Moje miasto, a w nim ...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Moje miasto, a w nim ...
No właśnie! Rosłelianie, w jakim mieście/wsi pomieszkujecie?
I co jest tam ciekawego do zwiedzania? Albo ogólnie, jakieś rozrywki i tego typu sprawy.
I co jest tam ciekawego do zwiedzania? Albo ogólnie, jakieś rozrywki i tego typu sprawy.
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
- MAX EVANS
- Fan
Re: Moje miasto, a w nim ...
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
;] nie chodzi mi o to, żeby wiedzieć wszystko o Wałbrzychu, bo to wiadomo wpiszę w wiki i będę wiedzieć
chcę jeszcze bardziej rozkręcić foru m, dowiedzieć się co WEDŁUG WAS w Waszych miejscowościach jest ciekawego do zwiedzania ;]
- MAX EVANS
- Fan
Wiem o co ci chodziło
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
no to ja nie rozumiem, czemu wklejasz link do strony i gdzie jest tysiące informacji na temat Wałbrzycha, a samemu Ci się nie chce napisać tego co wg ciebie jest w nim fajneMAX EVANS wrote:Wiem o co ci chodziło
- MAX EVANS
- Fan
Bo dla mnie jest nudny i mam go już dość
Szczecin,
warto:
-zobaczyć Wały Chrobrego,
-pospacerować po Parku Kasprowicza, szczególnie zachaczyć o Różankę wiosną albo latem.
- wybrać się do najstraszego kina na świecie Pionier, super klimat, można sobie wypić lampkę wina albo zjeść kawałek ciasta... polecam
- pospacerować nad Jeziorem Turkusowym, albo Głębokim,
Mamy w cholere centr handlowych i ciągle powstają nowe.
Ubolewam nad tym że w Szczecinie brakuje takiego rynku jakim może pochwalić się Kraków.
To tak w skrócie.
warto:
-zobaczyć Wały Chrobrego,
-pospacerować po Parku Kasprowicza, szczególnie zachaczyć o Różankę wiosną albo latem.
- wybrać się do najstraszego kina na świecie Pionier, super klimat, można sobie wypić lampkę wina albo zjeść kawałek ciasta... polecam
- pospacerować nad Jeziorem Turkusowym, albo Głębokim,
Mamy w cholere centr handlowych i ciągle powstają nowe.
Ubolewam nad tym że w Szczecinie brakuje takiego rynku jakim może pochwalić się Kraków.
To tak w skrócie.
Katowice,
piękne miasto - kiedy się w nim nie jest
Ok, od razu mówię, że na Śląsku to nie ma chmury smoły na niebie w lato często widać jakie jest piękne błękitne.
Co można pozwiedzać? hmm... sama nie wiem
Ale polecam wieczorne spacery po Parku Chorzowskim (nie on nie jest w Chorzowie, taką ma tylko nazwę - jurysdykcja jest katowicka)
W dzień wolny wybrać się do Zoo. Jeśli na kawę, to do Heliosa - z restauracji na ostatnim piętrze widać całą panoramę Katowic.
A wieczorem do teatru - może nie jest największy na świecie, ale za to ma swój klimat.
No i na koniec Silesia City Center, największe centrum handlowe w południowej Polsce, zapraszam w 2012 po zakończeniu obecnie trwającej rozbudowy
piękne miasto - kiedy się w nim nie jest
Ok, od razu mówię, że na Śląsku to nie ma chmury smoły na niebie w lato często widać jakie jest piękne błękitne.
Co można pozwiedzać? hmm... sama nie wiem
Ale polecam wieczorne spacery po Parku Chorzowskim (nie on nie jest w Chorzowie, taką ma tylko nazwę - jurysdykcja jest katowicka)
W dzień wolny wybrać się do Zoo. Jeśli na kawę, to do Heliosa - z restauracji na ostatnim piętrze widać całą panoramę Katowic.
A wieczorem do teatru - może nie jest największy na świecie, ale za to ma swój klimat.
No i na koniec Silesia City Center, największe centrum handlowe w południowej Polsce, zapraszam w 2012 po zakończeniu obecnie trwającej rozbudowy
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...