Czego nienawidzimy?
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- leland_gaunt
- Gość
re re
nienawidzę jak czegoś nie wiem i jak ktoś się czepia
nienawidzę przycisku edytuj
nienawidze jak wszystkim nic się nie podoba
nienawidzę, gdy na forum mądre głowy nie chcą odpowiadać tylko odsyłają gdzieś tam gdzie i tak tego nie ma
Do Olka mama mi mówi, że kobieta ma zawsze racje...
Do {o} oto dowód na to, że szybko się uczę i posiadłem tajmniczą umiejętność korzystania z przycisku edytuj
nienawidzę przycisku edytuj
nienawidze jak wszystkim nic się nie podoba
nienawidzę, gdy na forum mądre głowy nie chcą odpowiadać tylko odsyłają gdzieś tam gdzie i tak tego nie ma
Do Olka mama mi mówi, że kobieta ma zawsze racje...
Do {o} oto dowód na to, że szybko się uczę i posiadłem tajmniczą umiejętność korzystania z przycisku edytuj
Last edited by leland_gaunt on Sun Jan 15, 2006 11:49 pm, edited 1 time in total.
leland_gaunt
A ja w sumie popieram bunt, jaki został zastosowany
Może nie lubię, jak ktoś popełnia zarąbiste błędy... ale poprawianie Maxa na Maksa to już jest szczyt wszystkiego!
Z tego co ja pamiętam, to jeden z głównych bohaterów Roswell miał na imię Max, a nie Maksymilian. Inną rzeczą, jaką pamiętam jest to, że imion, nazw własnych i nazwisk się nie tłumaczy.
Może nie lubię, jak ktoś popełnia zarąbiste błędy... ale poprawianie Maxa na Maksa to już jest szczyt wszystkiego!
Z tego co ja pamiętam, to jeden z głównych bohaterów Roswell miał na imię Max, a nie Maksymilian. Inną rzeczą, jaką pamiętam jest to, że imion, nazw własnych i nazwisk się nie tłumaczy.
Musisz jeszcze trochę doczytać. Np. w słowniku PWN. Ale nie przejmuj się - x w Maksie i Aleksie jest bardzo pospolitym błędem.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
- leland_gaunt
- Gość
-
- Gość
:D
Nienawidze osób które udają kogoś innego.. Po pierwsze zakładając maski i przyjmując zdanie osoby z którą właśnie rozmawiaja a po drugie osób które przez internet udają osoby którymi nie są. :/ Nienawidze kiedy ktoś kłamie prosto w oczy i sądzi ze jest najwspanialsza osoba pod słońcem! Nie ma już innej rzeczy jakiej nienawidze bo kłamstwa i oszustwa wystarczaja (samo nienawidzenie jest bez sensu i robią to osoby zakompleksione). Dlatego chciałabym sprostować że nie nienawidze ale nie toleruje takiego zachowania.
- miss independent87
- Gość
Nienawidzę....
1. jak ktoś notorycznie robi mi kazania i udaje, że wszystko wie najlepiej
2. jak ktoś udaje, że jest święty; widzi wady u wszystkich wokoło z wyjątkiem siebie samego
3. piłki nożnej
4. jak mój chłopak próbuje mi mówić co mam robić
5. jak pseudo-kumpele udają, że im zależy
6. zdrady, szczególnie jak zdradza ktoś bliski
7. jak odpalam moje kochane mp3 i okazuje się, że właśnie bateria padła
8. jak ktoś krytykuje coś, czego nie zna, wypowiada się na temat, na który nie ma zielonego pojęcia
9. polskich telenowel
10. jak każdy widzi tylko czubek swojego nosa
NEGATYW
2. jak ktoś udaje, że jest święty; widzi wady u wszystkich wokoło z wyjątkiem siebie samego
3. piłki nożnej
4. jak mój chłopak próbuje mi mówić co mam robić
5. jak pseudo-kumpele udają, że im zależy
6. zdrady, szczególnie jak zdradza ktoś bliski
7. jak odpalam moje kochane mp3 i okazuje się, że właśnie bateria padła
8. jak ktoś krytykuje coś, czego nie zna, wypowiada się na temat, na który nie ma zielonego pojęcia
9. polskich telenowel
10. jak każdy widzi tylko czubek swojego nosa
NEGATYW
"Ladies leave yo man at home / The club is full of ballas and they pockets full grown / And all you fellas leave yo girl with her friends / Cause its 11:30 and the club is jumpin jumpin"
http://www.scoobygang.fora.pl/
- miss independent87
- Gość
nienawidzę...
