Wszystko nie w temacie.
Moderators: Galadriela, Olka
-
Nan
- Hybryda
O... Halucynogenny Muchomorek... Tego jeszcze nie było... Z kolei łatwo się domyślić, dlaczego dzisiaj raczej nie puszcza się Bolka i Lolka... Dbamy o morale podstaw przyszłej społeczności...
-
Xander
- Fan
Słyszałem, że puszcząjąc muzyke początkową z "Bolka i Loka" od tyłu otrzymuje sie podkład do czarnej mszy... ale nie wiem ile w tym prawdy...
-
Nan
- Hybryda
No, atak śmiechu mi w końcu minął... O rany... Tego bym się nie spodziewała... To co, mamy jeszcze jakieś zakazane... "bajeczki"?
-
Xander
- Fan
Ostatnio bardzo zainteresowały mnie bajki pt. "Kosmokoty" i "Kosmozuki"... i nasuneła mi sie pewna myśl... jeżeli koty sa z kosmosu... to dowodzi to ciemnych powiązań na najwyższych szczeblach władzy... dobra, dobra... już biorę tabletki... o... kontakt sie do mnie usmiecha...
-
Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
-
by Sadie_Frost » Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
ech, no mi prawde mówiąc niezbyt podobały się streszczenia
sam pomysł tak,ale z całym szacunkiem-nie sądzicie że aby powstał dobry serial powinni się nim zająć ludzie którzy na tym się znają? Zaszczepienie w kimś pomysłu to co innego,jak najabrdziej wskazane ale moim zdaniem Fozi(czy kto tam to napisał) powinien pomysłem zainteresować jakąś stacje czy producenta,a nie angażować się zbytnio w pisaniu scenariuszy odcinków...pozatym dość nieciekawie prezentuje się nadanie nie polskich imion itd
a jeśli kolego naprawde sądzisz że jakaś TV to kupi i jeszcze wyłoży pieniądze na realizajce za granicą...ech...mam nadzieję że nie rozczarujes zsię zbytnio...Podsumowując-jestem za pomysłem,ale nie aktualną realizacją i jej rozwijaniem
-
Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
-
Czy to że serial miałby być kręcony za granicą, to pewna informacja?
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
-
GhoST
- Gość
-
Pomyśl o czymś bardziej inwecyjnym i przedewszystkim nowym, żeby się nie powtarzało... No i, żeby to były polskie klimaty... Powiedzmy o np. Bardzo dobrym prawniku wojskowym, który przypadkiem zostaje wtajemniczony w coś dziwnego... Może brzmi podobnie jak Z Archiwum X lub J.A.G, ale mi chodzi o zupełnie coś nnego... Ehh i tak nikt mnie nie słucha
Uważasz unikasz dotykasz nie świadoma... Zakochany w twoim Cieniu... Przytulam się w otchłani...