Urodziny....
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Pólnoć jeszcze nie minęła, więc jeszcze zdązyłam. No cóż.... Drogi Piterku, życzę ci.....mhm...doszłam do wniosku, że nie mam ci czego życzyć (sic!). Jesteś przecież wybitnie inteligentny, zabójczo przystojny, maniakalnie wręcz uwielbiany. Nie ma dziewczyny, która by nie wzdychała do twojego nicka. Po prostu masz
wszystko, o czym marzą faceci. Wszystkigo najlepszego
wszystko, o czym marzą faceci. Wszystkigo najlepszego
Last edited by zajavka on Mon Jan 26, 2004 9:31 pm, edited 1 time in total.
Jam jest kielich bez dna. Jam jest śmierć bez grobu. Jam jest imię bez imienia.
Hmmm. Żeby nie stracić pozycji, na która cięzko pracowałam, powinnam tez przyłączyć sie do życzeń. Powinnam, ale czy to zrobię...
Piterku duuuużo zdrówka, spełnienia wszystkich marzeń, cierpliwości (zwłaszcza przy prowadzeniu naszego wspaniałego Miodzio), specjalnego haremu, a toastu szampańskiego (a dodatkowo whiskey in the jar ) Owocnej terapi i nowego grobowca. Aby twój geniusz nigdy nie gasł, a "skromność" nie opuszczała. Całusków od wielbicielek itp. ... ( w miejsce tych trzech kropek wstaw sobie to czego sam sobie jeszcze życzysz)
Piterku duuuużo zdrówka, spełnienia wszystkich marzeń, cierpliwości (zwłaszcza przy prowadzeniu naszego wspaniałego Miodzio), specjalnego haremu, a toastu szampańskiego (a dodatkowo whiskey in the jar ) Owocnej terapi i nowego grobowca. Aby twój geniusz nigdy nie gasł, a "skromność" nie opuszczała. Całusków od wielbicielek itp. ... ( w miejsce tych trzech kropek wstaw sobie to czego sam sobie jeszcze życzysz)
- lizzy_maxia
- Fan
dziekuje tym, ktorym jeszcze nie dziekowalem..
wiecie co bylo najpiekniejsze..?
wczoraj loguje sie na strone swojego wydzialu a tu taki napis: "Wszyskiego najlepszego z okazji 19. urodzin!"
i niech mi ktos powie, ze nie jestem na najfajniejszym wydziale w kraju
wiecie co bylo najpiekniejsze..?
wczoraj loguje sie na strone swojego wydzialu a tu taki napis: "Wszyskiego najlepszego z okazji 19. urodzin!"
i niech mi ktos powie, ze nie jestem na najfajniejszym wydziale w kraju
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.