Majandra Delfino
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Maddie, piękna historyjka!!! Brawo!!! A, i tutaj powiem ci, że twoje opowiadanko również bardzo mi się podobało... Nie wiem, kiedy tam dotrę, więc piszę tutaj... TY to zrobiłaś?! Połączyłaś Maxa z Liz... Ja mimo usilnych zabiegów z mojej strony nie zdołałam mtego dokonać i wszystko kończy się prawie tak samo... Chyba jeszcze muszę popróbować
Mam ważną wiadomość! Majandra ponoć była w... Playboy'u. Nie wiem, czy robiła sobie tam fotki (mniam!) ale na pewno udzielała wywiadu - przetłumaczony niedługo będzie na naszej stronie. Zdjątek postaram się poszukać (i wrzucić do topicu o Rozbieranych Pannach z Roswell) a teraz dla pikanterii umieszczę kilka fragemntu tego wywiadu (jest naprawdę ekstra!):
Playboy.com: Musisz dostawać tony dziwnych listów od Twoich fanów.
MD: (...)Jeden facet wysłał mi prezerwatywę z notką, w której napisał: „Zachowaj to, ponieważ ona jest dla nas, kiedy się spotkamy”. Dostaję również mnóstwo upominków i podobnych rzeczy.(...)
PB: Jaka jest najlepsza rada jaką dostałaś?
MD: (...)Jestem taka wolna i nie mam nic przeciwko byciu nago, co może sprawić mi kłopoty. Zrobiła zdjęcia, gdzie na wszystkich czterech byłam bez koszulki, z małymi, srebrnymi gwiazdkami na moich sutkach oraz w naprawdę krótkich szortach i ludzie mówili: „Wow, Majandra!”.(...)
PB: Gdybyś mogła wskoczyć do wehikułu czasu, kogo byś chciała odwiedzić.
MD: Maryję Dziewicę. Muszę znać prawdę na tamat „niepokalanego poczęcia”. O co tam chodzi? To zawsze brzmiało dla mnie trochę dziwnie.
PB: Kogoś jeszcze?
MD: Adama i Ewę. Muszę wiedzieć, dlaczego zjedli jabłko i zrujnowali nam wszystko. Mam na mysli to, że byłabym szczęśliwa biegając dookoła nago, bawiąc się z barankami i lwami. Dla mnie brzmi to nieźle.
Chyba zmienię mniemanie o pannie Delfino. Z tego wywiadu wynika, że jest ona bardziej "rozbrykana" niż Kate i Emilie razem wzięte (wybacz Kwiat, musiałem to napisać).
Playboy.com: Musisz dostawać tony dziwnych listów od Twoich fanów.
MD: (...)Jeden facet wysłał mi prezerwatywę z notką, w której napisał: „Zachowaj to, ponieważ ona jest dla nas, kiedy się spotkamy”. Dostaję również mnóstwo upominków i podobnych rzeczy.(...)
PB: Jaka jest najlepsza rada jaką dostałaś?
MD: (...)Jestem taka wolna i nie mam nic przeciwko byciu nago, co może sprawić mi kłopoty. Zrobiła zdjęcia, gdzie na wszystkich czterech byłam bez koszulki, z małymi, srebrnymi gwiazdkami na moich sutkach oraz w naprawdę krótkich szortach i ludzie mówili: „Wow, Majandra!”.(...)
PB: Gdybyś mogła wskoczyć do wehikułu czasu, kogo byś chciała odwiedzić.
MD: Maryję Dziewicę. Muszę znać prawdę na tamat „niepokalanego poczęcia”. O co tam chodzi? To zawsze brzmiało dla mnie trochę dziwnie.
PB: Kogoś jeszcze?
MD: Adama i Ewę. Muszę wiedzieć, dlaczego zjedli jabłko i zrujnowali nam wszystko. Mam na mysli to, że byłabym szczęśliwa biegając dookoła nago, bawiąc się z barankami i lwami. Dla mnie brzmi to nieźle.
Chyba zmienię mniemanie o pannie Delfino. Z tego wywiadu wynika, że jest ona bardziej "rozbrykana" niż Kate i Emilie razem wzięte (wybacz Kwiat, musiałem to napisać).
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
dokladnie cos o iej jest starsznie cicho.... Jednym czasem na forum ludzie się zastanawiali czy Maja nie ma jakiegoś załąmania nerwowego, bo tak smutno wygląda.......
Mnie się wydaje, że ona ostatnio wogóle taki ma nostalgiczny wyraz twarzy, pamiętacie? w pierwszych odcinkach Roswell była taka roześmiana, pogodna a teraz? Hmmm zastanawiające....
Mnie się wydaje, że ona ostatnio wogóle taki ma nostalgiczny wyraz twarzy, pamiętacie? w pierwszych odcinkach Roswell była taka roześmiana, pogodna a teraz? Hmmm zastanawiające....
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."