Ała...Ała po raz drugi i z wykrzyknikiemJak sobie o tym pomyślę... Ała
Ostrzegałam
Nie można przerywać w takim momencie!
Hmm....
można
co to za piosenka?
Sting "It's probably me" Issy ja dla ciebie przy każdym ff, gdzie pojawi sie tekst jakiejś piosenki, będe pisała od razu tytuł i wykonawce, żebyś nie musiała się powtarzać
Opowiadanie jest ZDWP, czyli zapierające dech w piersiach
Cieszę się. Obawiałam sie bardzo, że wyjdzie mi z tego jakiś melodramat albo, że bedzie za mało dreszczyku. Ale chyba jednak nie miałam się o co bać.
No i właśnie: Kim jest Liz?
No i właśnie wam nie powiem. Dowiecie się w swoim czasie, kiedy przyjdzie na to pora. Czyli mówiąc ściślej w ostatniej części...
Z pewnością każde następne opo _liz będzie jeszcze bardziej wciągające (o ile to możliwe ).
Skoro Lizzy już poruszyła ten temat, to powiem wam, że pojawią się wkrótce nowe opowiadanka. No dwa nowe, bo trzecie to kontynuacja ("Etoile"). Jedno z nowych to polarek, a drugie szykuje się na dreamerek. Z tym, że polarek jest już zaczęty (od grudnia, ale nic nie szkodzi, że mamy kwiecień
), więc pojawi się pierwszy. A na dreamerek trzeba będzie poczekać. Może na Święta najdzie mnie wena, to będe miała tez czas więcej pisania. Czy będą wciągające? Nie jestem w stanie powiedzieć.
_liz w TAKIM momencie przerwać ?
ADkA patrz na to co napisałam Issy na ten temat
JA uwielbiam przerywać w takich momentach (patrz. Polar Dream, Etoile, Konszachty)Kolejna część "Arytmi" pojawi się prawdopodobnie między poniedziałkiem a czwartkiem. Wytrzymacie...