Max Evans//\\Jason Behr #3
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Ech.. Kroniki, już nie mogę sie doczekać na godzinę 23. Uwielbiam ten film, z jego atmosferą oraz wspaniałą grą aktorów
Maleństwo, big za te fotki!
Ta scena po pożegnalnej imprezce, gdy tak siedzą i "dumają" na kacu... piękne!
Taki to opis znalazłam w Teletygodniu :
"Kroniki portowe. Adaptacja powieści Annie Proulx. Autorka sprzedała prawa, ale zastrzegła sobie, że akcja musi rozgrywać się w Nowej Funlandii. Jason Behr i Kevin Spacey dobrze odżywiali się przed filmem. Jason przytył sześć, a Kevin jedenaście kilogramów"
On wtedy przytył??!! Mnie się zdawało, że prócz zmiany koloru czuprynki to on jednak schudł, a nie odwrotnie...
No, ale z moją "obsesją" to ja mogę się mylić...
Maleństwo, big za te fotki!
Ta scena po pożegnalnej imprezce, gdy tak siedzą i "dumają" na kacu... piękne!
Taki to opis znalazłam w Teletygodniu :
"Kroniki portowe. Adaptacja powieści Annie Proulx. Autorka sprzedała prawa, ale zastrzegła sobie, że akcja musi rozgrywać się w Nowej Funlandii. Jason Behr i Kevin Spacey dobrze odżywiali się przed filmem. Jason przytył sześć, a Kevin jedenaście kilogramów"
On wtedy przytył??!! Mnie się zdawało, że prócz zmiany koloru czuprynki to on jednak schudł, a nie odwrotnie...
No, ale z moją "obsesją" to ja mogę się mylić...
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
Ech, ja sobię chyba Kroniki podaruję. odkąd były dodatkiem w jakiejś gazecie obejrzałam je wiele razy i za bardzo nie mam ochoty. Właściwie bardziej interesuje mnie dzisiejsza premiera 'Love's enduring promise' z katie heigl na Hallmarku. No cóż, wyrodna ze mnie fanka Jasona
Natomiast buszując w sieci przy wtórze "Carminy Burana" (zawsze mam dreszcze przy tym utworze!) natrafiłam na zdjęcia Maxa i Liz, w postaci... lalek na wzór barbie i kena Nie powiem, coś nowego wśród ogromnej ilości fanartów i innych gadźetów tworzonych przez fanów roswell. Dla zainteresowanych link
P.S. Buziaki Misiu za przypomnienie zdjęć z Comic-Conu i witamy Maleństwo!
Natomiast buszując w sieci przy wtórze "Carminy Burana" (zawsze mam dreszcze przy tym utworze!) natrafiłam na zdjęcia Maxa i Liz, w postaci... lalek na wzór barbie i kena Nie powiem, coś nowego wśród ogromnej ilości fanartów i innych gadźetów tworzonych przez fanów roswell. Dla zainteresowanych link
P.S. Buziaki Misiu za przypomnienie zdjęć z Comic-Conu i witamy Maleństwo!
Last edited by Olka on Fri Mar 25, 2005 9:23 pm, edited 1 time in total.
Buszując po sieci znalazłam kolejne zdjęcie Jasona z planu The Grudge. Oto jego miniaturka. Większą wersję znajdziecie na stronie Stevena Susco
Wszystko wskazuje na to, że akcja "See my LA" na terenie Japonii rozkręca się. Przypomnę, że ma ona na celu przybliżyć Japończykom Los Angeles i zachęcić ich do odwiedzenia Miasta Aniołów. Jason bierze w niej udział, jako jeden z najlepiej znanych japończykom aktorów/muzyków amerykańskich. (Tutaj znajdziecie listę pozostałych sław biorących udział w akcji. Jest tam nawet Arnold Szwarceneger i... Barbie ) Do tej pory w sieci dostępne były jedynie miniaturki promujących akcję plakatów.
