Lubie o ile tą dziewczyna jestem ja A ci durni amerykanie o żadnej Szati nie wspominają A towarzystwo Michaelka by mi bardzo odpowiadało Nawet nie potrzebny by mi byl ten drugi facetLyss wrote:ja to szati zawsze myslalam ze lubisz trojkaty.. a szczegolnie takie gdzie jest jedna dziewczyna dwoch facetow..
Kim jesteś?
Moderator: Galadriela
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
Ramzesku!!!! Słoneczko ty moje!!! Dzięki!!! Niech się ten cały Nasedo i Kivar schowa przy Nicholasie... Z tego jednego obrazka nie zrezygnuję... Za to będę miała dwa.
Last edited by Nan on Sat Jan 03, 2004 10:53 pm, edited 1 time in total.
Podejrzewam, że Nan jako fanka Nicholasa wie, że grał on z Majandrą w "Zeusie i Roxanne". Ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam i byłam trochę zaskoczona, że ten świat jest tak mały Trzeba przyznać, że ładnym był dzieckiem. Jako nastolatkowi też mu niczego nie brakuje Nan, a właściwie ile on ma lat ???
Jam jest kielich bez dna. Jam jest śmierć bez grobu. Jam jest imię bez imienia.
Chciałam sobie tutaj sprawdzić o kim piszę ff, i co? nie znalazłam takiej pary... nie możliwe, czyżbym wymyśliła nową parkę??? właściwie to kilka parek, o innych chyba nie będę tam pisała, ale tak sobie pomyślałam co by się z nimi mogło dziać, i wymyśliłam parę niekomwencjonalnych... Ale to chyba musi być jakieś niedopatrzenie poprostu, bo to nie możliwe, żeby istniały takie głupoty jak np. Max/Pierce, a coś tak oczywistego nie...
Właściwie może dziwne... no dobra, może nawet bardzo... ale jak się zastanowić nad "kosmicznym przeznaczeniem" całkiem oczywiste, więc może tak sprawdzicie czy czegoś tu nie brakuje??? (a może ja coś przeoczyłam po prostu? ale nie wydaje mi się...)
A co do mnie, jestem wszystkim z Michaelkiem z wyjątkiem par homo
Właściwie może dziwne... no dobra, może nawet bardzo... ale jak się zastanowić nad "kosmicznym przeznaczeniem" całkiem oczywiste, więc może tak sprawdzicie czy czegoś tu nie brakuje??? (a może ja coś przeoczyłam po prostu? ale nie wydaje mi się...)
A co do mnie, jestem wszystkim z Michaelkiem z wyjątkiem par homo
I want out, because I love you so much
pseudo fani wymyślili chyba już wsztstkie pary ...nie znalazłam takiej pary... nie możliwe, czyżbym wymyśliła nową parkę???
nie martw się nie ma zbyt wielu zwolenników par homogenizowanych ...A co do mnie, jestem wszystkim z Michaelkiem z wyjątkiem par homo
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
Laurie (sorki za literówke wcześniej) Dupree, jak już wcześniej inteligentne osoby zauważyły, jest wnuczką człowieka, od którego pochodziła ziemska część genów Michaelka, kłania się nieznajomość drógiej serii Ramzesku, mam cofnąć to co napisałam wsześniej?????
Dziwne bo Liz terz była w tych odcinkach...
A tak w ogóle, to to wyszło mi tylko dlatego, że zastanawiałam się co by się mogło stać z resztą Nowojorczyków skoro Rath z Isabell, no i wymyśliłam... Ja chyba po prostu nie mam co robić
Napisałam to samo 20 min temu, ale mój comp jest głupi i przerwał połączenie zanim wysłałam Jak teraz zrobi to samo....
Dziwne bo Liz terz była w tych odcinkach...
A tak w ogóle, to to wyszło mi tylko dlatego, że zastanawiałam się co by się mogło stać z resztą Nowojorczyków skoro Rath z Isabell, no i wymyśliłam... Ja chyba po prostu nie mam co robić
Napisałam to samo 20 min temu, ale mój comp jest głupi i przerwał połączenie zanim wysłałam Jak teraz zrobi to samo....
I want out, because I love you so much
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Jak dla mnie wymyślać taką parę tylko po to, żeby była kolejna para z Roswell, ze swoją nazwą, może być niepotrzebne. Ale jeśli tak akurat pasuje w opowiadaniu i ktoś chce w nim tą właśnie parę przedstawić, to dlaczego nie. Popieram całym sercem. W końcu nie wszystkie opowiadanka muszą się kręcić wokół tych samych, głównych bohaterów.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Re: Kim jesteś?
Kiedy po raz pierwszy oglądałam Roswell to - jako dreamerka - szczególnie lubiłam Maxa i Liz. A więc byłam Heallerką i Journal Keeper w jednym
A teraz jestem na dodatek trochę Valentine, bo coraz bardziej doceniam rolę Jima Valentiego.
A teraz jestem na dodatek trochę Valentine, bo coraz bardziej doceniam rolę Jima Valentiego.
hmm... od samego początku, jako że wielka miłość Maxa i Liz zawsze wysuwała się na pierwszy plan, byłam Dreamerką, ale teraz jako starsza i dojrzalsza osoba, me serce bliższe jest Michaelowi i jego związkowi z Marią... więc raczej od jakiegoś czasu Candy jest dla mnie ważniejsza
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Fehrian,Lolly,MAK,Teflon, Babe,Pixie Chicks,Hanker,Other Characters ,Abductee,Conradical-Deceiver ,Delinquents, Candygirl,Knockouts,Sleepers,Three Muskateers,Untuckables,Wrestlers
boże Kinia... dużo tego
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MissIndependent
- Nowicjusz