Shiri Appleby
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
a ja sie wyłamię mi Schiri bardzo się podoba się w krótkich włosach fakt wygląda nieco inaczej, ale w końcu kiedyś trzeba stać się kobietą nie można wiecznie być podlotkiem zwróćcie uwagę też ze jest to w końcu magazyn dla mężczyzn (chociaż ja również lubię go sobie poczytać ) i najbardziej podoba mi się na ostatnim zdjęciiu
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- brendanferhfan
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Właśnie nie wiem co jest grane...
Na stronie IMDB jest w sumie 5 zdjęć z tego filmu.
Wszystkie pod szumną nazwą Still photographs of "The Skin Horse".
Z tych pięciu dwa są z Shiri i obydwa czarno-białe
Jedno to to powyżej a drugie to:
Reszta zdjęć jest kolorowa ale z kolei nie wyglądają one na bezpośrednie screeny z filmu.
Widać za to, że te dwa zdjęcia z Shiri są z jednej sceny.
Z drugiej strony IMDB podaje coś takiego:
Country: USA
Language: English
Color: Color
Więc może to coś takiego jak w "Kill Bill" - zbyt krwista scena żeby ją pokazać w kolorze
Hehe...
Cóż pozostaje czekać na wypuszczenie chociaż jakiegoś zwiastunu ale niestety nie ma ani słowa o premierze...
Na stronie IMDB jest w sumie 5 zdjęć z tego filmu.
Wszystkie pod szumną nazwą Still photographs of "The Skin Horse".
Z tych pięciu dwa są z Shiri i obydwa czarno-białe
Jedno to to powyżej a drugie to:
Reszta zdjęć jest kolorowa ale z kolei nie wyglądają one na bezpośrednie screeny z filmu.
Widać za to, że te dwa zdjęcia z Shiri są z jednej sceny.
Z drugiej strony IMDB podaje coś takiego:
Country: USA
Language: English
Color: Color
Więc może to coś takiego jak w "Kill Bill" - zbyt krwista scena żeby ją pokazać w kolorze
Hehe...
Cóż pozostaje czekać na wypuszczenie chociaż jakiegoś zwiastunu ale niestety nie ma ani słowa o premierze...
Premiera premierą, ale ciekaw jestem, czy filmw ogóle dotrze kiedykolwiek do naszych kin. Zapewne nie. Pozostaje zatem, jak w większości przypadków filmów z aktorami z Roswell, albo ściaganie z netu, albo wypożyczanie. Szkoda...
Ostatnio ponownie oglądam sobie Roswell i muszę stwierdzić, że serial w ogóle nie starcił na uroku. Shiri zresztą też. W długich włosach, w stroju kelnerki z Maxem przy boku wygląda świetnie. Nie ma to jak stare dobre czasy. Zauważyłem też, że sama Shiri ma specyficzny i bardzo fajny sposób wymawiania "Thank you". Natrafiłem na kilka scen z tym zwrotem i we wszystkim mówi to w ten sam, niesamowicie słodki sposób. Aż się kolana pod człowiekiem uginają
A na zły dzień, oprócz oczywiście Shiri, polecam scenę "Max + Tess na lekcji chemii" z "Tess, Lies...". Jak to ostatnio zobaczyłem, po dosyć długiej przerwie, o mało nie udławiłem się zupą... Ten ciekawski wyraz twarzy nauczyciela, zdegustowana Liz, zszokowana Maria, śmiejący się Alex i inni ludzie w klasie. A później "Max, you are on fire". Może to był i komizm niezamierzony, ale nawet Blind Date dla mnie nie był taki zabawny. Zdecydowanie polecam.
Ostatnio ponownie oglądam sobie Roswell i muszę stwierdzić, że serial w ogóle nie starcił na uroku. Shiri zresztą też. W długich włosach, w stroju kelnerki z Maxem przy boku wygląda świetnie. Nie ma to jak stare dobre czasy. Zauważyłem też, że sama Shiri ma specyficzny i bardzo fajny sposób wymawiania "Thank you". Natrafiłem na kilka scen z tym zwrotem i we wszystkim mówi to w ten sam, niesamowicie słodki sposób. Aż się kolana pod człowiekiem uginają
A na zły dzień, oprócz oczywiście Shiri, polecam scenę "Max + Tess na lekcji chemii" z "Tess, Lies...". Jak to ostatnio zobaczyłem, po dosyć długiej przerwie, o mało nie udławiłem się zupą... Ten ciekawski wyraz twarzy nauczyciela, zdegustowana Liz, zszokowana Maria, śmiejący się Alex i inni ludzie w klasie. A później "Max, you are on fire". Może to był i komizm niezamierzony, ale nawet Blind Date dla mnie nie był taki zabawny. Zdecydowanie polecam.
