Seriale
Moderators: Galadriela, Olka
A kiedy Ty na to znajdujesz czas? Ja ogladam Felicity jak mam czas i Grey's Anatomy jak mi z glowki nie wypadnie. DC nie mam kiedy bo nigdy nie ma mnie w domu w soboty o tej porze. Kiedys ogladalam JAG, ale to bylo kilka dobrych lat temu i ostatnio ogladalam Moonlighting, ale juz chyba sie skonczylo
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Hmm, czasem wynoszę śmieci. to się chyba liczy?Olka wrote:A wychodzisz czasem z domu?
Bez większych problemów, zasadniczo.Choć czasem mam konflikt: tv czy komp. Na szczęscie zwykle mogę z nich korzystać równocześnieonar-ek wrote:A kiedy Ty na to znajdujesz czas?
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Ben jest bee a Noel cacy To oczywiście uproszczenie, ale to Noel jest tym kochanym i uwielbianym przez wszystkie kobiety ucieleśnieniem naszego ideału. Ben był butny i porywczy. Z czasem Felisity go utemperowała, ale nadal pozostał nieodpowiedzialny. Kiedyś bardziej go lubiłam i nie dziwiłam się, że gł. bohaterka wolała jego - w końcu każda mała dziewczynak chce księcia Noela z bajki, ale kiedy mała dziewczynka dorasta w końcu wybiera tych "prawdziwych" męzczyzn, co to potrafią nieźle namieszać, jak Ben . Teraz jednak, kiedy na niego patrzę, to mam ochotę chwycić go za ramiona i potrząsnąć by się wreszcie obudził. Ben cały czas chodzi niczym śnięta ryba i nie potrafi się cieszyć. Zgoda, Noel uosobieniem radości też nie był, bo w końcu ma depresję, ale poradził sobie, wyszedł na prostą. Wziął los w swoje ręce i to mu się chwali. Noel na prezydenta!
Co do Noela i Felicity spoiler -> Hmm wiecie Felicity w ostatnich odcinkach po zdradzie Bena postanowi cofnac sie w czasie, aby byc z Noelem i qrcze nie wyjdzie im mimo, iz trzemalam za to kciuki! Jak dla mnie ona powinna byc wlasnie z Noelem a Bena nigdy za bardzo nie lubilam... Denerwowal mnie, ale nie ja pisalam scenariusz i nie ja postanowilam zakonczyc ten serial wlasnie tak jak sie zakonczyl! Ble!
Jak najbardziej Olka Noel na prezydenta
Jak najbardziej Olka Noel na prezydenta
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Na moje - po "nagi" i "kobietę", choć mogę się mylić
I ja też jestem za Noelem, zawsze byłem. Ale jedno mnie ciekawi. Może przegapiłem jakiś odcinek, ale jego związek z byłą żoną skończył się bardzo dziwnie. Ona dała mu w końcu rozwód, by mógł się z nią spotykać na luzie, bez przymusu. Tak przynajmniej ja to zrozumiałem. A później już jej nie widziałem. Czy pojawiła się jeszcze od tamtego czasu, ale ja to przegapiłem?
I ja też jestem za Noelem, zawsze byłem. Ale jedno mnie ciekawi. Może przegapiłem jakiś odcinek, ale jego związek z byłą żoną skończył się bardzo dziwnie. Ona dała mu w końcu rozwód, by mógł się z nią spotykać na luzie, bez przymusu. Tak przynajmniej ja to zrozumiałem. A później już jej nie widziałem. Czy pojawiła się jeszcze od tamtego czasu, ale ja to przegapiłem?
"Please, God, make everyone die. Amen."
Czy ktoś może mi powiedzieć jak nazywa się piosenka z czołówki "Felicity" i kto ją wykonuje? Bo nie wiedzieć czemu bardzo mi się podoba.
Ben był butny i porywczy? No cóż, widać że oglądam to to dopiero od 4 serii...gdzie od początku jawi mi się jako smętny i niezdecydowany bubek i dziwnie kojarzy mi się z Dawsonem z "Jeziora Marzeń" macie rację, Noel górą
A swoją drogą Olka to ciebie rozgryść nie mogę...w "Roswell" gustowałaś w nieśmiałym i romantycznym, w "Harrym Potterze" w "bad manach", w "Felicity" znów spokojny wrażliwiec
Czy to ja, czy komus jeszcze Megan strasznie przypomina Marię DeLuca?
Sposób bycia, mówienia, głos, temperament, nawet coś w wyglądzie...czy oni w tych serialach przycinają wszystkich bohaterów wdg. tego samego wzoru?
Ben był butny i porywczy? No cóż, widać że oglądam to to dopiero od 4 serii...gdzie od początku jawi mi się jako smętny i niezdecydowany bubek i dziwnie kojarzy mi się z Dawsonem z "Jeziora Marzeń" macie rację, Noel górą
A swoją drogą Olka to ciebie rozgryść nie mogę...w "Roswell" gustowałaś w nieśmiałym i romantycznym, w "Harrym Potterze" w "bad manach", w "Felicity" znów spokojny wrażliwiec
Czy to ja, czy komus jeszcze Megan strasznie przypomina Marię DeLuca?
Sposób bycia, mówienia, głos, temperament, nawet coś w wyglądzie...czy oni w tych serialach przycinają wszystkich bohaterów wdg. tego samego wzoru?
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
piosenka: JJ Abrams & Andrew - New Version of You
(ale szukaj raczej "felicity theme song")
Can you become
Can you become
A new version of you
New wallpaper
New shoe leather
A new way home
I don't remember
New version of you
I need a new version of me
New version of you
Szkoda,ze to powstalo tylko jako czlowka do serialu i nie ma nawet minuty
Mi tez sie bardzo podoba. Dopoki nie zobzczyem slow piosenki nie moglem zrozumec o czym ona jest, myslalem, ze zamiast "version" gosciu spiewa "vergin" i taj jakos glupio to wygladalo
(ale szukaj raczej "felicity theme song")
Can you become
Can you become
A new version of you
New wallpaper
New shoe leather
A new way home
I don't remember
New version of you
New version of you
Szkoda,ze to powstalo tylko jako czlowka do serialu i nie ma nawet minuty
Mi tez sie bardzo podoba. Dopoki nie zobzczyem slow piosenki nie moglem zrozumec o czym ona jest, myslalem, ze zamiast "version" gosciu spiewa "vergin" i taj jakos glupio to wygladalo