MP3
Moderator: _liz
MP3
Świetnie. A mnie wysiadły mp3... Mogę sobie ściągać i przegrywać do upojenia, nie można odsłuchać. Jak jest w audio - proszę bardzo, ale mp3 nie. Czy to z płyty, czy z dysku... Co ja mam teraz zrobić, koputerowcy...?
Więcej szczegółów proszę
Jaki system, jaki odtwarzacz, jakie kodeki, jakie nowo instalowane oprogramowanie, jaka karta muzyczna?
Jaki system, jaki odtwarzacz, jakie kodeki, jakie nowo instalowane oprogramowanie, jaka karta muzyczna?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Znowu mi cały głos siadł... Szlag mnie trafi.
System - Windows 98.
Kodeki dźwięku - tego to akurat mam dużo. Microsoft IMA ADPCM, ADPCM, GSM 6.10 audio, CCITT G.711 A-Law i u-Law, oprogamowania DSP, audio Indeo, Fraunhofer IIS MPEG, Spiro Lab Teolecom, Windows Media Audio, DivX..
Karta muzyczna - OPTi 82C931
Odtwarzacz - Windows Media Player, Winapm, pozostałe mi wywiało.
Nowo instalowane oprogramowanie - to znaczy co...?
Zdaje się, że drivery mi siadły. Mój komputer ma jescze większą sklerozę niż ja. Dlaczego ja zawsze muszę mieć takie historie, najpierw kodeki, potem głos...
System - Windows 98.
Kodeki dźwięku - tego to akurat mam dużo. Microsoft IMA ADPCM, ADPCM, GSM 6.10 audio, CCITT G.711 A-Law i u-Law, oprogamowania DSP, audio Indeo, Fraunhofer IIS MPEG, Spiro Lab Teolecom, Windows Media Audio, DivX..
Karta muzyczna - OPTi 82C931
Odtwarzacz - Windows Media Player, Winapm, pozostałe mi wywiało.
Nowo instalowane oprogramowanie - to znaczy co...?
Zdaje się, że drivery mi siadły. Mój komputer ma jescze większą sklerozę niż ja. Dlaczego ja zawsze muszę mieć takie historie, najpierw kodeki, potem głos...
to tez moze byc wina wirusa, kodeki ot tak same z siebie nie padaja, mozliwe tez ze klepnelas przez przypadek jakis skrot na klawiaturze i wylaczylas gdzies dzwiek w "ustawieniach glosnosci" albo mixerze czy innym programie - jak mialem windoze 98 zdarzaly sie takie cuda, musisz przejrzec wszystkie ustawienia i sprawdzic czy nie masz wylaczonej karty dzwiekowej w ustawienaich systemowych lub samego dzwieku WAV, lub ogolnego.
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Kochanie (zakładam, że Hotori tu nie zajrzy), drivery mi padły. Wirusa teoretycznie nie mam, sprawdzane wielokrotnie różnymi cudami. Kodeki teoretycznie są. Wszystko jest teoretycznie włączone i teoretycznie wszystko widzi. Rzecz jasna poza driverami... Powoli zbieramy się z tatą do formatowania, ale nam się nie chce.
jezeli sprawdzilas wszystkie opcje to nie mam pojecia co jeszcze moglo sie stac - jezeli calkowicie nie dziala Tobie dzwiek moze to byc jeszcze przyczyna mechaniczna - kable, styki, karta muzyczna - duzo by wymieniac. A jezeli juz formatowac to nastepnym razem koniecznie zrob sobie "obraz" dysku dzieki czemu mozesz przywrocic caly system do poprzedniej konfiguracji w 15 minut i nie trzeba sie bawic w czasochlonmne formatowanie - pamietasz jak opowiadalem o konfiguracji 30 kmputerow ? Do tego windows 98 nie polepsza sytuacji.. .
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][