Witamy na forum.roswell.pl
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Skoro jest, to znaczy, że jest - nic nie poradzisz. Musisz wybrać inny pseudonim.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
- ciekawska_osoba
- Fan
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
- ciekawska_osoba
- Fan
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
Janetko jeszcze raz bardzo Ci dziekuje:)
witaj Elu tak troszeczke sie znamy z widzenia:):):)
Janet pozbadz sie wirusa i wracaj:))
witaj Elu tak troszeczke sie znamy z widzenia:):):)
Janet pozbadz sie wirusa i wracaj:))
Maria:Calowalas sie z ta kopia Michaela i nic mi nie powiedzialas?!Liz:Chcialam ci powiedziec, ale nie moglam...Maria:No jasne. Myslalas sobie, w koncu to tylko jezyk Michaela.......
- ciekawska_osoba
- Fan
Hej,
To chyba najodpowiedzniejsze miejsce aby sie przedstawić. Ok. Do przystąpienia do tego forum namówiła mnie Agusia (Świąteczna Nazistka ). Hmmm, może cos o sobie. Mam 17 lat, jestem z Krakowa. Intersuje sie Muzyką (gram na gitarze... z mniejszym lub wiekszym powodzeniem, ale gram ), literaturą i chyba wszystkim poza naukami ścisłymy... Papa charkterku Liz. To by było na tyle. Dzięki.
To chyba najodpowiedzniejsze miejsce aby sie przedstawić. Ok. Do przystąpienia do tego forum namówiła mnie Agusia (Świąteczna Nazistka ). Hmmm, może cos o sobie. Mam 17 lat, jestem z Krakowa. Intersuje sie Muzyką (gram na gitarze... z mniejszym lub wiekszym powodzeniem, ale gram ), literaturą i chyba wszystkim poza naukami ścisłymy... Papa charkterku Liz. To by było na tyle. Dzięki.
- Agusi@-chan
- Nowicjusz
No Xanderku nareszcie sie zapisałeś :* Widze, że straaaaasznie sie rozpisałeś na swój temat. Ale nie martw sie, po to jestem żeby to nadrobić ...
Znamy sie z Xanderkiem jakieś 10 lat. Bez wachania mogę powiedzieć, że jest On moim najlepszym przyjacielem. To wykapany Alex !!! Info dla dziewczyn: Jest wolny Jest strasznie zakręcony na punkcie muzyki.
Aha, ma tyłek jak Brad Pitt (kazał mi to napisać )...
Znamy sie z Xanderkiem jakieś 10 lat. Bez wachania mogę powiedzieć, że jest On moim najlepszym przyjacielem. To wykapany Alex !!! Info dla dziewczyn: Jest wolny Jest strasznie zakręcony na punkcie muzyki.
Aha, ma tyłek jak Brad Pitt (kazał mi to napisać )...
I znów powracam, by patrzeć, jak dnieje,By zło przeklinać, dobru błogosławić...[img]http://liam_valmont.w.interia.pl/1055955088YR.jpg[/img]
- Majandra_Delfino
- Nowicjusz
- ciekawska_osoba
- Fan
- Agusi@-chan
- Nowicjusz