Obecnie rozklejane są one na bilboardach. Jeden z fanów wypatrzył pana Behra na stacji metra Toranomon w Tokio.
Wszystko wskazuje na to, że akcja "See my LA" na terenie Japonii rozkręca się. Przypomnę, że ma ona na celu przybliżyć Japończykom Los Angeles i zachęcić ich do odwiedzenia Miasta Aniołów. Jason bierze w niej udział, jako jeden z najlepiej znanych japończykom aktorów/muzyków amerykańskich. (Tutaj znajdziecie listę pozostałych sław biorących udział w akcji. Jest tam nawet Arnold Szwarceneger i... Barbie ) Do tej pory w sieci dostępne były jedynie miniaturki promujących akcję plakatów.
Obecnie rozklejane są one na bilboardach. Jeden z fanów wypatrzył pana Behra na stacji metra Toranomon w Tokio.
W prawdzie fanką Jasona nie jestem... ale Kroniki obejrzałem. Rzeczywiście dobra gra aktorów. Tylko o co właściwie w tym filmie chodziło?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Pojawił się, pojawił się Magea i to nawet kilka razy, choć nie wiem o której godzinie , ale na pewno było to po Twoim przyśnięciu... Rzeczywiście było go jak na lekarstwo, ale nie tylko dla Jasona oglądałam Kroniki...po prostu z ciekawości, bo dużo słyszałam o tym filmie i jego klimat jest naprawdę...specyficzny
Maleństwo
Cóż to za pustki? W tym pokoiku? Nie wierzę, że zgasła w nas chęć porozmawiania o naszym Jasonie! Nawet, jeśli brak nowinek na jego temat. Chociaż właściwie ostatnio przeczytałam, że TG2 wejdzie do kin amerykańskich w Halloween 2006. A jak pamiętamy, Jason nie wykluczał udziału w kolejnej części. Jednak mam nadzieję, że to sobie podaruje. Gdyby miał wrócić, jak kolejne straszydło, chyba bym się popłakała. Może zafundują jakieś retrospekcje?
Znalazłam również włoską stronę poświęconą Roswell. Całkiem ciekawa. Zapraszam -> http://www.roswellitalia.org
Znalazłam również włoską stronę poświęconą Roswell. Całkiem ciekawa. Zapraszam -> http://www.roswellitalia.org
No fakt, pustki aż przykro patrzeć
Gdzie są wszyscy (wszystkie)???
Jason jako straszydło? No wiesz, ja tam chętnie śniłabym koszmary z nim w roli głównej. Choć tak naprawdę nie mogę go sobie wyobrazić jako jakiegoś "potwora" - charakteryzator musiałby się zdrowo napocić
Dlatego mimo wszystko uważam, że niektóre role są dla Jasona absolutnie nie osiągalne. On ma bardzo charakterystyczną twarz, sposób gry i moim zdaniem nie byłby wystarczająco wiarygodny jako pewne postacie. Ale wiecie co? Tak sobie pomyślałam, że mam jedno marzenie. To znaczy jeśli chodzi o Mr B to jest ich sporo, ale... Dobra, do rzeczy. Pamiętacie to zdjęcie, na którym Jason wygląda jak mafioso z lat '20? Pyszne... No i właśnie jak na nie patrzyłam pomyślałam sobie, że chciałabym zobaczyć Jasona w roli płatnego zabójcy. Oczywiście takiego z rozterkami To dopiero byłoby wyzwanie...
Gdzie są wszyscy (wszystkie)???
