Witamy na forum.roswell.pl
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Więc , nawet nie zauważysz jak szybko się tu zadomowisz!!!
Aha, Ciebie też BlooDa gorąco witam! Sorry za przeoczenie, trochę mnie tu nie było. Miłego postowania
Aha, Ciebie też BlooDa gorąco witam! Sorry za przeoczenie, trochę mnie tu nie było. Miłego postowania
Last edited by ~Lenka~ on Thu Jul 29, 2004 12:22 pm, edited 1 time in total.
- ciekawska_osoba
- Fan
Nie wiem gdzie, pisze tu...
W sumie to dołączylam tu jak widac 25, ale tak jakoś wyszło, że witam się się dopiero dziś. Troche się pogóbiłam w tych całych profilach i tym wszystkim ale już jest ok. 5 dni spóżnienia to chyba niewiele, co?? Mam nadzieje, że sie do czegoś przydam. Pozdrawiam szyskich
W sumie to dołączylam tu jak widac 25, ale tak jakoś wyszło, że witam się się dopiero dziś. Troche się pogóbiłam w tych całych profilach i tym wszystkim ale już jest ok. 5 dni spóżnienia to chyba niewiele, co?? Mam nadzieje, że sie do czegoś przydam. Pozdrawiam szyskich
The are like no one else on EARTH
to skorzystam z ogónego powitania i tesh się przywitam niektórzy mnie pamiętają może z chata(nick:ava_) pozdrawiam wszystkich:)zalogowana jestem od kilku dni a tesh się czuję "zadomowiona"...eh,to pewnie ta roswelliańska magia
"Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nigdy nie gaś światła nadziei..."B.D.
- lizzy_maxia
- Fan
- lizzy_maxia
- Fan
Tak jak obiecałam, witam Cię Monisiu, córo moja , chlebem i solą - obyś czuła się tutaj choć w pełni podobnie jak na naszym zakręconym GG forum Nie jestem jedyną osobą, która Cię zna - jest tu jeszcze Sophia i Kaja, ale pod innym nickiem. Monika, Ciebie nie można nie lubić (trochę heinekena, wiesz czemu ).
heh dzieki A Sophia i kaja sa ?? to padas mi ich nicki tak "po kryjomu aby nikt nie zauwazył" ???lizzy_maxia wrote: Tak jak obiecałam, witam Cię Monisiu, córo moja , chlebem i solą - obyś czuła się tutaj choć w pełni podobnie jak na naszym zakręconym GG forum Nie jestem jedyną osobą, która Cię zna - jest tu jeszcze Sophia i Kaja, ale pod innym nickiem. Monika, Ciebie nie można nie lubić (trochę heinekena, wiesz czemu ).
Witam wszystkich jeszce raz serdecznie (choc z nutka przerazenia w głosie... no ale cóz trzeba sie bedzie dostosowac do rguł...)
- lizzy_maxia
- Fan
Cześć!
Właśnie się tu zarejstrowałam. Wasze Forum bardzo mi się podoba.
Jestem tu, bo siostra powiedziała, że jest fajnie i że są tu świetni ludzie i najlepsze opowiadania. Mam nadzieję, że się zadomowię.
Właśnie się tu zarejstrowałam. Wasze Forum bardzo mi się podoba.
Jestem tu, bo siostra powiedziała, że jest fajnie i że są tu świetni ludzie i najlepsze opowiadania. Mam nadzieję, że się zadomowię.
<center>"Zastrzel mnie, wypatrosz, wypchaj i powieś na ścianie."</center>
/Xander, Buffy - the Vampire Slayer/
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Ja też się przyłącze i powiem witajcie
Czekaj twoja siostra... widze że masz podpis z Buffy
coś mi świta... jesteś czyjąś młodszą siostrą, twoja siostra chyba bardzo lubi Jasona. Bo w tym temacie ktoś mówił że ma młodszą siostre która szaleje za Buffy... zaraz zobacze kto tak mówił
[chwila później]
Haa... wiem kto, tak mówiła Milla i ona też jest z Łodźi... powinnam iść na dedektywa Raczej was nie skompromitowałam bo ni ma jak
Czekaj twoja siostra... widze że masz podpis z Buffy
coś mi świta... jesteś czyjąś młodszą siostrą, twoja siostra chyba bardzo lubi Jasona. Bo w tym temacie ktoś mówił że ma młodszą siostre która szaleje za Buffy... zaraz zobacze kto tak mówił
[chwila później]
Haa... wiem kto, tak mówiła Milla i ona też jest z Łodźi... powinnam iść na dedektywa Raczej was nie skompromitowałam bo ni ma jak
Jak ty to wykombinowałaś!????
Wiedziałam, że taki podpis to zły pomysł. Zdajesz sobie sprawę, że ona mnie teraz zabije!? Dobra idę załagodzić sytację, zanim ona się dowie. Może się nie dowie, nie zagląda tu zbyt często.
Wiedziałam, że taki podpis to zły pomysł. Zdajesz sobie sprawę, że ona mnie teraz zabije!? Dobra idę załagodzić sytację, zanim ona się dowie. Może się nie dowie, nie zagląda tu zbyt często.
<center>"Zastrzel mnie, wypatrosz, wypchaj i powieś na ścianie."</center>
-
- Gość
Siemanko wszystkim
Jestem tu nowa i mysle ze cieplutko przyjmiecie nowa fanke paranormalnego serialu Roswell Praktycznie od niedawna sie zainteresowalam ty serialem ale mysle ze starsi fani mnie troche poducza. hehe. Prawde mowiac do do tego wpisu zmusila mnie kumpela ukrywajace sie tu pod pseudonimen Brendanfehrfan Oprocz paranormalnych seriali (czyt. Roswell, Buffy), uwielbiam paranormalny zespol Paranormal. Wszystkim go serdecznie polecam. Nie pozalujecie
"So come ans seee me covered with the snow,
Touch my hand once more and take the last smile of my face"
Touch my hand once more and take the last smile of my face"
- lizzy_maxia
- Fan
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Kiedyś mówiła na ten temat jak było o tym że Jason jakiś tydzień temu grał w odcinku Buffy na TV4 i przy okazji powiedziała że oglądała bo ma siostre która kocha Buffy... i wyszło Mam nadzieje że jeszcze cie nie zabiła a jak co to mam nadzieje że cie nie zastrzeliła, wypatroszyła, wypchała i nie powiesiła cie na ścianie.Sandra wrote: Jak ty to wykombinowałaś!????
A tak pozatym to też lubie Buffy