Strach
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
ja!! ja mam dowod!! moja babcia widziala kiedys z balkonu czarna postac chodzaca po dachu budynku na przeciwko!! poszla tam nastepnego dnia i nikogo nie bylo!!! to musial byc duch!!
i jeszcze przyjaciel mojej przyszywanej cioci opowiadal, ze kieys jechal droga a tu nagle na droge wyskoczyl wsciekly demon i rozwalil mu samochod o drzewo!! wszystkie butelki po wodce sie potlukly!!
sami widzicie, ze duchy musza istniec..
i jeszcze przyjaciel mojej przyszywanej cioci opowiadal, ze kieys jechal droga a tu nagle na droge wyskoczyl wsciekly demon i rozwalil mu samochod o drzewo!! wszystkie butelki po wodce sie potlukly!!
sami widzicie, ze duchy musza istniec..
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
-
- Nowicjusz
Chcecie historii o duchu. to piszę. W łazince miałam kiedyś piecyk gazowy. Pewnego ranka poczułam pchnięcie i wypadłam przez otwarte drzwi z łazienki do przedpokoju. Trochę się potłukłam, ale niewiele. Kiedy wstawałam piecyk gazowy wybuchł. Było dużo ognia i wrzącej wody. Gyby nie to że siedziałam w przedpokoju byłabym poparzona i wodą i ogniem. Co mnie wypchnęło z łazienki nie wiem. Wiem, że sama się nie przewróciłam. A, i przeciągu też nie było. Jak ktoś ma racjonalne i prostsze wyjaśnienie niech pisze.
- lizzy_maxia
- Fan
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
"Chcielibyśmy złożyć oficjalne oświadczenie, że duchy nie istnieją. Wszystkie dusze po śmierci trafiają do zaświatów, bez wyjątków, a wszelkie plotki o jakichś ucieczkach bądź niedopilnowaniach są z gruntu fałszywe. Chcielibyśmy również zdementować oskarżenie, iż naszym pracownikom, odpowiedzialnym za dostarczanie dusz umarłych z ciała, z którego przed chwilą uleciało życie, do zaświatów, zdarza się nadużywać napojów wyskokowych i niedopilnowywć swoich obowiązków. Oskarżenie owe są bardzo krzywdzące i zapewniamy, że nic takiego nie ma miejsca. Duchy nie istnieją."
Hades Corporation
Hades Corporation
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- lizzy_maxia
- Fan
-
- Nowicjusz
wybacz za takie pytanie ale dlaczego sie balas kielbasy i kranowEh, co się porobiło - teraz przez Was będę się bała nie tylko kiełbasy i kranów, ale też piecyków gazowych
Piter dlaczego uwazasz ze to bylo nabijanie nie chcialam w zaden sposob Cie urazicwydaje mi sie, czy sie ze mnie nabijasz..?
Graalion, gdybysmy wierzyli we wszystko co man podaja w srodkach masowego przekazu to zamiast mozgow mielibysmy gabki , a poza tym to kto powiedzial ze jedno zapewnienie zywego czlowieka, ktory w rzeczywisctosci nie ma pojecia co sie dzieje po smierci jest prawdziwe i niepodwarzalne . bynajmniej ja nie wierze we wszytko co mi napiszaAle to korporacja zawodowo zajmująca się umarłymi, więc chyba wiedzą co mówią
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- lizzy_maxia
- Fan
jad kiełbasiany, od którego można dosłownieć zgłupieć (albo jestem aż tak naiwna, że uwierzyłam, iż to jest możliwe ) i "Darkwater" (co prawda jeszcze nie oglądałam, ale zaczynam już mieć stany lękowe:P Amerykańskie nastolatki dostają paranoi na punkcie kranów )wybacz za takie pytanie ale dlaczego sie balas kielbasy i kranow
Dodaję link, jak chcecie sobie poczytać o "Dark water":
http://www.film.warka.net/prace/dark_water.html
Last edited by lizzy_maxia on Fri Jan 09, 2004 3:47 pm, edited 1 time in total.