Filmy Roswell-fanów...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
jasne, ze matrix rules
taxi 3 widzialem reklame i wiecej nie mam zamiaru ogladac
100 dziewczyn nie ogladalem
K-PAX - NIE MAM POJECIA... jak to obejrzalem to mialem taki dylemat, ze zapominalem o jedzeniu...
a Reese jest ladna na jednym ujeciu na 10... to raczej nie rokuje wielkich nadziei..
taxi 3 widzialem reklame i wiecej nie mam zamiaru ogladac
100 dziewczyn nie ogladalem
K-PAX - NIE MAM POJECIA... jak to obejrzalem to mialem taki dylemat, ze zapominalem o jedzeniu...
a Reese jest ladna na jednym ujeciu na 10... to raczej nie rokuje wielkich nadziei..
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Taxi 3 cienka, oklepane schematy, nuda itd. A dzisiaj widzialem fajny trailer do jeszcze fajniejeszego filmu "Battle of Shaker Heights" gdzie jedna z rol gra SHIRI APPLEBY przez nas tak uwielbiana Kto ciekawy niech sciagnie z http://www.filmweb.pl
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
uuuuh mój ulubiony film, jest ich kilka np. Forest Gamp, Thelma i Luise , Książę przypływów, Matrix I, i wiele innych, jak np Podwójne życie Weroniki, do kina mogę iśćdla aktora i reżysera, jak zrobią Roswell na duży ekran to pójdę dla wszystkiego !!!!!.
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
1. Ulubione filmy oglądane przeze mnie już X razy to "Wywiad z wampirem" "HAIR" "Almost famous" a takze "Dogma"
2.Reżyserzy wszechczasów to Kevin SMith, Woody Allen i David Fincher
3.Aktorzy-niezrównany Edward Norton to miejsce pierwsze, Jason Lee, Chris Rock, Chris Tucker, z kobitek bardzo lubię Kate Hudson. Film jest moją wielką pasją, tak więc pewnie jeszcze udziele się w tym poście
2.Reżyserzy wszechczasów to Kevin SMith, Woody Allen i David Fincher
3.Aktorzy-niezrównany Edward Norton to miejsce pierwsze, Jason Lee, Chris Rock, Chris Tucker, z kobitek bardzo lubię Kate Hudson. Film jest moją wielką pasją, tak więc pewnie jeszcze udziele się w tym poście
Filmomania zarazila mnie moja nauczycielka polskiego w podstawoowce, ktora prowadzila kółka filmoznawcze... piekna sprawa : ogladalismy filmy, potem rozmawialismy na ich temat, pisaliśmy recenzje, czasem chodziliśmy do kina... bardzo za tym tesknie... wczoraj zostalam moderatorka na pewnm forum w podforum "Film" i jestem bardzo dumna ;P
"Kocham moich fanów, którzy są ze mną na dobre i na złe!" Niejaki Sven "Hanni" Hannawald
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Agusi@-chan
- Nowicjusz
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Właśnie obejrzałem "Mulan". Fajne teraz robią te animowane filmiki. Było w nim wszystko czego można oczekiwać od dobrego filmu - śmiech (ten smoczek Mushu jest wprost nieziemski, no i głos Stuhra robi swoje), wzruszenia (aż mi się łezka zakręciła jak ją ojczulek na końcu przytulił; przewidywalne, a jednak mnie ruszyło), piękne i pełne nastroju sceny (wyrżenięta wioska rlz!). Tylko piknych kobitek brakowało (bo to rysunkowe, to wiadomo ). Tak się zastanawiam czy nie ściągnąć tego Sinbada (swoją drogą zwróciliście uwagę na jego imię? ja dopiero teraz zauważyłem: sin+bad ), też może być nie najgorsze.