Jason jako straszydło? No wiesz, ja tam chętnie śniłabym koszmary z nim w roli głównej. Choć tak naprawdę nie mogę go sobie wyobrazić jako jakiegoś "potwora" - charakteryzator musiałby się zdrowo napocić
Dlatego mimo wszystko uważam, że niektóre role są dla Jasona absolutnie nie osiągalne. On ma bardzo charakterystyczną twarz, sposób gry i moim zdaniem nie byłby wystarczająco wiarygodny jako pewne postacie. Ale wiecie co? Tak sobie pomyślałam, że mam jedno marzenie. To znaczy jeśli chodzi o Mr B to jest ich sporo, ale... Dobra, do rzeczy. Pamiętacie to zdjęcie, na którym Jason wygląda jak mafioso z lat '20? Pyszne... No i właśnie jak na nie patrzyłam pomyślałam sobie, że chciałabym zobaczyć Jasona w roli płatnego zabójcy. Oczywiście takiego z rozterkami To dopiero byłoby wyzwanie...
Faktycznie, troszkę go zaniedbaliśmy ale obiecuję, że jutro napiszę więcej o naszym ulubieńcu. Szykujcie się, bo 15 kwietnia zaczyna się festiwal w Filadelfii i tabun pan z F4F jedzie gromadnie by oglądnąć Shooting Livien, mając nadzieję, że spotkają się tam także z Jasonem.
Na pocieszenie najnowsze zdjęcie - szkoda że takie malutkie - z D-War.
Na pocieszenie najnowsze zdjęcie - szkoda że takie malutkie - z D-War.
Rzeczywiście strasznie malutki, ale i tak słodkie (ja tu mam na myśli Jason'a)
freja, śliczniutkie te avatary... a "boy with a dream" jest prze-cu-do-wny, choć to nie JB czy mozna z niego jakoś skorzystać??
Malutki Jason za malutką kierownicą...Hm...Zawsze miałam słabość do facetów za kółkiem
Ale to jedno wcześniejsze, z tym żelem na włosach...Jasno nie powinien mieć ABSOLUTNIE żadych kompleksów, ale przy jego wysokim i czole i uszach taka stylizacja zdaje się być Na szczęście oczy, usta i czarny golf rekompensuja wszystko
Malutki Jason za malutką kierownicą...Hm...Zawsze miałam słabość do facetów za kółkiem
Ale to jedno wcześniejsze, z tym żelem na włosach...Jasno nie powinien mieć ABSOLUTNIE żadych kompleksów, ale przy jego wysokim i czole i uszach taka stylizacja zdaje się być Na szczęście oczy, usta i czarny golf rekompensuja wszystko
Olka, nie strasz.. jak już widziałam te rękę wystającą spod prześcieradła w końcowej scenie, to mi taka myśl przemknęła, że on w 2 jako zjawa będzie występował i od razu poczułam niesmak... To już by była profanacja!Olka wrote:[..] TG2 wejdzie do kin amerykańskich w Halloween 2006. A jak pamiętamy, Jason nie wykluczał udziału w kolejnej części.
Nio, rzeczywiscie powiało pustkami, ale chyba dlatego, ze to taki dziwny czas był.. teraz wszystko powolutku wraca, my też...
15 kwietnia? Toż to dziś Wspaniale! Tak, uwzględniając różnicę czasu, to gdzieś około niedzieli można liczyć już na obszerniejsze relacje.. No, ładnie! Już sobie ostrze pazurki!
Tylko chyba tym razem będzie bez czapeczki? Można by zakłady obstawiać.. Będzie czapeczka czy nie...
freja, a ja nic nie widzę ale wierzę caroleen, na pewno są wyśmienite.. jak tylko się da sprawdzę..
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
jak widzisz freja, udało się ten anonim na stronie to ja- niestety nie wiedziałam, że podpis się nie załączy
dziękuję za udostępnienie
czapeczka? hm.. lepiej nie jestem nieuleczalną optymistką i wierzę, że tym razem Jason olśni nas puszystymi włosami i mniej "niedbałym" strojem chociaż tak naprawdę, to co za różnica, co on ma na sobie
dziękuję za udostępnienie
czapeczka? hm.. lepiej nie jestem nieuleczalną optymistką i wierzę, że tym razem Jason olśni nas puszystymi włosami i mniej "niedbałym" strojem chociaż tak naprawdę, to co za różnica, co on ma na sobie