Krople pustyni
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Cóż... sądziłam, że troszkę bardziej się wysilicie Ale może mam za duże wymagania? Ja powiem wam, ze wstepne oceny wykonam jeszcze dzisiaj, no ale czas macie jeszcze do 13 na dorzucanie artów.
Olka nie zmieniaj!!! Mnie się podobają te dwa "p" bo przypominają odgłos kropelek uderzających o parapet....
Olka nie zmieniaj!!! Mnie się podobają te dwa "p" bo przypominają odgłos kropelek uderzających o parapet....
Zrobiłam dwa... wątpię czy choć jedno sie nadaje, to bardzie przypomina sam polar niż "Krople pustyni" i ta jakość, może jedno by sie nadało, ale tego nie wsadzę, nie znalazłam żadnego - photobucket - jutro mnie raczej nie będzie i wogóle wszystko do niczego, poza waszymi nowymi dziełami przed nimi to tylko .
Czytaj między wierszami...
Hej, aras, no coś ty, chcemy to zobaczyć!
http://photobucket.com - prosty adres, proste w użyciu, wystarczy się zarejestrować i masz album... Wierz mi, sama z moją ciemnotą sobie poradziłam
http://photobucket.com - prosty adres, proste w użyciu, wystarczy się zarejestrować i masz album... Wierz mi, sama z moją ciemnotą sobie poradziłam
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
13 lipca do północy... hm... który dzisiaj mamy? Chyba 13, co?
A nie, czekajcie, wczoraj był 13, dziś jest... 14
O kurcze, _liz, zrobisz wyjątek, prawda? Mam arciki aras (mnie się podobają, nie wiem czego autorka się czepia aras - są naprawdę niezłe, zwłaszcza ten... ten drugi tutaj, ten z Isabel... Mogłabyś tylko je podpisać ), dziewczyna biedaczka się miotała z tym photobucketem, a ja dopiero dziś odebrałam pocztę (w sumie nie wiem, kiedy dostałam list, ale pewnie wczoraj )... Weź je pod uwagę _liz, bo będzie na mnie
http://img78.photobucket.com/albums/v25 ... _aras2.jpg
http://img78.photobucket.com/albums/v25 ... -_aras.jpg
A nie, czekajcie, wczoraj był 13, dziś jest... 14
O kurcze, _liz, zrobisz wyjątek, prawda? Mam arciki aras (mnie się podobają, nie wiem czego autorka się czepia aras - są naprawdę niezłe, zwłaszcza ten... ten drugi tutaj, ten z Isabel... Mogłabyś tylko je podpisać ), dziewczyna biedaczka się miotała z tym photobucketem, a ja dopiero dziś odebrałam pocztę (w sumie nie wiem, kiedy dostałam list, ale pewnie wczoraj )... Weź je pod uwagę _liz, bo będzie na mnie
http://img78.photobucket.com/albums/v25 ... _aras2.jpg
http://img78.photobucket.com/albums/v25 ... -_aras.jpg
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
nowa - jeszcze raz dzięki, prosiłam cię tylko o zamieszczenie ich tutaj żeby _liz wzięła pod uwagę wszystkie pozostałe, żeby potem nie było na mnie, że inni się namęczyli i przezemnie nie oceniono ich prac, nie podpisałam ich bo hmm... wsyd mi, że są takie... niezbyt niezbyt, tobie sie podobają , no cóż dzieki za dobre słowa .
P.S. Dostałaś je wczoraj po 22:00 , kiedy ja poddałam się i photobucket wygrał .
P.S. Dostałaś je wczoraj po 22:00 , kiedy ja poddałam się i photobucket wygrał .
Czytaj między wierszami...
Hmm... W zasadzie nie powinnam ich uwzględnić, ale ponieważ termin był przesunięty ze względu na Aras i ona w końcu wykonała te arty, to te kilka godzin mogę pominąć. Fanart zostaną uwzględnione i zaraz je ocenię.
Tak wiec moi drodzy zamykamy konkurs na bannery do "Kropel pustyni". Wyniki zostaną ogłoszone w niedzielę (mam nadzieję, ze nie będe miała problemów z netem, bo wtedy będziecie musieli czekać na wyniki aż do sierpnia - w poniedziałek znów wyjeżdżam). Trzymajcie za siebie samych kciuki!
Tak wiec moi drodzy zamykamy konkurs na bannery do "Kropel pustyni". Wyniki zostaną ogłoszone w niedzielę (mam nadzieję, ze nie będe miała problemów z netem, bo wtedy będziecie musieli czekać na wyniki aż do sierpnia - w poniedziałek znów wyjeżdżam). Trzymajcie za siebie samych kciuki!
- Galadriela
- Zainteresowany
- lizzy_maxia
- Fan
Wiem, że już za późno. Blah blah blah. Ale wcześniej nie mogłam. Na domiar złego jeszcze te przenosiny <xcomu>! Dobra, nie będę się tłumaczyć, ponieważ nie mam czasu (zaraz wyjeżdżam na weekend, wracam w poniedziałek i wtedy będę mogła na spokojnie oblookać całe forum itd.). Wrzucę tylko to - wiem, że już po terminie i nie uwzględnisz tego _liz, ale ponieważ obiecałam wcześniej coś jeszcze mojego...więc proszę. Tak poza konkursem:
:: kroplówka ::
btw. Dziewczyny (Olka, Aras) - świetna robota z tymi bannerkami, gratulacje
:: kroplówka ::
btw. Dziewczyny (Olka, Aras) - świetna robota z tymi bannerkami, gratulacje
Hmm... który dzisiaj mamy? Czyżby 18? Tak, nie inny dzień tylko 18 lipca - rozwiązanie konkursu na banner do "Kropel pustyni".