I pamiętajcie, nie bójcie drwin w stylu "taki/-a duży/-a, a bajeczki ogląda". To wasze życie, nie poddawajcie się presji otoczenia, bo WYBÓR tego co chcecie oglądać NALEŻY DO WAS
I pamiętajcie, nie bójcie drwin w stylu "taki/-a duży/-a, a bajeczki ogląda". To wasze życie, nie poddawajcie się presji otoczenia, bo WYBÓR tego co chcecie oglądać NALEŻY DO WAS
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Animowane filmy sa zajebiste Titan AE, Lilo i Stitch, Toy Story 2, Atlantyda (po polsku! Rosjanin rzadzi!) oczywiscie klasyka czyli Ice Age i Shrek Ale mowie wam - Gdzie jest Nemo? - to najlepszy z nich wszystkich! Naprawde nie mowie tak ze akurat Stopklatka pisze:
ps. A dzisiaj (wtorek?) na jedynce o 23.15 leci naprawde niezly film mojego fav rezysera Darrena Aronofskyego - polecam wam Pi
nie nie nie i nie - film ten obejrzalem juz na poczatku wakacji i jest po prostu zajebisty U nas zawita dopiero w listopadzie ale jest na co czekac - zapewniam wasW ostatnich dniach film wytwórni Walta Disneya i studia Pixar, detronizując "Króla Lwa" z 1994 roku, zyskał bowiem miano najbardziej dochodowej animowanej produkcji wszech czasów. Po 87 dniach wyświetlania na koncie "Gdzie jest Nemo" znajduje się już 329,8 miliona dolarów
ps. A dzisiaj (wtorek?) na jedynce o 23.15 leci naprawde niezly film mojego fav rezysera Darrena Aronofskyego - polecam wam Pi
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
- ciekawska_osoba
- Fan
Graalion to masz bardzo podobnme podejście do filmów animowanych jak ja. Ja także chętnie obejrzałabym Sinbada sobie. A Shrek 2 hmm ciekawa jestem co oni tam chcą wymyśleć - co tam można jeszcze wymyśleć, choc przyjdzie mi pewie poczekać i się przekonać.
Ostatnio obejrzałam "Legalną Blondynkę", tak mi ten film zachwalali, ze obejrzałam i wiecie co? Naprawdę doś miło mnie ten film zaskoczył, oczywiście to lekka komedyjka ale bardzo miło się to oglądało.
Natomiast nadal jestem pod wrażeniem "Johnny English" :D Wreszcie udalo mi się ten film obejrzeć i aż do tej pory policzki mnie bolą ze śmiechu - film jest zabójczy i polecam każdemu, kto lubi dobre komedie pełe pomyłek i nieporozumień oraz fanmtastycznego angielskieo humoru!! Naparwdę warto to zobaczyć
Ostatnio obejrzałam "Legalną Blondynkę", tak mi ten film zachwalali, ze obejrzałam i wiecie co? Naprawdę doś miło mnie ten film zaskoczył, oczywiście to lekka komedyjka ale bardzo miło się to oglądało.
Natomiast nadal jestem pod wrażeniem "Johnny English" :D Wreszcie udalo mi się ten film obejrzeć i aż do tej pory policzki mnie bolą ze śmiechu - film jest zabójczy i polecam każdemu, kto lubi dobre komedie pełe pomyłek i nieporozumień oraz fanmtastycznego angielskieo humoru!! Naparwdę warto to zobaczyć
Last edited by ciekawska_osoba on Thu Aug 28, 2003 9:48 pm, edited 1 time in total.
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Może i rewelacyjny, ale ja i tak pozostanę konserwatywnie przy Les Aventures De Rabbi Jacob
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
hm..ciekawska osóbko mamy coraz więcj wspólnego ! Ja też była na tym Sindbadzie i to rewelacyjna bajka ! Ten szczur...płakałam ze śmiechu
co do Jonny English to hm...tu się różnimy...ten humor był dla mnie troszkę irytujący...
co do Jonny English to hm...tu się różnimy...ten humor był dla mnie troszkę irytujący...
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake