Filmy Roswell-fanów...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Dzień świra to faktycznie film refleksyjny, głęboki i prawdziwy.
''Mój chłopak się żeni'' oglądałam, bardzo pozytywny.
Ale przed chwilą wróciłam z ''Pewnego razu w Meksyku, czyli Desperado 2'' i mam mieszane uczucia tzn : po pierwszej części spodziewałąm się krwi i przemocy, ale w drugiej to po prostu motyw przewodni. Same strzelaniny, tortury. Banderas wypadł trochę jak jakiś smętny trubadur, aczkolwiek nadal jest seksowny i jego 'granie' na gitarze robi wrażenie. Co jeszcze ? Dla mnie niezwykle ciekawą postacią był bohater, którego grał Jonny Deep (uwielbiam go !). Ten artysta zawsze gra role nietuzinkowe, złożone( Edward Nożycoręki ). I tu pokazał swoją klasę. Okaleczeniem tego filmu był głównie Iglesias, kompletnie nietrafiony. Przy rosłym Banderasie prezentował się w scenerii walk jak wymoczek, który nie chce sobie zabrudzić garnituru krwią. Poza tym cała jego rola polegała na powiedzeniu dwóch kwestii : ''Cześć Banderas'' i '' Nie lubię strzelać''
Podsumowując : film momentami ciekawy, ale ogólnie nie warto wydawać pieniędzy na bilet do kina.
''Mój chłopak się żeni'' oglądałam, bardzo pozytywny.
Ale przed chwilą wróciłam z ''Pewnego razu w Meksyku, czyli Desperado 2'' i mam mieszane uczucia tzn : po pierwszej części spodziewałąm się krwi i przemocy, ale w drugiej to po prostu motyw przewodni. Same strzelaniny, tortury. Banderas wypadł trochę jak jakiś smętny trubadur, aczkolwiek nadal jest seksowny i jego 'granie' na gitarze robi wrażenie. Co jeszcze ? Dla mnie niezwykle ciekawą postacią był bohater, którego grał Jonny Deep (uwielbiam go !). Ten artysta zawsze gra role nietuzinkowe, złożone( Edward Nożycoręki ). I tu pokazał swoją klasę. Okaleczeniem tego filmu był głównie Iglesias, kompletnie nietrafiony. Przy rosłym Banderasie prezentował się w scenerii walk jak wymoczek, który nie chce sobie zabrudzić garnituru krwią. Poza tym cała jego rola polegała na powiedzeniu dwóch kwestii : ''Cześć Banderas'' i '' Nie lubię strzelać''
Podsumowując : film momentami ciekawy, ale ogólnie nie warto wydawać pieniędzy na bilet do kina.
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
"laski" dzialaja na kazdego mozna tez rozszerzyc to pojecie "laski w bikini", "laski bez bikini"... A Bad Boys 2 to taki film do kina... efekty specjalne wypadaja wtedy wspaniale (np "duzo lasek w bikini na plazy")
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
Maxel wrote:widzisz Osobko jakie to proste roznica miedzy nami jest taka ze my patrzymy na laski w bikini a Wy na Brendanopodobnych kolesi w kapielowkach
Maxel chyle czoła, powinienieś opatentować to twierdzenie
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
Maxel ja cię chyba zamorduję!!! Coś ty mi za film polecił??!! Heh zaczęłąm te Identity, na początku nudne jak flaki z olejem, ale pisaliście, ze potem sie rozkręca i się rozkręciło tak, że musiałąm pzrestać oglądać po drugim morderstwie bo się zaczęłam bać (film oglądałam o 1 w nocy) heh to dopiero pierwsze cd nie wiem jak przeżyję kolejne P.S czy tobie dobrze chodziły napisy?
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Mam rozumiec ze film Ci sie podoba ? tylko szkoda ze przerwalas ogladanie bo to niszczy napiecie I skad masz wersje 2cd ? Ja mam na 1cd i jest to DVDrip... ? A napisy mam dobre bo zawsze uwaznie czytam jakie sciagam - wejdz na napisy.info i poszukaj napisow do wersji 2cd, po czym przeczytaj pod "I" do jakiej wersji sa dopasowane (ilosc klatek, rozmiar pliku, nazwa grupy ktora to zrobila)
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
"Identity"=stracone 12 zł (zniżka studencka )na bilet...
z całym szacunkiem dla tych,którym film się podobał...dla mnie ten film nie jest wart złamanego grosza...jak można było rozwalić tak ciekawie zapowiadający się początek...myślałam, że idę na jakiś porządny thriller z normalnym zakończeniem...a nie na coś, co naprawdę tworzy psychopatów...jak John Cusack i Ray Liotta mogli się zgodzić w tym zagrać aż tyle im zapłacono czy nie mają innych propozycji reklama (pokazywana chyba najczęściej na mtv) jest doskonałą zmyłką....to nie jest film o tym kto zabił...ten film jest chory....kogo pociąga takie kino niech obejrzy "Rękę Boga" z Matthew McConaughey'em...ten sam poziom....może jestem nadwrażliwa,ale....NIE POLECAM
z całym szacunkiem dla tych,którym film się podobał...dla mnie ten film nie jest wart złamanego grosza...jak można było rozwalić tak ciekawie zapowiadający się początek...myślałam, że idę na jakiś porządny thriller z normalnym zakończeniem...a nie na coś, co naprawdę tworzy psychopatów...jak John Cusack i Ray Liotta mogli się zgodzić w tym zagrać aż tyle im zapłacono czy nie mają innych propozycji reklama (pokazywana chyba najczęściej na mtv) jest doskonałą zmyłką....to nie jest film o tym kto zabił...ten film jest chory....kogo pociąga takie kino niech obejrzy "Rękę Boga" z Matthew McConaughey'em...ten sam poziom....może jestem nadwrażliwa,ale....NIE POLECAM
- ciekawska_osoba
- Fan
Hehe jasne, że mi sie podoba, dawno już się tak nie bałam I wierz miw moim przypadku nie zniszty to napięcia, gdybym to obejrzała do końca to pewnie przez tydzień nie zamknęłąbym oczu (chyab jestem strachliwa ) Co do wersji 2cd to film mam w dziwnym formacie i go przez Alkohola musze onaczyc, by w bestplayerze moglam ogladac, dlatego moze napisy mi tak dziwnie nie pasuja, chociaz dzis znalazlam normalne pasujace szkoda tylko, ze do pierwszego cd.......Maxel wrote:Mam rozumiec ze film Ci sie podoba ? tylko szkoda ze przerwalas ogladanie bo to niszczy napiecie I skad masz wersje 2cd ? Ja mam na 1cd i jest to DVDrip... ? A napisy mam dobre bo zawsze uwaznie czytam jakie sciagam - wejdz na napisy.info i poszukaj napisow do wersji 2cd, po czym przeczytaj pod "I" do jakiej wersji sa dopasowane (ilosc klatek, rozmiar pliku, nazwa grupy ktora to zrobila)