Na wstępię chcę zaznaczyć, że wszystkie dzieła bardzo mi się podobały i od dzisiaj są banerami Kropelek. Ale musiałam wybrać te niby "naj", no i cóż stało się....
I Miejsce i Moje serdeczne gratulacje dla... Banerka Olki:
II Miejsce i Również gratulacje dla... Lizzy:
III miejsce ponownie dla najwyraźniej utalentowanej pod tym kątem Olki:
Ale przyznaję także wyróznienie dla Elip:
Pozostali proszę się nie załapmywać, bo wasze banerry także mi siepodobały. Ale wszystkich nie mogłam nagrodzić.
Na wstępię chcę zaznaczyć, że wszystkie dzieła bardzo mi się podobały i od dzisiaj są banerami Kropelek. Ale musiałam wybrać te niby "naj", no i cóż stało się....
I Miejsce i Moje serdeczne gratulacje dla... Banerka Olki:
II Miejsce i Również gratulacje dla... Lizzy:
III miejsce ponownie dla najwyraźniej utalentowanej pod tym kątem Olki:
Ale przyznaję także wyróznienie dla Elip:
Pozostali proszę się nie załapmywać, bo wasze banerry także mi siepodobały. Ale wszystkich nie mogłam nagrodzić.
- lizzy_maxia
- Fan
Przede wszystkim - buziaki dla tych, którym tym razem się nie udało...a właściwie się udało, bo coś jednak osiągneli - zrobili świetne bannerki, niektórzy po raz pierwszy w życiu, to już jest jakiś sukces Po drugie - gratulację dla Olki, kiedy zobaczyłam ten jej bannerek....od razu wiedziałam, że wygra, jest taki...pustynno-kropelkowy , jeśli wiecie, co mam na myśli. Po trzecie - dzięi _liz, nie spodziewałam się (serio!), jest mi niezmiernie miło
- lizzy_maxia
- Fan
Pytanko. Czy _liz jest teraz za górami, za lasami, czyli na wakacjach? (_liz, jesteś?). Bo nadrobiłam "Obrazy" i chciałabym poczytać coś Twojego nowego A żeby tak bardzo nie odbiegać od tematu, to powiem, ze "Krople pustyni" weszły mi w krew Jak zabieram się za jakis nowy bannerek, to moją pierwszą myślą jest: "O, te obrazki pasowałyby do Kropelek...Uuu. Zapomniałam, że "zamknięto szufladę" z tym opowiadaniem" _liz wymyśliła jakieś nagrody dla nas za te bannerki - pojęcia nie mam, co to będzie, bo jeszcze do mnie nie dotarło Ale dla mnie najwspanialszą nagrodą byłoby...ładne <wydanie> Kropelek. Qrczę, chyba sama coś takiego zrobię. Wydrukuję (wraz z komentarzami, bo to przecież też jest częścią tego opowiadania), dołożę wszyściutkie Wasze bannerki, oprawię (czyżby namiastka pracy magisterskiej? ), wyślę _liz, zeby złożyła swój autograf na pierwszej stronie, a potem przeczytam wszystko od początku i postawię na półce w widocznym miejscu Ehh...marzenia...Nie mam kolorowego tuszu
Głupio mi. Minęło już tyle czasu odkąd wróciłam i dowiedziałam się kto wygrał nasz bannerkowy konkurs, a jeszcze nie pogratulowałam zwycięz-- zwyciężczyniom
Olu, lizzy - moje serdeczne gratulacje Zasłużyłyście.
No, to "odbębnoine" , teraz czekam aż wróci _liz, z braku polskiej lektury wirtualnej muszę zabierać się za coraz to nowszą literaturę amerykańską Ale nie żałuję, oj nie żałuję. Tylko brakuje mi naszych polskich perełek by _liz
Olu, lizzy - moje serdeczne gratulacje Zasłużyłyście.
No, to "odbębnoine" , teraz czekam aż wróci _liz, z braku polskiej lektury wirtualnej muszę zabierać się za coraz to nowszą literaturę amerykańską Ale nie żałuję, oj nie żałuję. Tylko brakuje mi naszych polskich perełek by _liz
Owszem. Ale właśnie wróciłam i na kilka dni pozostanę w domku, więc będę wpadać na forum.Czy _liz jest teraz za górami, za lasami, czyli na wakacjach?
Obecnie zapraszam do opowiadania "Każda moja łza", którego kilka części napisałam wylegiwując się na gorącej plaży (mało brakowało, a zrobiłabym z Michaela opalonego ratownika ). A jesli mowa o czymś nowym to najpóźniej w przyszłym tygodniu będę miała niespodziankę...chciałabym poczytać coś Twojego nowego
Heh... Przykro mi Lizzy... podejrzewałam, że pojawi się ten problemik. Bo cóż, hmm... Wydanie Kropel Pustyni otrzyma Olka, jako zdobywczyni pierwszej nagrody... Ale może uda mi się jednak wykombinować tusz do drukarki i dla ciebie tez zrobić dodruk, jesli tak bardzo chcesz?Ale dla mnie najwspanialszą nagrodą byłoby...ładne <wydanie> Kropelek.
- lizzy_maxia
- Fan