Yyyyyyyyyy można. Magea w końcu to są zielone rajtuzy pitera, piter walczący w kisielu.Magea wrote:Gadacie najnormalniej o zielonych rajtuzach, rurze, walkach w kisielu ... przecież nie wolno bagatelizowac takigo opowiadanka napisanego chyba pod wplywem weny ..
Rozkazujaca Wszystkim I Wielbiona Przez Tlumy Trojca
Moderator: piter
- Galadriela
- Zainteresowany
A może tak w budyniu mlecznym?
piter za kogo Ty mnie masz, żeby mi się tak rura miała z czymś kojarzyc? Ty i rura Ojaaaaaaa Yyyy
piter za kogo Ty mnie masz, żeby mi się tak rura miała z czymś kojarzyc? Ty i rura Ojaaaaaaa Yyyy
Last edited by onar-ek on Tue Mar 01, 2005 9:29 pm, edited 1 time in total.
- Galadriela
- Zainteresowany
Onarku fajne zasady W punkcie trzecim obok zielonych rajtuz pitera dodałabym, że wielbimy jeszcze _liz i onarka (i ich krwiożercze wiewiórki)
Mleczko to podstawa życia! Z mleka powstałeś i w mleko się obrócisz...
Galadriela widzisz ile cię ominęło. Ale to dobrze, że doceniasz wartość naszych jakże budujących komentarzy. one chyba ujmują całą esencję tego 'opowiadania'
P.S: Zastanawiam się w przeciągu ilu godzin ten temat trafi do 'Miodzio'
Mleczko to podstawa życia! Z mleka powstałeś i w mleko się obrócisz...
Galadriela widzisz ile cię ominęło. Ale to dobrze, że doceniasz wartość naszych jakże budujących komentarzy. one chyba ujmują całą esencję tego 'opowiadania'
piter... yyy... aż mi mowę na chwilę odjęło i chyba się nawet zarumieniłam. A nie, to na pewno nie rumieńce, po prostu gorąco zrobiło mi się na samą myśl o takich podziękowaniach Teoria potrzebuje... praktyki? Hmm, no wiesz, ale ja wolałabym praktyki z kimś doświadczonym. I bez rajtuz!_liz.. mozesz 'dziekowac mi jakos inaczej' i 'na kolanach', jesli taka Twoja wola.. biologia.. hm.. Teoria zawsze potrzebuje swojej siostry...
Onarku mam wrażenie, żę to była jakaś aluzja... nie powiem do kogo.piter ma podzielna uwage.. moze walczyc z paroma przeciwniczkami na raz... (dwiema na przyklad.. )
P.S: Zastanawiam się w przeciągu ilu godzin ten temat trafi do 'Miodzio'
Taa też myślałam o miodzio i znów będzie temat onarek-'brak mleczka' bądź piter-'chodź, mnie łatwo zadowolic'
Mleczko jest zdrowe... Z mleka powstałeś i w mleko się obrócisz
Że niby piter chce z nami walczyc? Przecież on nie ma szans chyba, że będzie miał swoje super, zielone rajtuzy Wtedy to już po nas
Mleczko jest zdrowe... Z mleka powstałeś i w mleko się obrócisz
Że niby piter chce z nami walczyc? Przecież on nie ma szans chyba, że będzie miał swoje super, zielone rajtuzy Wtedy to już po nas
- Galadriela
- Zainteresowany
- Galadriela
- Zainteresowany
milcze, bo szykowalem sygnaturke
ale widze, ze sobie dobrze radzicie pod moja nieobecnosc... ciekawe, czy jak Was zostawie na dluzej, to po powrocie zastane jakas nowa religie..
ps: moje ego jest i tak calkiem spore... i nie wiem czy chce, zeby bylo wieksze.. to mogloby miec skutek przeciwny do oczekiwanego..
ale widze, ze sobie dobrze radzicie pod moja nieobecnosc... ciekawe, czy jak Was zostawie na dluzej, to po powrocie zastane jakas nowa religie..
ps: moje ego jest i tak calkiem spore... i nie wiem czy chce, zeby bylo wieksze.. to mogloby miec skutek przeciwny do oczekiwanego..
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Tytuł -'kult pitera'
Twórca -'_liz'
EDIT:
piter Twoja sygnaturka pasuje do naszych
A duże 'ego' jest w modzie Chociaż _liz wymyśliła taki fajniutki wierszyk o wielkości może go nam przedstawisz co?
Twórca -'_liz'
EDIT:
piter Twoja sygnaturka pasuje do naszych
A duże 'ego' jest w modzie Chociaż _liz wymyśliła taki fajniutki wierszyk o wielkości może go nam przedstawisz co?
Last edited by onar-ek on Tue Mar 01, 2005 9:53 pm, edited 1 time in total.
Że co?! A dlaczego niby ja mam być założycielem takiego tematu? Widze tu wiele innych chętnych, np. Onarka lub Elip. Albo samego pitera... Poza tym mało oryginalny tytuł A może tak: "Wielka Trójca - onarek, _liz i piter" (w końcu to my tę rozmowę nakręcamy)?Tytuł -'kult pitera'
Twórca -'_liz'
Masz na myśli: Nie wielkość lecz technika czyni z "tego" wojownika ? (W miejsce "tego" proszę sobie wstawić odpowiedni wyraz)A duże 'ego' jest w modzie Chociaż _liz wymyśliła taki fajniutki wierszyk o wielkości może go nam przedstawisz co?
miala pasowac... (i zeby to bylo jasne - nie pociagaja mnie kobiety, ktore wygladaja jakby mialy wspolnego przodka z arbuzem.. )piter Twoja sygnaturka pasuje do naszych
Elip, zdecydowany i duzy PLUS (moze poza tym tanczeniem..)
_liz, masz niepowtarzalna szanse wymyslic nazwe dla tego tematu (ze taki powstanie, to ja rowniez nie mam watpliwosci..)
ps: zboczone jestescie ja Was musze jakos hamowac.. dobra.. na dzis koniec z podtekstami o 'przecinkach' i 'ego'
Last edited by piter on Wed Mar 02, 2005 12:31 am, edited 1 time in total.
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.