Nasze imiona
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Piter zupelnie nie o to mi chodzilo to sa meskie imiona jakie mi sie podobaja u mezczyzn nie jako kobiece imie jako kobiece mow na mnie Kasia albo moim nickiem Jestes mezczyzna wiec chyba jednak nie wiesz o co chodzi.
Shirka
Shirka
Bo byc z kims, kogo sam wybrales, to co innego niz byc z kims, kto wybral aby z Toba byc.
Droga Marcinie - muszisz bardziej uważać na to, co piszesz, jesli chcesz, żeby nie było w tym dwuznaczności. Potem możesz uważać jeszcze bardziej - tak, żeby dwuznaczności były celowe.
Musisz także uważniej czytać posty innych - tak żeby zrozumieć ich sens. Potem możesz czytać niektóre rzeczy jeszcze uważniej - tak, żeby zauważyć tę celową dwuznaczność...
Najgorzej jest, kiedy ktoś ma napisane jasno, a nie rozumie...
Ciekawa też sprawa - najjaśniejsze jest przekręcane najczęściej...
Musisz także uważniej czytać posty innych - tak żeby zrozumieć ich sens. Potem możesz czytać niektóre rzeczy jeszcze uważniej - tak, żeby zauważyć tę celową dwuznaczność...
Najgorzej jest, kiedy ktoś ma napisane jasno, a nie rozumie...
Ciekawa też sprawa - najjaśniejsze jest przekręcane najczęściej...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
sluszna uwaga - najjasniejsze jest przekrecane najczesciej - na przyklad latarki wszyscy przekrecaja - w druga strone na przyklad...
wlasnie {o} - dlaczego tak zawile! do pierwszego przecinka dobijalem sie przez pol godziny a i tak omijalem co druga literke
wlasnie {o} - dlaczego tak zawile! do pierwszego przecinka dobijalem sie przez pol godziny a i tak omijalem co druga literke
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Rozumiem Ciebie {o} mozesz na mnie mowic jak chcesz wyobraz sobie, ze czytam uwaznie posty innych, ale skoro uwazasz inaczej znaczy nie znasz mnie ani nie wiesz co mysle. Podoba mi sie meskie imie Marcin jak i niektorym innym kobietom, a na moje imie nie lubie Go
Bo byc z kims, kogo sam wybrales, to co innego niz byc z kims, kto wybral aby z Toba byc.
- Maria_DeLuca
- Gość
Re: Nasze imiona
Ela a na drugie Agnieszka
Ela = Elizabeth = Liz (tak wiec zajebiscie:D)
z imienia jestem zadowolona w sumie juz, kiedys chcialam zmienic
Ela = Elizabeth = Liz (tak wiec zajebiscie:D)
z imienia jestem zadowolona w sumie juz, kiedys chcialam zmienic
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Rozbroiła mnie końcówka Fajnie być zadowolonym z imieniaela12 wrote:Ela = Elizabeth = Liz (tak wiec zajebiscie:D)
ja ogólnie mam coś w sobie, że wszystkich po kolei rozbrajam swoimi tekstami hahaha ^^Beauty_Has_Come wrote:
Rozbroiła mnie końcówka Fajnie być zadowolonym z imienia
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?