Moderatorzy - reaktywacja
Forum rules
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
- lizzy_maxia
- Fan
Taka mała sugestia - przez kilka dni (?) nicki moderatorów wyróżnione były kolorem niebieskim....Wcześniej, o ile dobrze pamiętam, był to kolor zielony. Dziś - pomarańczowy. Z kolorystyką forum najbardziej wiążę się pomarańcz, aczkolwiek kolor niebieski najbardziej się odznaczał i był przez to najbardziej widoczny....Dlatego ja bym była za tym rozwiazaniem...Np. niebieski dla adminów, a pomarańczowy niech zostanie dla modów.
- ciekawska_osoba
- Fan
Macie racje. Teraz te dwa kolory są b. podobne do siebie i trzeba się dokładnie przyglądać które to które. Ja niewidziałam jak nicki były na niebiesko ale dzięki mojej wspaniałej wyobraźni widzę to w mojej głowie więc jestem za kolorem niebieskim !!!
"Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
- lizzy_maxia
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
hehe słoneczko nie wiem ale skoro nadal widnieje to może zostanę? teraz staram się bywać częściej a jak wrócę z leśneij głuszy (za niedługo wyjeżdżam ale na krótko) to wezmę się ostro do pracy i zostanę z tobą:) Myślę, ze z jednym działem na pół z tobą dam sobie radę -więc mam andzieję, że ejdnak dział "My" zostanie pod moją opieką
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
No bez przesady! Daltoniści sami, czy co? Poza tym - wy tu maci Jednego Administratora, drugi poplącze się tylko czasami. Cóż tu jest do rozpoznawania?Smerfeta wrote:Macie racje. Teraz te dwa kolory są b. podobne do siebie i trzeba się dokładnie przyglądać które to które.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Owszem, owszem... widzę. No i co? I tak cię prawie nie ma
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Kanały energetyczne?! Ja ci dam kanały energetyczne, ty łobuzie Jak jeszcze raz pomieszasz kanały energetyczne z duchowością, to cię będę w snach nachodził i straszył
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Ja tak do Twórców zostałam przydzielona, by posprzątać pokoiki Jasona, ale... mogę się chyba zagrzebać i w pozostałe. Chociaż mi się nie chce No właśnie tak sama z siebie, to tego nie zrobię. Potrzebuję jakiejś zachęty Chyba, że jak zrobiłam, co miałam zrobić {o} wykopie mnie na zbity ryjek, bo się wielu modów w Twórcach nazbierało