Beauty, ciesz się, że tak młodo wyglądasz, traktuj to jako zaletę, a to, że niekulturalni ludzie walą na ty wal.Beauty_Has_Come wrote:Drażni mnie mówienie mi na Ty (np. ja zwracam się do kogoś per "Pani" - a jest to osoba na oko około 30 letnia - a ona mi w odpowiedzi na Ty (Bynajmniej nie proponując, byśmy sobie nie "paniowały"). Na kursie angielskiego, gdy opowiadałam sytuację ze studiów jako jakiś przykład, widziałam zdziwione miny i komentarze "jakie studia? co?? Ty studiujesz?? już? to ile Ty masz lat?" Może dla kogoś jest to zabawne, ale mnie czasem mocno przeszkadza.
Widać przyjęło się uważać, że lekki makijaż i włosy w naturalnym kolorze nie występują powyżej 15 roku życia
Pomyśl, że za 10 lat będę Ci dawali 26 lat.
Odnośnie pomalowanych włosów to rzeczywiście prawda, ja też nie maluję włosów, bo mi ich szkoda, maluję tylko oczy, bez żadnych tapet, do tego dochodzi to, że jestem niska i masz Ci los- jeszcze nikt nigdy nie zgadł ile mam lat. I nawet moja własna babcia zatrzymała sie na 19-stce.
Podsumowanie: jak panny z solarium będą łyse i pomarszczone, My będziemy piękne i młode ... ty Max też, razem ze swoją