Rosweliańskie Fotki
ja w kwestii technicznej ... Wyobrażacie sobie osobę odpowiedzialną za montaż tego serialu??? A teraz drążąc głębiej... za montaż takich własnie zdjęć ? Ja bardzo chętnie przystąpię do edukacji w kwestiach montażu i zgłoszę sie jako wolontariuszka (Amerykanie bardzo to lubią ) do pracy w montażowni... oczywiście A tak bardziej poważnie... Każda scena ma swój niepowtarzalny urok, prawda? Ale jak oglądałam odczytywanie scenariusza przez aktorów byłam zdruzgotana i płakałam ze śmiechu!! Takie kompletnie bezosobowe. Albo: Jason i Liz ćwiczą kwestię z"końca świata", on coś mówi, on coś przeżuwa Coś czy ktoś się tłucze w tle.. komedia A swoją drogą Jason naśladujący Brendana był wyjątkowy!! Ale widać było, że nawet wtedy starał się być "delikatny" Za to sceny z kwestią "święty Max" były nie do pobicia !! TAKIE zdjęcia chętnie bym oglądnęła!!
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
no przykro mi, ale to tylko twoja nieznajomośc się kłania
wpierw próbujesz wkleić plik bez nazwy( z samym rozszerzeniem), czujesz, zeby plik nazywał się:
".jpg" ??? bo adres wyglądał http://www.costam.cos/.jpg
a teraz próbujesz wkleić nam całą stronę www (rozszerzenie html).
Wklejać można tylko zdjęcia(jpg, gif, png, itp), które przy okazji znajdują się na ogólnodostępnym serwerze i mają jakąś nazwę
wpierw próbujesz wkleić plik bez nazwy( z samym rozszerzeniem), czujesz, zeby plik nazywał się:
".jpg" ??? bo adres wyglądał http://www.costam.cos/.jpg
a teraz próbujesz wkleić nam całą stronę www (rozszerzenie html).
Wklejać można tylko zdjęcia(jpg, gif, png, itp), które przy okazji znajdują się na ogólnodostępnym serwerze i mają jakąś nazwę
- Liz ParkerEvans
- Gość
- Maria_DeLuca
- Gość