Filmy Roswell-fanów...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- ciekawska_osoba
- Fan
NIedawno widziałam tego Nemo i muszę powiedzieć, ze to dośc przyjemna bajeczka, jednak mało śmieszna
Malinko ten film na 100% obejrzę, bo lubię angielski humor, i angielskie filmy, kiedy jednak go zobaczę to już inna bajka
Malinko ten film na 100% obejrzę, bo lubię angielski humor, i angielskie filmy, kiedy jednak go zobaczę to już inna bajka
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
wlasnie obejrzalem film. genialny. o bohaterach i tchorzach. o ludziach i potworach. o strachu i odwadze. o poswieceniu i smierci.
dobra.. kogo ja chce oszukac...
Jeepers Creepers 2 to rzeczywiscie wspanialy film - komedia . gwarantuje Wam, ze o ile podejdziecie do niego z dobrym nastawieniem, usmiejecie sie jak nigdy . nie sadzilem, ze to mozliwe, ale musze powiedziec, ze jest znacznie smieszniejszy niz jedynka .
teraz troche spoilerow (nie moge sie powstrzymac przed przytoczeniem kilku scen )
akcja, kiedy Pan Skrzydlate Monstrum lize szybe autobusu, puszcza oczko do siedzacych w srodku uczniow zrzucila mnie z krzesla
rownie fascynujacym widowiskiem byl poscig potwora bez nogi za chlopakiem z otwartym zlamaniem konczyny dolnej - jeden skakal a drugi sie czolgal - no poprostu nie mam slow
scena z batmanem byla kolejna, ktora mnie rozlazyla (ten kto obejrzy, bedzie wiedzial o czym mowie )
jezeli nie wiedzieliscie, ze konopie tna blache, to juz wiecie
probowaliscie sobie kiedys wyobrazic faceta z trzema dziurkami w nosie? bez efektu..? nie martwcie sie! w JC2 macie niepowtarzalna okazje obejrzec dokladnie takie dziwo
tym, ktorzy licza, ze w 2ce dowiemy sie czegos nowego o tytulowym Smakoszu, chcialbym rozwiac zludzenia - ZONK - nic nowego
a teraz najgorsze... nie ma piosenki... "jeepers.. creepers... where did u get those eyes..."... to byl caly sens tego filmu..
dobra - koniec spoilerow
tak wiec polecam kazdemu milosnikowi dobrej komedii
dobra.. kogo ja chce oszukac...
Jeepers Creepers 2 to rzeczywiscie wspanialy film - komedia . gwarantuje Wam, ze o ile podejdziecie do niego z dobrym nastawieniem, usmiejecie sie jak nigdy . nie sadzilem, ze to mozliwe, ale musze powiedziec, ze jest znacznie smieszniejszy niz jedynka .
teraz troche spoilerow (nie moge sie powstrzymac przed przytoczeniem kilku scen )
akcja, kiedy Pan Skrzydlate Monstrum lize szybe autobusu, puszcza oczko do siedzacych w srodku uczniow zrzucila mnie z krzesla
rownie fascynujacym widowiskiem byl poscig potwora bez nogi za chlopakiem z otwartym zlamaniem konczyny dolnej - jeden skakal a drugi sie czolgal - no poprostu nie mam slow
scena z batmanem byla kolejna, ktora mnie rozlazyla (ten kto obejrzy, bedzie wiedzial o czym mowie )
jezeli nie wiedzieliscie, ze konopie tna blache, to juz wiecie
probowaliscie sobie kiedys wyobrazic faceta z trzema dziurkami w nosie? bez efektu..? nie martwcie sie! w JC2 macie niepowtarzalna okazje obejrzec dokladnie takie dziwo
tym, ktorzy licza, ze w 2ce dowiemy sie czegos nowego o tytulowym Smakoszu, chcialbym rozwiac zludzenia - ZONK - nic nowego
a teraz najgorsze... nie ma piosenki... "jeepers.. creepers... where did u get those eyes..."... to byl caly sens tego filmu..
dobra - koniec spoilerow
tak wiec polecam kazdemu milosnikowi dobrej komedii
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
a skusił się ktoś w sobotę (chociaż były to Andrzejki czyli imprezy) na film Na fali (Break point) z Keanu Rives i Patrick Swajze? nie lubię raczej kilkakrotnie oglądać tego samego filmu (nawet w dłuższych odstępach czasu) chyba że film ten należy do moich ulubionych więc wtedy mogę go oglądać często a ten należy właśnie do tej grupy filmów które oglądam z duuużą przyjemnością
mam tylko pytanie czy mi się wydaje czy faktycznie grają tam (jako aktorzy a nie podkład muzyczny) RED CHOT CHILI PEPERS? albo tylko ich lider?
mam tylko pytanie czy mi się wydaje czy faktycznie grają tam (jako aktorzy a nie podkład muzyczny) RED CHOT CHILI PEPERS? albo tylko ich lider?
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
Na Fali to niezly film ale nie widzialem go juz... oo kawal czasu.
HOTORI ! KOCHANIE MOJE ! To samo powiedzialem o Sindbadzie ! ("Daj temu kolesiowi podwyzke!" ) Dawno sie tak nie usmialem (oprocz Gdzie jest Nemo? - vide: sztywniak Piter )
ps. "Hej... skad on wzial marchewke ??"
HOTORI ! KOCHANIE MOJE ! To samo powiedzialem o Sindbadzie ! ("Daj temu kolesiowi podwyzke!" ) Dawno sie tak nie usmialem (oprocz Gdzie jest Nemo? - vide: sztywniak Piter )
ps. "Hej... skad on wzial marchewke ??"
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Hotori Kochanie Moje nie ma za co
a jak juz jestesmy ponownie przy Darrenie Aronofskym to polecam "Pi", rowniez z podkladem Clinta Mansella.. moze nie tak dobrym jak w Requiem... ale musze przyznac ze tworzy niezly klimat. howgh.
a jak juz jestesmy ponownie przy Darrenie Aronofskym to polecam "Pi", rowniez z podkladem Clinta Mansella.. moze nie tak dobrym jak w Requiem... ale musze przyznac ze tworzy niezly klimat. howgh.
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Jestem właśnie po obejrzeniu "Pi". Powiem tylko że bardzo się ucieszyłem kiedy się w końcu skończył. Z całą pewnością nie polecam tego filmu, chyba że ktoś lubi takie rzeczy.
Co do "Requiem ..." to może nie zgodziłbym się z określeniem "świetny", ale da się go obejrzeć i nawet potrafi zainteresować.
Co do "Requiem ..." to może nie zgodziłbym się z określeniem "świetny", ale da się go obejrzeć i nawet potrafi zainteresować.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Hmm, wiesz, w sumie nie wiem. AS nie oglądałem, choć jakby się trafiło to nie powiem, chętnie bym obejrzał. Avatara wziąłem z jakiejś stronki kiedy surfowałem właśnie po to, żeby znaleźć jakiegoś fajnego ava, a tamten mi się spodobał.
"Please, God, make everyone die. Amen."
- lizzy_maxia
- Fan