..:: Letnie Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 ::..
Moderator: Xander
..:: Letnie Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 ::..
Juz za 3 tygodnie zaczyna sie Olimpiada ,jak oceniacie szanse polskich sportowców na zdobycie medalu?zawodnicy jakich dyscyplin zdobędą dla Polski najwięcej medali?Komu będziecie kibicowac i czy wogóle macie zamiar interesować się Olimpiadą??
Cowards die many tiems before their deaths,The valiant never taste of death but once.
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Oglądaliście wczoraj? Niezły początek... to było coś chciałabym tam być. Musiało pójść na to dużo kasy (coś o tym słyszałam ale do końca nie pamiętam ile) Dzisiaj na 2 było coś ja nie stety nie widziałam wiem tylko że MAteusz zdobył jakiś medal ponoć. I widziałam jeszcze na 1 że były jakieś zawody z kolarstwa. Oglądałam też na czeskim programie 2 i były tam zawody pingponga w których grał polak!! Ja nie widziałam tego na Polskiej telewizji i mnie to zaskoczyło... że nie ma to w naszej a u sąsiadów jest... więc i tak Polak wychrał z Brazylijczykiem! I miło Licze na naszych Polaków mają spore szanse.
Nowy sposób sedziowania boksu jest fatalny. Jesli jeden z zawodników po 3 rundach ma przewage 20 pkt. to wygyrwa walke. Wiadomo, ze Rusek hołdujacy starej szkole walki wali rekami jak cepem przez pare pierwszych rund a potem sie wypala a taki np. Kubanczyk dokłądnie mierzy ciosy i uderza technicznie proste i czasem sierpy.
Jesli chodzi o Judo, powiem... i tak Gracie wszystkim dokopie.
Hokej: Od kilku lat te zawody sa formalnościa.
Szermierka: Kompletnie nie rozumiem stylu walki Włochów, walcza za bardzo ofensywnie i odsłaniają całay korpus
Jesli chodzi o Judo, powiem... i tak Gracie wszystkim dokopie.
Hokej: Od kilku lat te zawody sa formalnościa.
Szermierka: Kompletnie nie rozumiem stylu walki Włochów, walcza za bardzo ofensywnie i odsłaniają całay korpus
Jedna uwaga do tego, to wcale nie jest nowy sposób sędziowania w boksie ten system powstał już przed poprzednią olimpiadąNowy sposób sedziowania boksu jest fatalny. Jesli jeden z zawodników po 3 rundach ma przewage 20 pkt
i jeszcze jedno nie udawaj eksperta bo ci to marnie (łagodnie mówiąc) wychodzi
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Otylia ZŁOTO!!! Jest drugą Polką, która na olimpiadzie zdobyła 3 medale. Wcześniej była jakaś inna kobitka, w 1964r. bodajrze. Kobiety rulez, bo jeszcze żadnemu panu się to nie udało
P.S. Sprawdzałam. Paweł będzie płynął te 1500m dowolnym 20.08.2004 o godz. 09:27 Tak sobie pomyślałam, że warto odnowić znajomości i co? Jajco, chłopak wyjeżdża na stypendium do Californi Cociaż z 2-giej strony i tak go nie lubiałam
P.S. Sprawdzałam. Paweł będzie płynął te 1500m dowolnym 20.08.2004 o godz. 09:27 Tak sobie pomyślałam, że warto odnowić znajomości i co? Jajco, chłopak wyjeżdża na stypendium do Californi Cociaż z 2-giej strony i tak go nie lubiałam
Nie wiem, nie orjętuje się co do poprzednich Igrzysk ...
Były emocje na samym końcu gdy Nasza Otylia walczyła o złoto z tą drugą(nie wiem jak ona się nazywa). Tylko o parę sekund Polka zdążyła wyprzedzić "konkurentkę" ale było o co walczyć, ładne te złotko co ? Podobno narzeczony Otyli kupił jej szczeniaczka za te osiągnięcia, dwa srebrne i jeden złoty- należy jej się
Były emocje na samym końcu gdy Nasza Otylia walczyła o złoto z tą drugą(nie wiem jak ona się nazywa). Tylko o parę sekund Polka zdążyła wyprzedzić "konkurentkę" ale było o co walczyć, ładne te złotko co ? Podobno narzeczony Otyli kupił jej szczeniaczka za te osiągnięcia, dwa srebrne i jeden złoty- należy jej się
"Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
[quote="Olka"]Dwa srebrne szczeniaczki i jeden złoty? [quote]
Nie, nie, nie Ale powiem Ci, że ten labradorek jest koloru takiego żółtawego...
Nie, nie, nie Ale powiem Ci, że ten labradorek jest koloru takiego żółtawego...
Last edited by Smerfeta on Wed Aug 25, 2004 10:14 pm, edited 1 time in total.
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
Mam informacje dla Olki: szczeniaczek nazywa się Atena. Całkiem fajnie- teraz ten pies będzie jej przypominał Igrzyska Olimpijskie.
Ekstra- Polscy sportowcy się starają, żeby nie zawieść nasz i naszego kraju niech tak będzie nadal !!!
Ekstra- Polscy sportowcy się starają, żeby nie zawieść nasz i naszego kraju niech tak będzie nadal !!!
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Nie no- całkiem fajnie ale jakoś dziwnie wołać do psa "Atena- do nogi!"brendanferhfan wrote:Jak miło... moja dwuletnia suka tez jest Atena...
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski