Czy wy wszyscy jesteście idiotami :> ?
Moderator: piter
Widzisz {o}, ja też mam czasem rację!nephit wrote:nie, Milla ma racje, chodzilo mi o to co napisala juz w poprzednim poscie sorry... chyba nieuwaznie czytalem
Nie ma sprawy nephit, choć myślałam, że się ze mną drażnisz.
"Największy ze wszystkich błędów to dojście do przekonania, że nie popełnia się żadnego." - Thomas Carlyle
Ukatrupię _liz i Mleczną Wróżkę Przez nie mam teraz ciągłe skojarzenia i to takie których nie powinnam mieć heh Więc wybacz, ale ja się lepiej odzywać teraz nie będę bo napisałąbym coś kosmatego
A dzielić sie też nie lubię Moje to moje Znajdź sobie cos własnego Chyba, że za wstęp do mojego nieba uzyskałąbym zaproszenie do kogoś innego
A dzielić sie też nie lubię Moje to moje Znajdź sobie cos własnego Chyba, że za wstęp do mojego nieba uzyskałąbym zaproszenie do kogoś innego
kto to jest Mleczna Wrozka..? cos jak Gnom Kurzajka..?
wiesz.. ja jestem znany z podtekstow wiec jak Ci sie cos kojarzy, to mnie sie pewnie skojarzylo juz jakis czas temu - mozesz pisac
ehh.. jak tak koniecznie chcesz, to moge Cie wpuscic do mojego 666nieba.. mamy kebaby (warszawskie )
wiesz.. ja jestem znany z podtekstow wiec jak Ci sie cos kojarzy, to mnie sie pewnie skojarzylo juz jakis czas temu - mozesz pisac
ehh.. jak tak koniecznie chcesz, to moge Cie wpuscic do mojego 666nieba.. mamy kebaby (warszawskie )
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Nie znasz Mlecznej Wróżki? Inaczej zwana jest Hotaru, ale po 'mlecznej' scenie _liz zmieniła jej ksywkę i juz tak zostało
Wstydzę siępiter wrote:wiesz.. ja jestem znany z podtekstow wiec jak Ci sie cos kojarzy, to mnie sie pewnie skojarzylo juz jakis czas temu - mozesz pisac
Wolę białostockie kebaby Ale ale mogę wpaść to kiedy? Aaaa i prosiłabym o jakies stosowne zaproszeniepiter wrote:ehh.. jak tak koniecznie chcesz, to moge Cie wpuscic do mojego 666nieba.. mamy kebaby (warszawskie )
Hotaru zostala Mleczna Wrozka.. a wygladala tak porzadnie..
hm.. nie znam zadnej sceny z mlekiem...
well.. ja sie boje, ze zgorsze publike, jesli powiem o czym myslisz
khm.. zaproszenie..
////////////////////////////
Do Wielce Szanownej Jasnie Nam Z Laski Boga I Przyzwolenia Ludu Panujacej Pani Onarek
wpadnij do stolicy
piotrus
//////////////////////////
wystarczajaco formalnie..?
hm.. nie znam zadnej sceny z mlekiem...
well.. ja sie boje, ze zgorsze publike, jesli powiem o czym myslisz
khm.. zaproszenie..
////////////////////////////
Do Wielce Szanownej Jasnie Nam Z Laski Boga I Przyzwolenia Ludu Panujacej Pani Onarek
wpadnij do stolicy
piotrus
//////////////////////////
wystarczajaco formalnie..?
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Jeśli nie znasz sceny z mleczkiem to uuuu żałuj fajna jest, ale od tamtej pory mleka nie piję I nic nie pomoże hasło: 'Pij mleko będziesz wielki' Chyba 'Jedna kropelusia...' Ehem zagalopowałam się
Hmmm jak gdzies w rowie nie wyląduję to przyjadę czemu nie Bo teraz tak ślisko
Myślę, że i tak publika tu przebywająca jest przygotowana na coś takiego skoro Ty tu jesteś I niby skąd ty wiesz o czym ja myslę?piter wrote:well.. ja sie boje, ze zgorsze publike, jesli powiem o czym myslisz
Hmmmm dziwnie to brzmi Tak jak kiedys napisałam do kolegi na gg 'Idź do kościoła i błagaj o "laske"' A chodziło mi o 'łaskę'piter wrote:Do Wielce Szanownej Jasnie Nam Z Laski Boga (...)
Hmmm jak gdzies w rowie nie wyląduję to przyjadę czemu nie Bo teraz tak ślisko
Właśnie to sugeruję Chyba musisz się ze mną zgodzić co do tegopiter wrote:sugerujesz, ze gorsze publike sama swoja obecnoscia..?
Może to Cie zmartwi, ale u mnie nie ma aluzji A głodnemu chleb na myślipiter wrote:a wiem o czym myslisz, bo Twoje aluzje daja sie latwo przejrzec..
A były tam jeszcze inne podtexty?piter wrote:ehh.. msci sie na mnie nieuzywanie polskich znakow... ale gratuluje, tego podtekstu nie zauwazylem
I tu zgodzę się z Renyą 'To jest jakaś różnica pomiędzy rowami a sejmem? W obu tłum ludzi w sezonie.'piter wrote:nie mamy rowow mamy Sejm