Jak zbałamucić 13-nastolatkę
Moderator: piter
-
- Nowicjusz
Cze..jestem nowa:PCo chyba widać...^^.Do wpisania się na forum namówił mnie Xander..a raczej ,,nie namówił'' tylko ,,kazał''^^"Heh...mam 13 lat..interesuje się maetalem no i wampirami^^.Uielbiam czytać i nienawidze matmy (wr....)...Dobra kończe...bo ja pisze to z przymusu(Xander...)Oki.Papa.zdrawiam wszystkich!!I mam nadzieje,że każdy przyjmi mnie jakoś miło...tzn.nie będę się czuć jak odizolowana ^^"
Witamy. Teraz czujes się przymuszona, ale niedługo będziesz mu dziękować...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
-
- Nowicjusz
:)
Hej..nieprawda...Xand jest spoko,a po za tym...hm...ciesze się-można tak powiedzieć-,że sie zapisałam^^.Nephit-to się okaże czy jesteś najfajniejszy... Hm...bo narazie jedyną osobą,która tu znam to oczywiście Xander ^^...Ech...ciesze się,że nie jestem odizolowana-jak zawsze - -".Mam nadzieje,że wszyscy mnie polubią A co do tej sekty to chyba nie..dzięki^^"Ech...Dobra lece.Nara.
- ciekawska_osoba
- Fan
coz za okropny pomysl... moj harem nie przyjmuje nikogo ponizej odpowiedniego wieku - Buffy sie niestety jeszcze nie kwalifikuje...
za to moj harem prowadzi Lige Ochrony Mlodych Jeszcze_Nie_Czlonkin_Chociaz_To_Tylko_Kwestia_Czasu. w jej imieniu mowie Ci nephicie: precz od niej ze swoimi lizakami!
ps. jesli juz o tym mowimy, to jest tez gorne ograniczenie wiekowe...
za to moj harem prowadzi Lige Ochrony Mlodych Jeszcze_Nie_Czlonkin_Chociaz_To_Tylko_Kwestia_Czasu. w jej imieniu mowie Ci nephicie: precz od niej ze swoimi lizakami!
ps. jesli juz o tym mowimy, to jest tez gorne ograniczenie wiekowe...
Last edited by piter on Wed Jan 28, 2004 3:01 am, edited 1 time in total.
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Buffy... nikt nie mowi, ze jestes za mloda na forum... ale jesli chodzi o moj harem to mozesz zostac co najwyzej Jeszcze_Nie_Czlonkinia_Chociaz_To_Tylko_Kwestia_Czasu. moja organizacja stara sie przestrzegac prawa (tam, gdzie to jest wygodne oczywiscie )
lizaki to tandeta, ktora nephit kusi do wstapienia do jego wlasnej sekty...
lizaki to tandeta, ktora nephit kusi do wstapienia do jego wlasnej sekty...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Lizaki ponoć dostępne są w wielu smakach, w tym - serowy. Lizanie lizaków ma prowadzić do oczyszczenia umysłu z wszelkich myśli - w efekcie powstaje umysł nieskażony myslą...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany