Graduation - to, czego nie zobaczymy
Forum rules
Strefa wolna - można spoilerować.
Strefa wolna - można spoilerować.
które nie działa
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Takie są właśnie darmowe serwisy - nie płacisz, to nie wymagaj. Swoją drogą - moje NOOKS też nie działa od jakiegoś czasu.
Xcom jakimś cudem jest prawie niezawodny mimo darmowości. Chyba dlatego, że jeswt tworzony z pasji, a nie jako dodatek do serwisu, którego głównym celem jest zarabianie pieniędzy.
Xcom jakimś cudem jest prawie niezawodny mimo darmowości. Chyba dlatego, że jeswt tworzony z pasji, a nie jako dodatek do serwisu, którego głównym celem jest zarabianie pieniędzy.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Może Pan Bóg robi sobie żałobę po mordercach, jednak Liz powiedziała, że Max nie jest Panem Bogiem.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Widać Japończyków stać na to, by przekonać Katimsa by im dał te powycinane sceny. A poza tym tam nie ma problemu prersji na serial z powodu "zbyt dużej ilości seksu", bo oni mają do tego o wiele zdrowsze podejście (takie jest przynajmniej moje zdanie).
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Gralion, mają zdrowsze podejscie? u nich istnieje zakaz pokazywania w tv erotyki, seksu, obnażonych pewnych części ciała związanych z osobami dorosłymi...natomiast nie ma problemy jeśli chodzi o dzieci i dorastających nastolatków. Dlatego w mandze bohaterowie to na oko 14 letnie skąpo ubrane podlotki i niewiele starsi chłopcy...a zdarza się że osoby jeszcze młodsze...cóż nie uwazam tego delikatnie mówiąc za zdrowe podejście
ale mój stosunek do anime i mangi znacznie się zmienił. Mam koleżankę która ma fioła na punkcie japońskiej kultury, języka i anime, długo mnie przekonywała, przynosiła jakies komiksy swiadcżac żarliwie o ich niesłychanej głębi, a nawet rysowała mnie w wersji manga nic z tego. Do czasu gdy obejrzałam na kompie pewnien serial...i długo nie mogłam się pozbierać.
ale mój stosunek do anime i mangi znacznie się zmienił. Mam koleżankę która ma fioła na punkcie japońskiej kultury, języka i anime, długo mnie przekonywała, przynosiła jakies komiksy swiadcżac żarliwie o ich niesłychanej głębi, a nawet rysowała mnie w wersji manga nic z tego. Do czasu gdy obejrzałam na kompie pewnien serial...i długo nie mogłam się pozbierać.
Efekty mody na mangę nie dały na siebie długo czekać. ...Japonię ogarnął szał na dziewczyny, kobiety poubierane w szkolne mundurki, białe, opadające skarpetki, różowe dodatki i bieliznę widoczną spod krótkich spódniczek...Wszystko po to aby upodobnić się do małych dziewczynek...Mężczyźni, szczęgólne starsi wypowiadają się z radością o tym dziwactwie, a ja zastanawiam się jak to daleko jeszcze pójdzie...
A co do nieocenzurowanej wersji "Graduation" w Japonii ...tam sprzedano na indywidualne zamówienie pojedyńczą, pewnie montażową kopię za 3.000 $, reszta oglądnęła to samo co my.
A co do nieocenzurowanej wersji "Graduation" w Japonii ...tam sprzedano na indywidualne zamówienie pojedyńczą, pewnie montażową kopię za 3.000 $, reszta oglądnęła to samo co my.
Tyczy się to wszystkich: Graduation był oryginalnie napisany na dwa odcinki (czyli w sumie 1,5 godzinny odcinek). Niestety nigdy nie został sfilmowany w takiej postaci i na pewno nie pojawi się na DVD. Elu - to sprawdzona informacja. Powiedziała to adminka strony JASON na forum, lub moderatorka jego forum, teraz już nie pamiętam. Pozdrawiam