Nasze zwierzaki
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
A ja nie będe orginala mam pieska .... wzięłam go z bidula ... biedne zwierzatko wtedy było takie bojażliwe ... i wogóle .... Ma trzy imiona ... oficjalne Scooby-Doo .... te który się mówii kedy ktoś pyta jak się wabi to Scooby ... moja mama mówi na niego Misiek .(hmm.... Jaki to ma związek z Rswell ?? ) a moi znajomi Wybałuch .. z powodu dużych troche wyłupastych brązowych oczu ...
Wystarczy przejść się czasami koło śmietników i sobie coś przywłaszczyć...
Jestem przeciwnu trzymaniu zwierząt w domach takich jak choćby psy.. Inna sparawa jeśli jest to jakies gospodarstwo czy prywatny dom, w którym pies może okazać się tanim stróżem... Ale psy dla samej zabawy to głupota. Jeśli już chcecie przywłaszczyć psa to najlepiej przejście się do jakiegoś schroniska i sobie cos wybrać.
Jestem przeciwnu trzymaniu zwierząt w domach takich jak choćby psy.. Inna sparawa jeśli jest to jakies gospodarstwo czy prywatny dom, w którym pies może okazać się tanim stróżem... Ale psy dla samej zabawy to głupota. Jeśli już chcecie przywłaszczyć psa to najlepiej przejście się do jakiegoś schroniska i sobie cos wybrać.