Miko Hughes
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Miko Hughes
Cóż. Może wypowiedzmy się na temat tego młodzieńca
Od szczenięcych lat pozostawał na ekranie. Dużym i małym. Zagrał w Pełnej chacie razem z Olsenkami, w filmach z aktorami takimi jak: Bruce Willis, Tom Hanks i wielu innych. Z małego, slicznego szkraba wyrósł całkiem przystojny młodzieniec. Ów młodzieniec, jak na razie, rzadko pojawia się na ekranie. Ale trzeba przyznać, że skubaniec jest utalentowany. Pięknie zagrał chorego na autyzm chłopca, czy choćby niezapomnianego Nicholasa z Roswell. A wy co o nim sadzicie?
Od szczenięcych lat pozostawał na ekranie. Dużym i małym. Zagrał w Pełnej chacie razem z Olsenkami, w filmach z aktorami takimi jak: Bruce Willis, Tom Hanks i wielu innych. Z małego, slicznego szkraba wyrósł całkiem przystojny młodzieniec. Ów młodzieniec, jak na razie, rzadko pojawia się na ekranie. Ale trzeba przyznać, że skubaniec jest utalentowany. Pięknie zagrał chorego na autyzm chłopca, czy choćby niezapomnianego Nicholasa z Roswell. A wy co o nim sadzicie?
Jane Cahill
Ten film to "Kod Merkury" z Brucem Willisem, leciał jakiś czas temu chyba na jedynce i jest stosunkowo nowy- byłam na nim w kinie z pięć lat temu.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
Dzięki za informację. Co gorsza... chyba widziałam ten film. Nawet na pewno. I znów się potwierdzają słowa mojej przyjaciółki. "Twoja pamięć jest jak ser szwajcarski"
No, ale teraz już kojarzę. Pamiętam, że oglądałam ten film z mamą. Nawet ona stwierdziła, że Miko grał bardzo przekonująco. A to mu się chwali, bo był wtedy młodszy niż w Roswell, a rola Nicholasa była rewelacyjna.
No, ale teraz już kojarzę. Pamiętam, że oglądałam ten film z mamą. Nawet ona stwierdziła, że Miko grał bardzo przekonująco. A to mu się chwali, bo był wtedy młodszy niż w Roswell, a rola Nicholasa była rewelacyjna.
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Rola Nicholasa była rewelacyjna, tylko szkoda, że epizodyczna. Dzieciak z takim talentem nie powinien się marnować. Chociaż z drugiej strony wśród fanów Roswell on na zawsze pozostanie Nicholasem. Taka łatka jest męcząca troszeczkę Ja go podziwiałam w Magicznej skale. Tam zagrał słodko i w tym filmie mi się spodobał
Co do Kodu merkurego, to nagrałam sobie na video. Przez to miałam małe kłopoty
Co do Kodu merkurego, to nagrałam sobie na video. Przez to miałam małe kłopoty
Jane Cahill
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Myslę, że w to nikt nie wątpi. Szczerze powiedziawszy jak obejrzałam Magiczną skałę to pomyślałąm Jaki przystojny aktor. Spisałam jego imię i nazwisko i miałam sprawdzić gdzie grał. Ale zapomniałam. I raz moja ex kumpela mówi Miko grał w Roswell i wtedy mówię sobie, ze faktycznie. tylko za chiny go nie pamiętałam. Ale już pamietam. Jak ja mu zazdroszczę! Grać z takimi sławami! On jest w moim wieku i tyle osiągnął! Godne podziwu. Trzeba podziękowac jego rodzicom za prowadzanie po castingach.
Jane Cahill
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- Vanilla Angel
- Gość