c.d.:
11. bananów i grejfrutów
12. imion: Kuba, Piotrek i Justyna
13. jak dziewczyny obgadują inne przedstawicielki swojego gatunku tylko dlatego, że są zawistne i zazdrosne
14. pudli
14. jak nie mam nic na koncie, a własnie muszę wysłać ważnego esa
15. tlenionych blondynek w różowych ciuszkach
11. bananów i grejfrutów
13. jak dziewczyny obgadują inne przedstawicielki swojego gatunku tylko dlatego, że są zawistne i zazdrosne
14. pudli
14. jak nie mam nic na koncie, a własnie muszę wysłać ważnego esa
15. tlenionych blondynek w różowych ciuszkach
"Ladies leave yo man at home / The club is full of ballas and they pockets full grown / And all you fellas leave yo girl with her friends / Cause its 11:30 and the club is jumpin jumpin"
khm. ja z reguly dziewczynek nie bije, ale jestem sklonny dla Pani Niezaleznej 87 (to IQ?) zrobic wyjatek.miss independent87 wrote:c.d.:
11. bananów i grejfrutów
...
no naprawde, szczyt bezczelnosci i chamstwa..
pisze taka i nawet sie nie zastanowi czy komus nie sprawia przykrosci..
a gdyby ktos powiedzial, ze Ciebie nienawidzi? myslze czasami..
tak trudno postawic sie na czyims miejscu? odrobine empatii!
cholera mnie bierze.. co kto moze miec do grejfrutow..?
ps: o co chodzilo z tym NEGATYWem..?[/code]
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- miss independent87
- Gość
jak chcesz możesz nie lubić mandarynek (nie obrażę się), ale ja mam prawo nie cierpieć bananów i grejfrutów
nie lubię IMION Kuba, Piotrek i Justyna, ale nie twierdzę, że skreślam od razu osoby, które tak się nazywają, tylko dlatego, że mam z ich imieniem złe skojarzenia
i wcale nie sądzę żeby to był szczyt bezczelności
czyżby ktoś poczuł się dotknięty
nie lubię IMION Kuba, Piotrek i Justyna, ale nie twierdzę, że skreślam od razu osoby, które tak się nazywają, tylko dlatego, że mam z ich imieniem złe skojarzenia
i wcale nie sądzę żeby to był szczyt bezczelności
czyżby ktoś poczuł się dotknięty
Tak trochę OT chciałam oświadczyć, że z imieniem Piotrek mam ostatnio same dobre skojrzeniamiss independent87 wrote:nie lubię IMION Kuba, Piotrek i Justyna, ale nie twierdzę, że skreślam od razu osoby, które tak się nazywają, tylko dlatego, że mam z ich imieniem złe skojarzenia
A czego nienawidzę...zaczęli mnie wkurzać ekshibicjoniści, których spotykam na spacerze z psem...dzisiaj kolejny..ileż można? (wiem, wiem, dużo ) za to oni mnie uwielbiają najwyraźniej...
a poza tym to nic, bo świat jest cudowny
- miss independent87
- Gość
Oj, chciałabym mieć z tym imieniem dobre skojarzenia, ale niestety tak się nazywał mój były...
Oh jak ja dobrze znam to uczucie. Okropieństwo..7. jak odpalam moje kochane mp3 i okazuje się, że właśnie bateria padła
Tylko dlatego? Obgadywania nie znoszę, ale jak ktoś jest zawistny i zazdrosny i jeszcze się z tym obnosi i udaje nie wiadomo kogo, to sam się prosi.13. jak dziewczyny obgadują inne przedstawicielki swojego gatunku tylko dlatego, że są zawistne i zazdrosne
Nie lubię słowa "nienawidzę". Zbyt mocne słowo, zbyt przesadne, kiedy człowiek czegoś nienawidzi, po prostu sam siebie męczy. Lepiej wyluzować i uwierzyć, że wszystko ma dobre strony.
Ale irytuje mnie np. kiedy ktoś chce za wszelką cenę udowodniać, że jest lepszy, bo potrafi przez godzinę nawijać, jaki to głupi nie jest Kaczyński... I nie cierpię jak ktoś po moim wyglądzie stwierdza, że mam 15 lat (a skończyłam 18...) i się z tego nabija (mam alergię na tym punkcie, jakby nie było...). No i jeszcze pewnie kilka rzeczy by się zebrało.
- miss independent87
- Gość
Skądś to znam... Ja w tym roku kończę 20, a wg mojego własnego chłopaka wg na 15-stkęLissy wrote:I nie cierpię jak ktoś po moim wyglądzie stwierdza, że mam 15 lat (a skończyłam 18...) i się z tego nabija (mam alergię na tym punkcie, jakby nie było...).
Jak już sie zestarzejesz, będziesz marzyć, żeby ludzie tak myśleli
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- miss independent87
- Gość
Oby ale teraz mi to przeszkadza, szczególnie jak muszę się legitymować
Przejdzie Wam Ja mam 23, a w zeszłym tygodniu usłyszałam w pracy, że obniżam średnią wieku do 14,5miss independent87 wrote:Lissy wrote:Skądś to znam... Ja w tym roku kończę 20, a wg mojego własnego chłopaka wg na 15-stkęI nie cierpię jak ktoś po moim wyglądzie stwierdza, że mam 15 lat (a skończyłam 18...) i się z tego nabija (mam alergię na tym punkcie, jakby nie było...).
I nie wiem na ile wyglądam według mojego ukochanego...może sam się wypowie?
milo, ze pytasz Suonko. sam wiem, ze moje zdanie jest bardzo wazne, wiec ciesze sie bardzo, ze i Ty to wiesz.
no wiec moim zdaniem wygladasz na tyle ile powinnas miec zeby byc najladniejsza na swiecie
(
- jak dyplomatycznie, piter.. naprawde jestem z ciebie dumny, chlopcze.
- alez dziekuje piter, to bardzo milo z twojej strony - ty rowniez jestes wspanialy.
- oh, zbytek laski, moj drogi, choc przyznam, ze mialem takie podejrzenia.
- podejrzenia!? boze.. rodzice musieli cie niezle gnebic, skoro przy takiej prezencji, intelekcie i sexapilu ty masz PODEJRZENIA swojej wspanialosci...
- well, zaraz 'gnebic'... od czasu do czasu mowili 'jestes genialny' zamiast 'gdzie podac Ci obiad, Lordzie?'. troche mnie to wybijalo z rytmu..
- strasznie mi przykro.. na szczescie teraz masz swoje forum na ktorym wszyscy Ci oddaja nalezna czesc..
- eh.. niby tak, ale podziele sie z toba w sekrecie, ze nie jest latwo byc idolem tlumow.. nawet jesli nie sa to zbyt inteligentne tlumy a przewodza im dwa nawiasy z dziura w srodku..
- tell me about it.. no ale co zrobic.. nie mozesz ich teraz porzucic, bo przeciez zgina marnie..
- a myslisz, ze dlaczego zagladam jeszcze w ogole na ten cmentarz..?
- wyrywac zlote zeby?
- ee.. no dobra, to tez.. ale glownie, zeby nie zawiesc fanow. i fanek
- lepiej, zeby Martuś tego nie przeczytala..
- hell..
)
no wiec moim zdaniem wygladasz na tyle ile powinnas miec zeby byc najladniejsza na swiecie
(
- jak dyplomatycznie, piter.. naprawde jestem z ciebie dumny, chlopcze.
- alez dziekuje piter, to bardzo milo z twojej strony - ty rowniez jestes wspanialy.
- oh, zbytek laski, moj drogi, choc przyznam, ze mialem takie podejrzenia.
- podejrzenia!? boze.. rodzice musieli cie niezle gnebic, skoro przy takiej prezencji, intelekcie i sexapilu ty masz PODEJRZENIA swojej wspanialosci...
- well, zaraz 'gnebic'... od czasu do czasu mowili 'jestes genialny' zamiast 'gdzie podac Ci obiad, Lordzie?'. troche mnie to wybijalo z rytmu..
- strasznie mi przykro.. na szczescie teraz masz swoje forum na ktorym wszyscy Ci oddaja nalezna czesc..
- eh.. niby tak, ale podziele sie z toba w sekrecie, ze nie jest latwo byc idolem tlumow.. nawet jesli nie sa to zbyt inteligentne tlumy a przewodza im dwa nawiasy z dziura w srodku..
- tell me about it.. no ale co zrobic.. nie mozesz ich teraz porzucic, bo przeciez zgina marnie..
- a myslisz, ze dlaczego zagladam jeszcze w ogole na ten cmentarz..?
- wyrywac zlote zeby?
- ee.. no dobra, to tez.. ale glownie, zeby nie zawiesc fanow. i fanek
- lepiej, zeby Martuś tego nie przeczytala..
- hell..
)
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.