewnie, najlepiej i to i to, ale zdaje sie, że nie we wszystkich krajach obchodzi się imieniny, nie wszędze urodziny...
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Ja osoboście wolę urodziny Aha-składam życzenia wszystkim tym którzy mieli ostatnio urodzinki (lub imieniny ). Ostatnio mnie tutaj długi czas nie było tak więc mam zaległości ...
"Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski