Majandra Delfino
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Lizzy_maxia bardzo fajne zdjęcia. Zamieszczaj częściej takie pakieciki Ja też mam kilka zdjęć. Całkiem fajnych...
Last edited by zajavka on Fri Jan 02, 2004 9:48 pm, edited 1 time in total.
Jam jest kielich bez dna. Jam jest śmierć bez grobu. Jam jest imię bez imienia.
Jako, że ostatnio Ramzesowi zrobiło się słabo na widok zdjęć Majandry, to dzisiaj wrzucam zdjęcia Majandry + ktoś jeszcze. Ramzes, mam nadzieję, że to pomoże ci przebywać w tym dziale bez szwanku dla twego wątłego zdrowia...
No, chyba na razie starczy....ale tylko na razie
No, chyba na razie starczy....ale tylko na razie
Wykorzystuję ostatnie chwilę i przeszukuję internet w poszukiwaniu stron O Majandrze. Byłam już chyba na wszystkich.........no może przesadzam, ale francuskie i angielskie już przerobiłam mam cały plik jej zdjęć i zdjęć rzeczy z nią zwiążanych, więc jeszcze długo będę wszystkich fanów Maji raczyć.
Na francuskiej stronie znalazłam rysunki autorstwa Majandry zamieszczone na okładce jej płyty (w środku). MI się rysunki podobają. Jak widać Maja ma talent aktorski, wokalny i plastyxczny. No i oczywiście jest ładna.
Na francuskiej stronie znalazłam rysunki autorstwa Majandry zamieszczone na okładce jej płyty (w środku). MI się rysunki podobają. Jak widać Maja ma talent aktorski, wokalny i plastyxczny. No i oczywiście jest ładna.
Tak, miły i grzeczny - oto cały Ramzes. O urodzie Maji możecie gadać co chcecie, ale talentu plastycznego nie można jej odmówić..... Ja postanowiłam, że jak kupię tusz do drukarki, to wydrukuję sobie jeden z tych obrazkó, bo wg mnie są one naprawdę dobre.
- lizzy_maxia
- Fan
Pakiecik wedle życzenia:
na zdjęciu poniżej, kiedy looknie się na nie z daleka, można odnieść wrażenia, że Maja leży na torach i z rezygnacją czeka na nadjeżdżający pociąg (postanowiła siętargnąć na swoje życie, bo nie zdołała zyskać sympatii Ramzesa, mimo usilnych starań )
Powyzej Maja z siostrą...Nie ma wątpliwości, która ładniejsza. Majandra wygląda jak jakaś ... pszczółka
Tu w futerku (o ile dobrze pamiętam, Kathy ma podobne zdjęcie chyba)
na zdjęciu poniżej, kiedy looknie się na nie z daleka, można odnieść wrażenia, że Maja leży na torach i z rezygnacją czeka na nadjeżdżający pociąg (postanowiła siętargnąć na swoje życie, bo nie zdołała zyskać sympatii Ramzesa, mimo usilnych starań )
Powyzej Maja z siostrą...Nie ma wątpliwości, która ładniejsza. Majandra wygląda jak jakaś ... pszczółka
Tu w futerku (o ile dobrze pamiętam, Kathy ma podobne zdjęcie chyba)
Coś, żeby pomęczyć Ramzesa
Ramzes, podoba ci się? Nie martw się, jeszcze szukam...
No dobra, mam resztę...
Mam jeszcze gorsze:
Widzicie jaka jestem dobra? Te wszystkie fotki dla Ramzesa... Niedługo wrzucę następne
Ramzes, podoba ci się? Nie martw się, jeszcze szukam...
No dobra, mam resztę...
Mam jeszcze gorsze:
Widzicie jaka jestem dobra? Te wszystkie fotki dla Ramzesa... Niedługo wrzucę następne
Last edited by liz on Sat Jan 10, 2004 7:39 pm, edited 2 times in total.
W końcu udało mi się wrócić na forum i widzę, że w tym temacie jak zwykle praca wre. Pedros, dzięki za usunięcie wszystkich zbędnych postów. Rób to regularnie, tylko proszę nie zamykaj tego teamtu. Lizzy_maxia popieram cię w całej rozciągłości.
Jak dla mnie to Majandra nie nalezy do najpiękniejszych dziewczyn i powiedzmy sobie szczerze, jest mało atrakcyjna. Brzydka nie jest, ale to jednak nie to. Jest zbyt amebowata. Choć może nadrabia czymś innym. Cokolwiek to jest - nie bedzie nam dane tego poznac, całe szczęście...
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.