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Hmm mówiąc szczerze to nigdy nie myślałem o polskich kinowych premierach. Zawsze się nastawiałem na sciąganie z netu. Cóż takie czasy...taki kraj... Inna sprawa, że np ATFD nie ma szans oglądnięcia w kinach czy telewizji. Nawet na DVD nie ma. Zobaczymy jak się sprawy potoczą...
Btw Shiri teraz ponoć występuje w kolejnym filmie. Jakaś niezależna produkcja pod tytułem "Love Surreal" kręcona teraz(!!) w Utah.
Btw Shiri teraz ponoć występuje w kolejnym filmie. Jakaś niezależna produkcja pod tytułem "Love Surreal" kręcona teraz(!!) w Utah.
Nasza gwiazdka jest teraz rozchwytywana.As if that weren't enough, Zano was recently tapped to play the romantic lead (his first) opposite Shiri Appleby (Swimfan, Roswell) and Eddie Kaye Thomas (American Pie) in an independent film currently shooting in Utah.
- lizzy_maxia
- Fan
A przyjechała by do Polski, to dobiero by ją rozchwycili (np. tacy fani jak my).
Filmy alternatywne to ciekawa sprawa, tyle że pewnie nawet z netu ciężko je ściągnąć. Mimo to, trzeba przyznać że zapowiada się ciekawie: Romansidło + Shiri + Reżyser American Pie. Nie mogę się doczekać piewszych fotek.
Jeszcze jedno - musiałem trochę odchudzić tą stronę dyskusji i dlatego zniknęło sporo screecapsów Shiri, głównie te "bliźniacze" i nieciekawe.
A na zakończenie parę fanarcików:
Gdy oglądam trójkę kręci mi się w głowie
A ten ostatni jest ze świetnego ff "Searching for LP" - gorąco polecam.
Filmy alternatywne to ciekawa sprawa, tyle że pewnie nawet z netu ciężko je ściągnąć. Mimo to, trzeba przyznać że zapowiada się ciekawie: Romansidło + Shiri + Reżyser American Pie. Nie mogę się doczekać piewszych fotek.
Jeszcze jedno - musiałem trochę odchudzić tą stronę dyskusji i dlatego zniknęło sporo screecapsów Shiri, głównie te "bliźniacze" i nieciekawe.
A na zakończenie parę fanarcików:
Gdy oglądam trójkę kręci mi się w głowie
A ten ostatni jest ze świetnego ff "Searching for LP" - gorąco polecam.
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- misiopuchatek
- Zainteresowany
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Miała ciekawy makijaż. Więc to nie w 3 sezonie zaczęła się już tak malować .
Zaglądam tu, zapewniam że zaglądam i to często. Tylko nic nie piszę, bo i co. Że mi się podoba? Pewnie że się podoba, ale za takie posty zaraz by mnie {o} zbanował.
Zaglądam tu, zapewniam że zaglądam i to często. Tylko nic nie piszę, bo i co. Że mi się podoba? Pewnie że się podoba, ale za takie posty zaraz by mnie {o} zbanował.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Ten pokój rządzi się swoimi prawami. Żaden post wielbiący Shiri nie będzie skasowany! Żaden wielbiciel Shiri nie będzie zbanowany!
Puchatku - mała prośba. Czy te zdjęcia są może zamieszczane na jakiś stronach? Jeśli tak, to dawaj lepiej do nich link. Gdyby zdjęć było mniej, nie narzekałbym... a tak strona mi się otwiera w kilka minut.
Puchatku - mała prośba. Czy te zdjęcia są może zamieszczane na jakiś stronach? Jeśli tak, to dawaj lepiej do nich link. Gdyby zdjęć było mniej, nie narzekałbym... a tak strona mi się otwiera w kilka minut.
- misiopuchatek
- Zainteresowany
Ups sorki już nie będę...
Screeny są ..::TU::..
-------------------------------------------------------------------------------------
OK może jednak będę
Mam coś nowego
Shiri występuje w nowym teledysku Gavina De Graw - I Don't Wanna Be
7 screenów + sznurek
Sznurek
Rany włoski Jej odrastają
Jaka Ona śliczna...
Szukam tego teledysku na mułku i sieci ale coś nie widzę
Jak ktoś znajdzie przede mną to niech napisze gdzie znalazł i jakie wrażenia
OK idę sobie
Screeny są ..::TU::..
-------------------------------------------------------------------------------------
OK może jednak będę
Mam coś nowego
Shiri występuje w nowym teledysku Gavina De Graw - I Don't Wanna Be
7 screenów + sznurek
Sznurek
Rany włoski Jej odrastają
Jaka Ona śliczna...
Szukam tego teledysku na mułku i sieci ale coś nie widzę
Jak ktoś znajdzie przede mną to niech napisze gdzie znalazł i jakie wrażenia
OK idę sobie