Witamy na forum.roswell.pl
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
-
- Nowicjusz
Mirabelka , wiecie mowcie jak chcecie, bo ja jush mialam tyle przezwisk zwiazanych z imieniem ze naprawde mi to nie przeszkadza . Moze ktos z was wymysli cos new, wyjatkowo orginalnego Licze na kreatywnosc
A Luca doskonale wie ze Mirelllllllllllla mi sie nie podoba chociaz chcac mnie wkurzyc jush tyle osob specjalnie me imei tak wymawia ze to rowniez nie przeszkadza mi
A Luca doskonale wie ze Mirelllllllllllla mi sie nie podoba chociaz chcac mnie wkurzyc jush tyle osob specjalnie me imei tak wymawia ze to rowniez nie przeszkadza mi
Cześć, jak widać po ilości postów jestem na razie! tylko gościem, co uważam za bardzo niesprawiedliwe, bo to forum odwiedzam od sierpnia, nawet kilka razy dziennie. Ale cóż nie pisalam nic więc mam za swoje. Jest to do odrobienia. Zacznę od początku. Urodziłam się 2 grudnia 1977 roku. Jak widać trochę zawyżę średnią wieku użytkowników (wybaczycie mi to prawda?). A co lubię? Głównie to czytać i odpoczywać. I mam oczywiście świra na punkcie Roswell. A to forum spełnia wszystkie moje życzenia - mam co czytać, świetnie się przy tym bawię i odpoczywam.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Menela widze ze Ci sie to wyjatkowo spodobalo Musze sie z wami podzielic informacjami ze Sylwia rzeczywiscie sama wymyslila to przezwisko, ale niestety nie pamieta w jakich okolicznoscia i jak to wyszlo z pewnych przyczyn Bedziesz musiala jeszcze to z Michalem przedyskutowac i sie dowiedziec kiedy top wymyslilas:*
-
- Nowicjusz
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Dawno mnie tu nie było
witaj Mirelko ( lub Menelko - Luca gratulacje - to z pewnościa przebija Makrelę )Mirelka666 wrote: ciekawe tylko gdzie powitanie od Szati
RacjaLyss wrote:tak sluchaj sie mnie szati i luci a daleko zajdziesz
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
Jaki powitalny temat, widac, że komuś się nudziło. Też jestem nowy i długo będę. Z Lucą i Szatynką to my się znamy z czata, podobnie z Liz, która udaje, że mnie nie zna
Polemizowałbym....tak sluchaj sie mnie szati i luci a daleko zajdziesz
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
Nyum tysh jestem nowa to sie przywitam
Hello everyone!!!
Czesc osoob stad us znam ale tylko pare... Ja siem dzisiaj zarejestrowalam bo ostatnio Jan cos mi na gg o xcomie opowiadal wiec postanowilam sie przylaczyc do tej spolecznosci...
Mari
Hello everyone!!!
Czesc osoob stad us znam ale tylko pare... Ja siem dzisiaj zarejestrowalam bo ostatnio Jan cos mi na gg o xcomie opowiadal wiec postanowilam sie przylaczyc do tej spolecznosci...
Mari
Luca and Lyss are my sisters...The wood are lovely, dark and deep.But I have promises to keep.And miles to go before I sleepAnd miles to go before I sleep...
Bastian, akurat tak sie sklada, ze w temaciku mojego autorstwa nie bedziemy polemizowac Tym bardziej, ze te slowa to sama prawda
Sisqs!!!! Przedstwiam wszystkim bardzo serdecznie mojego ukochanego pajaczka ( ona lubi to przezwisko wbrew pozorom )
Mari- tutaj Jan jest znana, pod jakze tajemniczym pseudonimem- Osobka
Sisqs!!!! Przedstwiam wszystkim bardzo serdecznie mojego ukochanego pajaczka ( ona lubi to przezwisko wbrew pozorom )
Mari- tutaj Jan jest znana, pod jakze tajemniczym pseudonimem- Osobka