Style ubierania sie naszych roswelliańskich facetów
Moderator: Galadriela
Style ubierania sie naszych roswelliańskich facetów
Tak sobie myśle kto najładniej ubierał się w trzecim sezonie Max, Michael, Kyle czy może Jesse. Mi najbardziej podobał się styl ubierania Maxa.
- ciekawska_osoba
- Fan
Glosowałam na Maxa- gdyż jak ktos tu rozsądnie powiedział, on jest we wszystkim najlepszy nie przywiązuje jakiejs szczegolnej wagi do ciuchów- zwłaszcza facetów, ale Maxiowi trzeba przyznać, ze nigdy nie miał niczego niegustownego- czego nie da się powiedzieć o Michaelu - jasne ze lubie faceta, ale parę jego koszul- zwlaszcza ta z MITC- wygladało jak z dyskoteki Związku Mlodzieży Wiejskiej dziwię się ze Brendan nie pogonil osoby, ktora kazała mu to na siebie wtłoczyć
Po za tym Maxowi do twarzy w czarnym...
Po za tym Maxowi do twarzy w czarnym...
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
hmm... racja - nielad bywa inspirujacy... mnie na przyklad inspiruje do powiekszania chaosu w moim pokoju...
ale domyslam sie o co Ci chodzi...
a rodzine wyeksmituje na jakis czas... ... moze jakis maraton filmowy..? - wszystkie czesci Gwiezdnych Wojen przeplatane Matrixami... na jakis czas chyba bedziemy mieli ich z glowy...
ale domyslam sie o co Ci chodzi...
a rodzine wyeksmituje na jakis czas... ... moze jakis maraton filmowy..? - wszystkie czesci Gwiezdnych Wojen przeplatane Matrixami... na jakis czas chyba bedziemy mieli ich z glowy...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.