Ulubiony bohater
Moderator: Galadriela
- maria_alejandra
- Gość
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Nie pamietam czy juz tego w tym watku nie pisalem, ale nie chce mi ie sprawdzac wiec mozliwe, ze sie teraz powtorze.
Ulubiona bohaterka: Tess
Ulubiony bohater: Alex
Ulubiona para: Tess&Alex - zwiazek Maxa i Liz w porownaniu z tym zwiazkiem jest niczym! Milosc moze sie kiedys skonczyc, a to co polaczylo Tess i Alexa na zawsze pozostanie niezmienione!!! (mowie o mierci! mierci! SMIERCI!!! HaHaHa!!!)
Ulubiona bohaterka: Tess
Ulubiony bohater: Alex
Ulubiona para: Tess&Alex - zwiazek Maxa i Liz w porownaniu z tym zwiazkiem jest niczym! Milosc moze sie kiedys skonczyc, a to co polaczylo Tess i Alexa na zawsze pozostanie niezmienione!!! (mowie o mierci! mierci! SMIERCI!!! HaHaHa!!!)
..
Moim ulubionym bohaterem (w zasadzie to bohaterka) jest Liz. Sama nie wiem czemu. Chociaż pozostali są też wspaniali, ale jednak wolę ją - może dlatego, że w pewnych sytuacjach przypomina mnie ? Kto wie
=) LiZ =)
Re: Ulubiony bohater
Gdybym miał wybrać 1 osobę to Isabell Ale lubię praktycznie wszystkich: Max'a, Liz, Marie, Alexa, Tess, Kyle'a i nawet czasami Michaela
Maria i Michael
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Kiedy oglądałam Roswell po raz pierwszy, byłam tak zadeklarowaną dreamerką (choć nie wiedziałam wtedy, że to się tak nazywa), że śledziłam ze szczególną uwagą tę parę, więc Max i Liz byli moimi ulubionymi bohaterami.
Teraz, kiedy jestem już nieco starsza, i ponownie oglądam Roswell, zaczynam mocniej doceniać także innych bohaterów. Polubiłam jeszcze bardziej parę candych, z tą specyficzną relacją między nimi. Kyle'a troszkę mi szkoda, bo w sumie sympatyczny chłopak z niego, a ta cała kosmiczna afera odebrała mu dziewczynę. A Jim Valenti też okazał się całkiem w porządku.
I kogo teraz wybrac na ulubionego bohatera?
Teraz, kiedy jestem już nieco starsza, i ponownie oglądam Roswell, zaczynam mocniej doceniać także innych bohaterów. Polubiłam jeszcze bardziej parę candych, z tą specyficzną relacją między nimi. Kyle'a troszkę mi szkoda, bo w sumie sympatyczny chłopak z niego, a ta cała kosmiczna afera odebrała mu dziewczynę. A Jim Valenti też okazał się całkiem w porządku.
I kogo teraz wybrac na ulubionego bohatera?
mój ulubiony bohater? Obecnie bezsprzecznie Micheal... bo nie jest taki landrynkowy jak Max.
Myślę, że taki facet powinien być: może i niezdarny, ale oddany swojej dziewczynie i starający się aby było jej z nim dobrze
Myślę, że taki facet powinien być: może i niezdarny, ale oddany swojej dziewczynie i starający się aby było jej z nim dobrze
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Niestety nie mogę się ograniczyć do tylko jednego bohatera bo uwielbiam ich wszystkich ale jeśli muszę już wybierać to mój wypór pada na Maxa i Liz.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- MissIndependent
- Nowicjusz
Isabel
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Ale może tak troszeczkę więcej, żeby można było nawiązać dyskusje? Dlaczego Isabel, co Ci się w tej postaci podoba, co irytuje - że w sumie akurat ja uznałaś za swoją ulubioną bohaterkę cyklu?MissIndependent wrote:Isabel