Ostatnio obejrzałem film "Adrenalina" (oryginalnie zdaje sie "Crank" czy jakoś tak). I powiem jednao. Nigdy chyba nie oglądałem film aż tak napakowanego akcją! Normalnie super, akcja pędzi od pierwszych chwil i zwalnia dopiero pod sam koniec. A do tego jeszcze prześmieszna scena publicznego seksu w Chinetown. Gdyby nie takie sobie zakończenie, uznałbym film za genialny. Tym niemniej goraco polecam. W rolach głównych gość z "Transportera" (nie wiem jak się nazywa) i Amy Smart.
Fabuła: zabójca mafii budzi się i dowiaduje, że został otruty i ma umrzeć w ciągu godziny. Truciznę spowalnia tylko adrenalina, a odtrutka nie istnieje. Będzie się więc starał cały czas utrzymać wysoki poziom adrenaliny w organizmie, póki się nie zemści/nie wymyśli sposobu jak przeżyć.
A co do najnowszego "Batmana" - faktycznie, Ledger zagrał genialnie
Filmy Roswell-fanów...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Re: Filmy Roswell-fanów...
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Olka wrote:Nie mogę się dogrzebać do tego 2go odcinka. Jakieś namiary proszę
...edycja...
dogrzebałam się to torrenta, ale wolałabym coś online, więc nadal czekam na jakąś wskazówkę
...edycja...
Już mam. Upload troszkę zajął czasu ekipie z surfthechannel, ale jak zwykle są niezastąpieni. Zabieram się do oglądania.
...edycja...
Flaki z olejem
Nie do każdego musi przemówić ten serial. W każdym razie ja i tak polecam.
"Adrenalina" - zapowiada się ciekawie, będę musiała obejrzeć.
Obejrzałam Adrenalinę, ale nie spodobała mi się. Taka sama konwencja jak w trzech Transporterach, które wyczerpały moje chęci oglądania Jasona Stathama wciąż i wciąż w tej samej roli.
Polecam za to Ogród Luizy - świeżutko nabyłam właśnie DVD i jestem z zakupu bardzo zadowolona. Gdyby wszystkie polskie filmy były tak dobrze robione i grane.
A True Blood będzie miało 2-gi sezon. Czekam w każdym razie na 3 odcinek i mam nadzieję, że pozbędą się szybko tych groteskowych wampirów z tatuażami i skupią się na bardziej intrygujących wątkach.
Polecam za to Ogród Luizy - świeżutko nabyłam właśnie DVD i jestem z zakupu bardzo zadowolona. Gdyby wszystkie polskie filmy były tak dobrze robione i grane.
A True Blood będzie miało 2-gi sezon. Czekam w każdym razie na 3 odcinek i mam nadzieję, że pozbędą się szybko tych groteskowych wampirów z tatuażami i skupią się na bardziej intrygujących wątkach.