czat
Moderator: piter
czat
proponuje tutaj kierowac swoje rozmowy.
dziekuje za uwage.
o_O
dziekuje za uwage.
o_O
Collect some stars to shine for you.
hejka neph!
wiem, ja tez lubie {o} - tak tylko sie z nim drocze.. hihi.. (zawsze kupa smiechu z tym kawalarzem - to jakis dzial skasuje, to komus bana zalozy.. hie hie..)
u mnie tez spox! dzisiaj troche przysypialem caly dzien, bo w nocy ogladalem filmy, ale nie narzekam - zawsze lubie pojsc na wydzial - poplotkowac z kolegami i kolezankami - sa naprawde fajni!
to czesc.
wiem, ja tez lubie {o} - tak tylko sie z nim drocze.. hihi.. (zawsze kupa smiechu z tym kawalarzem - to jakis dzial skasuje, to komus bana zalozy.. hie hie..)
u mnie tez spox! dzisiaj troche przysypialem caly dzien, bo w nocy ogladalem filmy, ale nie narzekam - zawsze lubie pojsc na wydzial - poplotkowac z kolegami i kolezankami - sa naprawde fajni!
to czesc.
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Hej Piter
Więc piszę coś więcej 'WIĘCEJ' mam nadzieję, że tlye wystarczy? Zawsze chciałam mieć takich przyjaciół jak wy na których mogę polegać cały czas Dzięki wam bardzo to wiele dla mnie znaczy Może Piotruś powiesz coś więcej o sobie bo jesli już jesteśmy przyjaciółmi chciałabym znać historię Twojego życia
Joł joł
Więc piszę coś więcej 'WIĘCEJ' mam nadzieję, że tlye wystarczy? Zawsze chciałam mieć takich przyjaciół jak wy na których mogę polegać cały czas Dzięki wam bardzo to wiele dla mnie znaczy Może Piotruś powiesz coś więcej o sobie bo jesli już jesteśmy przyjaciółmi chciałabym znać historię Twojego życia
Joł joł
hm.. historia moje zycia.. no dobra.. to leci tak: najpierw nie bylo nic a pozniej pojawilem sie ja i Bog musial zrobic swiat dookola, zebym sie nie nudzil mialem wspaniale dziecinstwo: wymarzonych rodzicow i glupiego brata a teraz sobie studiuje matematyke - a jak mi sie nudzi to scigam Bin Ladena (strasznie szybkie bydle :/ biega jak maratonczyk.. nawet jak mu juz ucialem nogi..)
a u Ciebie jak to bylo?
a u Ciebie jak to bylo?
Wyobraź sobie, że bardzo podobnie Tylko to wszystko mój drogi zaczęło się dzień wcześniej i Bóg nie dla Ciebie stwoarzył świat a dla mnie a potem pojawiłeś się Ty Teraz też sobie studiuje 'stosunki' a dziś np. wybieram się na nockę klubową I będę się świetnie bawić A gdy sie nudzę męczę mojego kocurka
hm... mnie mowil co innego... myslisz, zeby mi tak naklamal...?
kluby.. well.. nie moge powiedziec, zebym byl wielkim fanem rozrywek przy akompaniamencie czlowieka krzyczacego "RECE DO GORY NIECH WALA SIE MURY!! CALA SALA NAPIER**LA!!"...
wole nie wiedziec jakie mysli chodzily Ci po glowie jak pisalas to zdanie o kocurku... (nie demoralizuje mnie, jestem porzadnych chlopcem )
kluby.. well.. nie moge powiedziec, zebym byl wielkim fanem rozrywek przy akompaniamencie czlowieka krzyczacego "RECE DO GORY NIECH WALA SIE MURY!! CALA SALA NAPIER**LA!!"...
wole nie wiedziec jakie mysli chodzily Ci po glowie jak pisalas to zdanie o kocurku... (nie demoralizuje mnie, jestem porzadnych chlopcem )
Hmmm czegoś takiego nie słyszałam, ale i tak świetnie sie bawiłam i przez to zrobiłam sobie dziś wagary i nie poszłam na uczelnie Bo ostatnim razem po takiej imprezce poszłam na wykład nie śpiąc 25h i zasnęłam na nim na 30min. Więc już wolę się w domq wysypiać przynajmniej wygodnie jest
Jeśli nie odpowiada Ci 'Ręce do góry' i 'Yo Yo! I'm black...' jakiej muzyki słuchasz? 'Dum dum dum'?
Po chwili:
Jeśli nie odpowiada Ci 'Ręce do góry' i 'Yo Yo! I'm black...' jakiej muzyki słuchasz? 'Dum dum dum'?
Po chwili:
Grzeczni chłopcy nie maja kosmatych myślipiter wrote:wole nie wiedziec jakie mysli chodzily Ci po glowie jak pisalas to zdanie o kocurku... (nie demoralizuje mnie, jestem porzadnych chlopcem )
to dlaczego przestalas..? Metallica to jest absolutnie najlepsza muzyka pod sloncem..
a LP slucham tylko jak mam ochote na cos bardziej elektronicznego.. zdarza sie..
a moze mowiac, ze jestem porzadny i grzeczny chcialem tylko ukryc jakim jestem degeneratem..
a LP slucham tylko jak mam ochote na cos bardziej elektronicznego.. zdarza sie..
a moze mowiac, ze jestem porzadny i grzeczny chcialem tylko ukryc jakim jestem degeneratem..
Czemu przestałam? Proste wolę inny rodzaj muzyki Takie rytmy reggae i w ogóle A LP słucham jak mam ochotę na coś elektronicznego
No tak potyczka słów i kto wygra? Zapewne ja bo innego wyjścia nie widzę Degeneratem mówisz? Hmmm.....
A ja lubię niegrzecznych chłopców...
No tak potyczka słów i kto wygra? Zapewne ja bo innego wyjścia nie widzę Degeneratem mówisz? Hmmm.....
A ja lubię niegrzecznych chłopców...
Last edited by onar-ek on Thu Nov 25, 2004 11:20 pm, edited 1 time in total.
wolec inny rodzaj muzyki niz Metallica to w zasadzie grzech
co do potyczki, to ja Ci podpowiem jeszcze jedno wyjscie: ja wygram
hm.. skoro lubisz niegrzecznych, to postaram sie w najblizszym czasie zdemolowac jakis sklep czy pobic jakas staruszke.. (ehh.. kobiety i ich zyczenia... na swiecie byloby znacznie mniej przemocy, gdyby samce nie chcialy imponowac samicom...)
co do potyczki, to ja Ci podpowiem jeszcze jedno wyjscie: ja wygram
hm.. skoro lubisz niegrzecznych, to postaram sie w najblizszym czasie zdemolowac jakis sklep czy pobic jakas staruszke.. (ehh.. kobiety i ich zyczenia... na swiecie byloby znacznie mniej przemocy, gdyby samce nie chcialy imponowac samicom...)