Witamy na forum.roswell.pl
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Nie dołuj intiego
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- Weronika Evans
- Starszy nowicjusz
Cześć
Po długich staraniach jestem na forum .Na Komnacie jestem zalogowana już od 7 miesięcy jednak tutaj przy rejestracji popełniłam błąd (mój komputer odmówił posłuszeństwa i zrobił mi pare kont za jednym razem).To bardzo rozzłościło admina i dostałam BANA .Po długich staraniach i radach Eli (dzięki) jestem w końcu na roswell.pl i się z tego niezmiernie ciesze .Znam pare osób z Komnaty ale chce poznać całą reszte wiernych fanów Roswelka
Witam Wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam .
PS:Mój nick był chwilowym przypływem emocji więc mówcie na mnie poprostu Weronika albo Wercia
Po długich staraniach jestem na forum .Na Komnacie jestem zalogowana już od 7 miesięcy jednak tutaj przy rejestracji popełniłam błąd (mój komputer odmówił posłuszeństwa i zrobił mi pare kont za jednym razem).To bardzo rozzłościło admina i dostałam BANA .Po długich staraniach i radach Eli (dzięki) jestem w końcu na roswell.pl i się z tego niezmiernie ciesze .Znam pare osób z Komnaty ale chce poznać całą reszte wiernych fanów Roswelka
Witam Wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam .
PS:Mój nick był chwilowym przypływem emocji więc mówcie na mnie poprostu Weronika albo Wercia
"I felt like Jason Behr and I had such a unique chemistry.
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
He just walked in and we started reading together, it was just there." - Shiri
Weronika Evans wrote:To bardzo rozzłościło admina
Ha, ha.. biedactwo, a nasz admin, potrafi być zły...
W każdym bądź razie po tych małych kłopotach witaj serdecznie! Fajnie, że do nas dołączyłaś!
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"
- Martuśśśśśśśśśś
- Gość
Witam wszystkich! Jestem tutaj od dzisiaj, a na komnacie od grudnia 2004...zalogowałam sie przede wszystkim po to, żeby usłyszeć Wasze zdanie na temat np moich wierszy, a także pogodać...przy czym na tym pierwszym zależy mi nieco bardziej (z powodów osobistych jak i nieco bardziej publicznych)...hmmm...to może cos o mnie...mam na imię Marta i mieszkam w Suwałkach, urodzinki mam 24 marca. Jeśli chodzi o zainteresowania to napewno film, muzyka i siatkówka.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
A Roswell, nie?Martuśśśśśśśśśś wrote: Jeśli chodzi o zainteresowania to napewno film, muzyka i siatkówka.
Witamy na naszym forum! Baw się dobrze i koniecznie podziel się wiereszami. Podobny dział mamy również na naszej stronie roswell.pl. Zapraszam do czytania i dołączenia swoich propozycji
- Martuśśśśśśśśśś
- Gość
ależ oczywiście, że Roswell też! Tylko, że Roswell jest filememOlka wrote:A Roswell, nie?Martuśśśśśśśśśś wrote: Jeśli chodzi o zainteresowania to napewno film, muzyka i siatkówka.
Podzieliłam się wierszami, na roswell.pl wrzuciłam dwa ficki i serdecznie dziękuję za komentarze!Olka wrote:Witamy na naszym forum! Baw się dobrze i koniecznie podziel się wiereszami. Podobny dział mamy również na naszej stronie roswell.pl. Zapraszam do czytania i dołączenia swoich propozycji
A o jakie propozycje chodzi?
- Martuśśśśśśśśśś
- Gość
- Martuśśśśśśśśśś
- Gość
Jak że dziś dokonałem rejstracji... tak więc wypada się przywitać z użytkownikami forum... więc witam wszystkich i każdego z osobna...
Last edited by Dynamikos on Sat Jun 18, 2005 5:08 pm, edited 1 time in total.
If you don't know powerlifting...You don't know squat..
- timgrayson
- Gość