Shiri Appleby
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- ciekawska_osoba
- Fan
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Co do tematu o nowych filmach Shiri to tyle z IMDB:
Havoc (2004) (post-production) .... Amanda
Undertow (2004) (post-production) .... Violet
Skin Horse, The (2003) .... Carla
A co do zdjęcia to jest z F4F dzięki Klimiy a to z kolei z EBay - link
A co do
Alba
Havoc (2004) (post-production) .... Amanda
Undertow (2004) (post-production) .... Violet
Skin Horse, The (2003) .... Carla
A co do zdjęcia to jest z F4F dzięki Klimiy a to z kolei z EBay - link
A co do
Hmm czy to nie jest czasem przerobiona Jessica Alba ??ciekawska_osoba wrote:mam nadzieję, że tej fotki również nie widzieliście - wprawdzie nie najnowsza ale i tak ładna
Alba
- ciekawska_osoba
- Fan
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Mylisz się, sprawdź linkaGraalion wrote:Wydaje mi się, że Alba ma trochę inną ... budowę ciała (ale mogę się mylić).
Link
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Nowe newsy o filmach z Shiri
Cóż pozostaje czekać, będzie warto
Teraz film na który osobiście bardzo czekam czyli "Darklight"Warren Sets Table for Indie 'Eat'
NEW YORK (Hollywood Reporter) - Lesley Ann Warren is teaming with an ensemble cast that includes Jack Klugman, Michael Lerner, Shiri Appleby and Mili Avital for the indie comedy "When Do We Eat."
The story revolves around a Passover seder at which the family patriarch is slipped a dose of Ecstasy by one of his kids, "igniting conflict and chaos on the way to healing and redemption," said producer Steven J. Wolfe ("Twin Falls Idaho").
The comedy -- from director Salvador Litvak -- also features Ben Feldman, Max Greenfield, Adam Lamberg, Meredith Scott Lynn and Cynda Williams.
The film is shooting in Los Angeles.
Podsumowując Shiri czeka bardzo pracowity rok co z jednej strony jest plusem - nowe filmy(Havoc, Undertow, The Horse Skin, Darklight, When Do We Eat) - z drugiej strony to niestety brak jakichkolwiek publicznych wystąpień i nowych zdjęć.I think it'll show in August of 2004 on the SciFi Channel, but I'm not positive (I don't handle the post side of the movie).
I've seen the rough cut of the film (temp music, not all CGI is completed, no ADR) and it looks pretty good. Good enough for a sequel, so the rumors go. We'll see when the music gets straightened out, and the CGI is added. Richard Burgi and Shiri Appleby do a great job as mentor and pupil.
Anyway, if I hear more, I'll post on my site.
Cheers,
Jeff Rank
Cóż pozostaje czekać, będzie warto
A ja mam pytanie w związku z Shiri. Przed chwilą wyczytałam w książce, człowiek jest uznawany (lub był uznawany, bo to książka mniej więcej z okresu dwudziestolecia międzywojennego) za Żyda, jeżeli jego matka jest Żydówką. A przecież matka Shiri jest Żydówką, czyli Shiri też. To prawda ?? Nigdy nie trafiłam na żadną notkę, która by coś o tym mówiła. Więc jak to jest ???
Jam jest kielich bez dna. Jam jest śmierć bez grobu. Jam jest imię bez imienia.
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Żeby odpowiedzieć na to pytanie zobacz do jekiejkolwiek biografii Shiri na sieci. W punkcie religia znajdziesz Jewish chyba judaizm (nie jestem dobry w te klocki ).
Po drugie 24 IX 2002 brała udział w 2nd Annual Jewish Image Awards co raczej nie jest zbiegiem okoliczności
Czyli wychodzi na to że jest ale jak dla mnie to nie ma żadnego znaczenia jakiego Ona jest wyznania dopóki wygląda tak bosko
Po drugie 24 IX 2002 brała udział w 2nd Annual Jewish Image Awards co raczej nie jest zbiegiem okoliczności
Czyli wychodzi na to że jest ale jak dla mnie to nie ma żadnego znaczenia jakiego Ona jest wyznania dopóki wygląda tak bosko