najlepsza piosenka
Moderator: LEO
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
najlepsza piosenka
Wiem ze to temat rzeka i ciężko wybrać tą jedną jedyną najpiękniejszą piosenkę z "Roswell", ale mając do wyboru te najsłynniejsze, która wybieracie?
- lizzy_maxia
- Fan
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Ja natomiast postawiłem na... muzykę w RM... przepraszam, na Coldplay i ich Trouble. Choć osobiście dodałbym na listę wyboru jeszcze parę piosenek...
PS. Z którego odcinka jest "Nullarbor Song"? Bo nie kojarzę...
PS. Z którego odcinka jest "Nullarbor Song"? Bo nie kojarzę...
Last edited by luki on Sat Feb 14, 2004 11:43 pm, edited 2 times in total.
Dal mnie jednak bez konkurencyjnie Sheryl Crow... A to dlatego, że Gdy po raz pierwszy ją usłyszałem w odcinku TEOTW- pojawiły mi się łży w oczach... Mam z nią poza tym bardzo dobre wspomnienia. Oczywiście były też inne piosenki, jak tak jak Luki pokusiłbym się o wprowadzenie jeszcze kilku na listę, no ale nie ja zakładałem ten temat. Pozdrawiam
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- lizzy_maxia
- Fan
Hmm... a ja oddałem głos na Coldplay. Po pierwsze: to naprawdę jedna z najlepszych piosenek. Po drugie: stwarza niesamowity nastrój i dzięki niej byłbym w stanie polubić Roswell. Po trzecie: żadna z innych wymienionych tam piosenek nie odpowiadała mojemu gustowi
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
-
- Nowicjusz
Bardzo zaluje ze nie ma tu "don't cry" Guns and Roses Ta piosenka jest wspaniala Pierwszy raz uslyszalam ja w wykonaniu przyjaciolki to bylo piekne, nawet mozna przyrownac jej wykonanie do orginalu w niektorych miejscach W akzdym razie w tej piosence sie zakochalam A slucha ktos metallicy???????? Moze nothing else matters tesh wymiata, szczegolnie kiedy Michal gra to na gitarze
DIDO. ta piosenka jest Roswell. To oczywiście moje zdanie.
Mirelka - o metallice poczytasz w LOGiX. Specem jest Xander i chyba Piterowi ta muzyka nie jest obca
Poza tym proszę wszystkich o pamiętanie o polskiej czcionce Popieram zarówno {o} jak i Lukiego w tej kwestii.
Mirelka - o metallice poczytasz w LOGiX. Specem jest Xander i chyba Piterowi ta muzyka nie jest obca
Poza tym proszę wszystkich o pamiętanie o polskiej czcionce Popieram zarówno {o} jak i Lukiego w tej kwestii.
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Zagłosowałam na Lifehouse i 'Everything'. Chociaż kawałek Coldplay tez uwielbiam.
Ale Lifehouse przebija wsztko. Na wylot po prostu. Zapoznałam sie z resztą dorobku tego zespołu. Są genialni. I ta delikatna chrypka Jasona... heh
Ale Lifehouse przebija wsztko. Na wylot po prostu. Zapoznałam sie z resztą dorobku tego zespołu. Są genialni. I ta delikatna chrypka Jasona... heh
Wierzysz w anioły?
To uwierz w wampiry.
Uwierz we mnie.
Są gorsze rzeczy na ziemii...
To uwierz w wampiry.
Uwierz we mnie.
Są gorsze rzeczy na ziemii...
A ja nie wierzę, że nie ma tutaj Sarah McLachlan. Ona, oprócz Dido i Sheryl Crow zawsze będzie kojarzyła mi się z Roswell. Jej cudowny "Fear", "Fumbling Towards Ecstasy" i "I love You" są nie do zapomnienia wraz ze scenami w jakie im towarzyszą
Oczywiście głosowałam na Sheryl Crow, którą poznałam lepiej dzięki Roswell, ale mam wrażenie jakbym zdradzała tylu cudownych innych wykonawców...
Przypominam, znowu po przerwie jest aktywna strona roswell.na.nu.
Oczywiście głosowałam na Sheryl Crow, którą poznałam lepiej dzięki Roswell, ale mam wrażenie jakbym zdradzała tylu cudownych innych wykonawców...
Przypominam, znowu po przerwie jest aktywna strona roswell.na.nu.
Najlepsza, ale pod jakim względem. Jeśli chodzi o piosenkę najlepiej charakteryzującą serial to opening w wykonaniu Dido. Jak to Ela zgrabnie ujęła ta piosenka to Roswell. Ten utwór był jednym z powodów, dla których zainteresowałam się serialem.
Dziwi mnie jedynie, że nikt tu nie wymienił Colorblind. Do tej pory, gdy słyszę tą piosenkę mam łzy w oczach. I "I will love you" w wykonaniu Fishera - noc, którą Max spędził z Tess. Dla mnie utwór przełomowy i idealnie oddający 'tamten' moment.
Dziwi mnie jedynie, że nikt tu nie wymienił Colorblind. Do tej pory, gdy słyszę tą piosenkę mam łzy w oczach. I "I will love you" w wykonaniu Fishera - noc, którą Max spędził z Tess. Dla mnie utwór przełomowy i idealnie oddający 'tamten' moment.
Większość piosenek z filmu jest super, ale mi chyba najbardziej przypadła do gustu piosenka z 3 serii z odcinka CHANT DOWN BABYLON, kiedy to Liz całuje Maxa i w ten sposób przywraca mu życie. A tytuł piosenki to "Save Yourself" grupy Sense Field. Piosenka jest na Soundtracku.
Last edited by Liz16 on Sat Apr 17, 2004 8:27 pm, edited 1 time in total.