Miłość...
Moderators: Galadriela, Olka
Liz widocznie nie wolno mieć innego zdania niż nauczyciel..albo ktoś kto nie toleruje innych
Mam w klasie takiego debila który tesh nie toleruje innych zdania...tzn.że zdanie inne niż jego jest...bzdurą,albo...no wiesz...nie warto brać go pod uwagę...
Mam w klasie takiego debila który tesh nie toleruje innych zdania...tzn.że zdanie inne niż jego jest...bzdurą,albo...no wiesz...nie warto brać go pod uwagę...
Take my hand and if I'm lying to youI'll always be alone, if I'm lying to you
Jeśli mogę coś zasugerować - może pomocna będzie tutaj "Pochwała Głupoty" Erazma z Rotterdamu. Zamień tylko głupotę na miłość i możesz całą książkę napisać A polonistkę jeszcze większy szlag trafi, jeżeli się postarasz...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
To bardzo ciekawy pomysł {o}... Wezmę go pod uwagę. Toska doskonale to rozumiem. no przepraszam bardzo, ale czemu mam pisać eseje (tylko ja!), tylko dlatego, ze mam inne zdanie niż ona? Kiedy zapytała mnie co sadze o wiecznej miłosci odpowiedziałam:
"Są trzy rzeczy wieczne: wieczne pióro, wieczna miłość i wieczna ondulacja. Najtrwalsze z tego jest tylko wieczne pióro"
No i zaczęło się, że chyba nie wiem co to jest miłość...bla, bla, bla... I zakończono to zadaniem napisania prac... "pokocham" chyba te polonistkę...
"Są trzy rzeczy wieczne: wieczne pióro, wieczna miłość i wieczna ondulacja. Najtrwalsze z tego jest tylko wieczne pióro"
No i zaczęło się, że chyba nie wiem co to jest miłość...bla, bla, bla... I zakończono to zadaniem napisania prac... "pokocham" chyba te polonistkę...
A ja nie Dzięki temu lepiej ci matura pójdzie...
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Always look at the bright side of life...
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך