Pajączek
Moderator: _liz
Ja tam uważam, że najlepszy jest notatnik a poważnie pajączka używam tylko by zakodować stronę i wstawić coś na co nie znam znacznika Jakby co to mogę spróbować pomóc...
Teeta miałabym prośbe. Czy mogłabyś mi wykonać jakiś baner pod kolor strony tzn oliwkowy z bohaterami Roswell Barzdo ladnie proszę nie mam nic sprecyzowany myślę że coś byś wymyśliła. Co ty na to
Teeta miałabym prośbe. Czy mogłabyś mi wykonać jakiś baner pod kolor strony tzn oliwkowy z bohaterami Roswell Barzdo ladnie proszę nie mam nic sprecyzowany myślę że coś byś wymyśliła. Co ty na to
Tell me why it costs so much to live...
Mogę Ci zrobić banner, tylko powiedz jakie rozmiary + czy jest jush strona (zrobić bannerka wykorzystująć layout, czy nie...), i co ma być na tym (chodzi o text) bannerze.zulugula wrote:Ja tam uważam, że najlepszy jest notatnik a poważnie pajączka używam tylko by zakodować stronę i wstawić coś na co nie znam znacznika Jakby co to mogę spróbować pomóc...
Oki jush wiem banner zwykły Ci zrobię, widzę, że stronke jush mash ^,^
ja mam pewne doświadczenie w robieniu stron moja ostatnio założona to http://www.roswellthetruth.friko.pl polecam bo znajdziecie tam tylko i wyłącznie avatarki z Roswell, znalazłam ich mnóstwo, ale nie wsadziłam jeszcze wszystkich dla mnie najlepszy jest front page i notatnik, ale ten pierwszy jest najlepszy! z pajączka nic nie czaję jak ktoś robi stronę w republice to na początek dobry jest webmajster, gdzie praktycznie nie trzeba znać html i z łatwością się go obsługuje! polecam!
Front Page nie jest dobry! Co najwyżej łatwy w obsłudze.
Pajączek może z początku przerażać liczbą przycisków, ale na prawdę przyspiesza pracę. No i wcale z tych przycisków nie trzeba korzystać, żeby wstawić jakiś znacznik . Polecam także Notatnik - ten program jest najlepszym dziełem Microsoftu
Pajączek może z początku przerażać liczbą przycisków, ale na prawdę przyspiesza pracę. No i wcale z tych przycisków nie trzeba korzystać, żeby wstawić jakiś znacznik . Polecam także Notatnik - ten program jest najlepszym dziełem Microsoftu
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Zajączek z języku polskim
Ale jest to program o mniejszych pożliwościach.
Ale jest to program o mniejszych pożliwościach.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
To znaczy, że ma mniej przyciskówTośka wrote:tzn? jak o mniejszych możliwościach...
jakaś nie kumata jestem
Jest mniej opcji, które przyspieszałyby pracę. Oczywiście - można w nim zrobić równie skomplikowane strony, gdyż tak samo ma się pełną kontrolę nad kodem. Jednak więcej rzeczy w tym kodzie musisz przy bardzej skomplikowanych czynnościach pisać ręcznie. A w Pajączku pożesz sobie kliknąć kilka przycisków i już jest
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך