inne seriale??
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- brendanferhfan
- Zainteresowany
To było PIĘKNE! (mój szczęsliwy dzień )
Oglądaliście OTH (nie zamierzam tu urzywać polskiego tłumaczenia). To było... piękne. CMM jak zawsze czarujący. (Szkoda tylko że gra taka cnotke ale ponoć potem się zmieni - chociaz czy ja wiem czy chce). Juz to kocham... naprawde. (Moze ktoś mi porównac to do Kochanych Kłopotów? - bo ja nie mam o tym pojęcia )
Potem Lost - Jak zwykle zaskakujący, czyli to co w nim najbardziej lubie. Bez żadnych konkretnych informacji. Dalej nie wiadomo co za "potwór" grasuje na wyspie? Czy Luck (chyba tak się nazywa) go widział czy kłamie? Czy doktor ma przewidzenia? Aj... To jest niezłe.
Szykuje mi się piękne 22 odcinki z twarzą CMM czy można chcieć więcej
Oglądaliście OTH (nie zamierzam tu urzywać polskiego tłumaczenia). To było... piękne. CMM jak zawsze czarujący. (Szkoda tylko że gra taka cnotke ale ponoć potem się zmieni - chociaz czy ja wiem czy chce). Juz to kocham... naprawde. (Moze ktoś mi porównac to do Kochanych Kłopotów? - bo ja nie mam o tym pojęcia )
Potem Lost - Jak zwykle zaskakujący, czyli to co w nim najbardziej lubie. Bez żadnych konkretnych informacji. Dalej nie wiadomo co za "potwór" grasuje na wyspie? Czy Luck (chyba tak się nazywa) go widział czy kłamie? Czy doktor ma przewidzenia? Aj... To jest niezłe.
Szykuje mi się piękne 22 odcinki z twarzą CMM czy można chcieć więcej
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
A wg. mnie nie
Po pierwszym odcinku OTH trudno cokolwiek powiedzieć, ale serial jest całkiem przyzwoity. Tematyka dość typowa, ale czegóż można oczekiwać po obyczajowym serialu dla młodzieży. Na razie "Kochane Kłopoty" są u mnie górą, ale zapracowały na to kilkoma sezonami, wśród których trafiały się też nienajlepsze odcinki. W każdym razie OTH zamierzam oglądać.
Po pierwszym odcinku OTH trudno cokolwiek powiedzieć, ale serial jest całkiem przyzwoity. Tematyka dość typowa, ale czegóż można oczekiwać po obyczajowym serialu dla młodzieży. Na razie "Kochane Kłopoty" są u mnie górą, ale zapracowały na to kilkoma sezonami, wśród których trafiały się też nienajlepsze odcinki. W każdym razie OTH zamierzam oglądać.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Ja też zamierzam, chociaż GG nie dorównuje do pięt. No ale to dopiero pierwszy odcinek, nie? Ale nawet mi się spodobał, typowy serial obyczajowy dla młodzieży, a ja lubię takie No i tu się zgodzę z brendanfehrfanką, CMM (Magea - Chad Michael Murray - czy jak tam to się pisze - główny bohater ) jest słodki
"Wszyscy leżymy w rynsztoku,
ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy."
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
W sobotę na TV4 puścili pierwszy odcinek nowego serialu, "Joan z Arkadii". Wprawdzie oglądałem od połowy, ale wydaje sie całkiem fajny. W życie zwyczajnej dziewczyny wplątuje się nagle Bóg w postaci a to jakiegoś chłopaka, a to starszej Murzynki. Jakby bez tego nie miała dość kłopotów. W środę będzie powtórka, obejrzę więc od początku. Ale z tego co już widziałem raczej będę go oglądał.
"Please, God, make everyone die. Amen."
A wiecie, co ja bym chciała obejrzeć? (Możę 'wykrakam' ) "Charmed". Kojarzycie? Często słyszę o tym serialu. Chyba nigdy nie szedł u nas, co?
A na "Joan z Arkadii" wpadłam w środę pod koniec. Ale kompletnie nie rozumiałam o co chodzi Dziś następny odcinek. Może obejrzę
A na "Joan z Arkadii" wpadłam w środę pod koniec. Ale kompletnie nie rozumiałam o co chodzi Dziś następny odcinek. Może obejrzę
- Galadriela
- Zainteresowany
Charmed=Czarodziejki. Głównymi bohaterkami serialu są trzy niezwykłe, mieszkające w San Francisco, siostry Halliwell. Wiodą z pozoru normalne życie, lecz również walczą z czarnoksiężnikami, demonami i innymi potworami, bo są... czarownicami. Każda z nich jest obdarzona nadprzyrodzoną mocą, którą odziedziczyły po swoich przodkiniach i która jest niezastąpiona w walce z siłami zła...A wiecie, co ja bym chciała obejrzeć? (Możę 'wykrakam' ) "Charmed"
Jak narazie można było obejrzeć u nas dwa sezony. A powstało jak narazie 7 sezonów.Chyba nigdy nie szedł u nas, co?
Więcej informacji Charmed Site
- brendanferhfan
- Zainteresowany
Nie mogę powiedzieć, że nie lubię "Mamy Cię", ale o tej porze TVN powinno emitować "Dowody zbrodni"! Co jest?
Czy ktoś coś wie na ten temat? Skończyło się, czy przeniesiono porę emisji? Tak bez ostrzeżenia?
Czy ktoś coś wie na ten temat? Skończyło się, czy przeniesiono porę emisji? Tak bez ostrzeżenia?
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
Taak... AXN to zaraz po HBO i Canal+ to program, który najbardziej chciałabym teraz mieć (właśnie ze względu na Lost)
Szkoda, że się skończyła Padadena Bardzo mi się ten serial podobał i żałuję, że było tylko 13 odcinków. A skończyła się... cóż, czy dobrze, czy źle... to podlega dyskusji
Pewnie już wiecie, ale od środy na Tvn7 idą Przyjaciele Kultowy serial, szedł juz kiedyś, ale nie oglądałam. A teraz idzie od 1 odcinka
OTH... Coraz bardziej lubie A CMM... wydaje się coraz przystojnieszy, o ile to możliwe Skąd oni biorą takich chłoaków? U nas takich nie ma
Szkoda, że się skończyła Padadena Bardzo mi się ten serial podobał i żałuję, że było tylko 13 odcinków. A skończyła się... cóż, czy dobrze, czy źle... to podlega dyskusji
Pewnie już wiecie, ale od środy na Tvn7 idą Przyjaciele Kultowy serial, szedł juz kiedyś, ale nie oglądałam. A teraz idzie od 1 odcinka
OTH... Coraz bardziej lubie A CMM... wydaje się coraz przystojnieszy, o ile to możliwe Skąd oni biorą takich chłoaków? U nas takich nie ma