Shiri Appleby
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
khm... Pedros, ja wiem, ze zrobiles to w dobrej wierze, ale mimo wszystko, chcialbym stanowczo zaprotestowac przeciwko wklejaniu w tym temacie zdjec zawierajacych Behra... wiecie do czego to doprowadzi?? zleca sie nam tu dziewczyny, zaczna wklejac zdjecia Shiri z Jasonem, a pozniej (znajac plec przeciwna) tak sie rozbestwia, ze oleja Shiri i zostana przy Behrze... i w ten sposob, juz niedlugo zamiast rozkosznych zdjec naszej idolki pojawi sie niesmiertelna KLATA BEHRA!!!
KLACIE BEHRA MOWIE NIE!!!
howgh.
ps: z drugiej strony, bardzo popieram inicjatywe Nan... nie krepuj sie...
KLACIE BEHRA MOWIE NIE!!!
howgh.
ps: z drugiej strony, bardzo popieram inicjatywe Nan... nie krepuj sie...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
EJ!!!
ja sie chyba nie wyrazliem dosc jasno...
zadnych meskich klat !!!
w miare mozliwosci rowniez zadnych facetow!!!
ja wiem, ze nie jest latwo znalezc zdjecia taaaakiej panny, bez meskiej obstawy, ale ja juz wole wcale jej nie ogladac, niz wpatrywac sie w zdjecie w nadzieji ujrzenia Shiri pomiedzy dziesiecioma polnagimi facetami!!!
KONIEC.
ja sie chyba nie wyrazliem dosc jasno...
zadnych meskich klat !!!
w miare mozliwosci rowniez zadnych facetow!!!
ja wiem, ze nie jest latwo znalezc zdjecia taaaakiej panny, bez meskiej obstawy, ale ja juz wole wcale jej nie ogladac, niz wpatrywac sie w zdjecie w nadzieji ujrzenia Shiri pomiedzy dziesiecioma polnagimi facetami!!!
KONIEC.
ahh!! jak mozesz byc tak nieczula..!!
o Serce Z Kamienia!! Nie niszcz mych zludzen!!
Twoje nieludzkie pytanie przywolalo z mrokow mojej pamieci sceny, o ktorych myslalem, ze utonely w morzu zapomnienia..
oh, w jakimz bledzie tkwilem... te wspomnienia byly jak ciern... jak niezagojona rana, ktora boli przy kazdym ruchu...
BLYSK
dzieci otaczaja malego piterka, wskazujac go palcami...
"glupek!! ciota!!" - krzycza...
piterek kuli sie ze strachu, patrzac rozpaczliwie na boki... pomoc nie nadchodzi...
dzieci jeszcze glosniej skanduja wyzwiska, smiejac sie z wlasnego okrucienstwa...
chlopczyk zaczyna plakac...
dzieci smieja sie jeszcze glosniej...
najwiekszy z oprawcow podchodzi i kopie skulona postac... rozpieta koszula ukazuje jego gola klate...
BLYSk
teraz juz wiecie...
to wlasnie dlatego nienawidze przedstawicieli wlasnej plci, jednoczesnie panicznie sie ich bojac...
tak wiec ponownie prosze o NIEWKLEJANIE TU ZDJEC FACETOW (oczywiscie dopuszczalne sa wyjatki, ale notoryczne powtarzanie wyjatku sprawia, ze osiaga on status normy... a to jest temat o Shiri - temat "Najpiekniejsze fotki Maxa i Liz" juz jest... jak chcecie, to nic nie stoi na przeszkodzie zalozeniu "Najpiekniejszych fotek ze Swimfan'a")
o Serce Z Kamienia!! Nie niszcz mych zludzen!!
Twoje nieludzkie pytanie przywolalo z mrokow mojej pamieci sceny, o ktorych myslalem, ze utonely w morzu zapomnienia..
oh, w jakimz bledzie tkwilem... te wspomnienia byly jak ciern... jak niezagojona rana, ktora boli przy kazdym ruchu...
BLYSK
dzieci otaczaja malego piterka, wskazujac go palcami...
"glupek!! ciota!!" - krzycza...
piterek kuli sie ze strachu, patrzac rozpaczliwie na boki... pomoc nie nadchodzi...
dzieci jeszcze glosniej skanduja wyzwiska, smiejac sie z wlasnego okrucienstwa...
chlopczyk zaczyna plakac...
dzieci smieja sie jeszcze glosniej...
najwiekszy z oprawcow podchodzi i kopie skulona postac... rozpieta koszula ukazuje jego gola klate...
BLYSk
teraz juz wiecie...
to wlasnie dlatego nienawidze przedstawicieli wlasnej plci, jednoczesnie panicznie sie ich bojac...
tak wiec ponownie prosze o NIEWKLEJANIE TU ZDJEC FACETOW (oczywiscie dopuszczalne sa wyjatki, ale notoryczne powtarzanie wyjatku sprawia, ze osiaga on status normy... a to jest temat o Shiri - temat "Najpiekniejsze fotki Maxa i Liz" juz jest... jak chcecie, to nic nie stoi na przeszkodzie zalozeniu "Najpiekniejszych fotek ze Swimfan'a")
Tym razem nie daję zdjęć. Mam za to kilka uwag:
a/freja - nie widac twoich zdjęc... nie wczytują sie nawet w osobnej przeglądarce czy wszyscy tak mają???
b/Ramzes ty nie bądź taki cwaniak , to ty obudziłeś we mnie manię obgadywania Emillie W sumie dobra, nie bede, nie jest zła ;p
c/maddie, większości nie bylo, więc czekamy na dalsze )
a/freja - nie widac twoich zdjęc... nie wczytują sie nawet w osobnej przeglądarce czy wszyscy tak mają???
b/Ramzes ty nie bądź taki cwaniak , to ty obudziłeś we mnie manię obgadywania Emillie W sumie dobra, nie bede, nie jest zła ;p
c/maddie, większości nie bylo, więc czekamy na dalsze )
dzieci sie smialy, bo bylem zbyt inteligentny, zeby mogly mnie zrozumiec... to mi zreszta zostalo...
niedobry chlopak pokazywal klate, bo wlasnie wracal od tatusia, ktory go naprawde bardzo mocno kochal i jeszcze nie zdazyl sie ubrac...
a wspolnego z tym chlopakiem ma tyle, ze obu klat nie chce ogladac
pojelas aluzje..?
niedobry chlopak pokazywal klate, bo wlasnie wracal od tatusia, ktory go naprawde bardzo mocno kochal i jeszcze nie zdazyl sie ubrac...
a wspolnego z tym chlopakiem ma tyle, ze obu klat nie chce ogladac
pojelas aluzje..?