odcinki do sciagnięcia z netu
Moderator: _liz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
odcinki do sciagnięcia z netu
słuchajcie, mam do Was prośbe. Mianowicie nienagrały mi się ostatnie jakieś 3-4 minuty "graduation".ostatnią nagraną sceną jaką mam jest to jak Jessie przyjeżdza do nich na pustynię. Kiedyś krążył wśród nas link do strony skad można bło ściągać wszystkie odcinki w kawałkach-to bym ściągnęła ostatnie pare minut 'graduation". Proszę, napiszcie mi tu tamten adres lub jakiś inny gdzie byłoby "graduation" bo z KAAZY mi nie ściąga-nie mam miejsca na dysku,a ponadto mam bardzo słaby komp z góry dzięki za pomoc!
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Nan, mój adres [email protected] ale nie wiem czy dojdzie (rozmiar) Ale dizęi wielkie!!!!
Zanim Nan obdzieli wszystkich podam adres strony z ktorej można ściągnąć Graduation i nie tylko...
http://podchamber.tripod.com/
http://podchamber.tripod.com/
Hm... To jet raczej duże... Wolałabym Pocztą Polską w naturze (dla zapełnienia płytki mogę jeszcze coś wrzucić), bo moja wiedza informatyczna nie sięga do dzielenia odcinka na części...
Elu, ale z tamtej stronki coś nie bardzo szło, poza tym tam to jest zdaje się podzielone na kawałki, a to dla mnie czarna magia Zresztą, i tak już tyle osób "poobdzielałam", nie tylko odcinkami, ale i książkami, że już mi to w nawyk weszło
Elu, ale z tamtej stronki coś nie bardzo szło, poza tym tam to jest zdaje się podzielone na kawałki, a to dla mnie czarna magia Zresztą, i tak już tyle osób "poobdzielałam", nie tylko odcinkami, ale i książkami, że już mi to w nawyk weszło
Last edited by Nan on Fri Aug 29, 2003 8:23 pm, edited 1 time in total.
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Faktycznie {o} nic dodać nic ująć... Lizzy po prostu musisz "cierpliwie" czekać...{o} wrote:Powiem krótko: uwierz...
W eMule funkcjonuje system kredytów. Im więcej danych danemu użytkownikowi prześlesz, tym większe będziesz miała u niego pierwszeństwo w kolejce pobierania.
BTW. Ja polecam program DC++. Dla mnie the best. A może dlatego, bo właśnie ściągam DVD RIPY całej pierwszej serii. Połowę już mam... Oto link: http://www.dcpp.one.pl/download/klienty ... -0.306.zip.
Jedno Ale Czasem trzeba udostępnić pewną ilość danych ze swojego dysku żeby dostać się na huba... Potem ustawiamy jeszcze sloty (czyli powiedzmy 2 i wtedy wiemy, że 2 osoby mogą od nas ściągać jednocześnie) i gotowe... Lizzy- tobie to szczególnie polecam, bo wiem, że masz neostradę... A tam osiagalabyś legalnie 60 kB/s od jakiegos goscia z szybkim łączem... Skontaktuj się ze mną na priva... Z chęcia cie oprowadzę w procesie instalacji... I podam zaraz huby skąd można ściągać odcinki Roswell. BTW. Dziś widziałem odcinki na dc++ w wersji 750mb . Ale to tak tylko na marginesie... Pozdrawiam bartek
Lizzy- nie wiem tylko kiedy będę mógł ci odpowiedzieć, bo na cały weekend wyjeżdzam do siostry na "DNI OTWARTE" jej uczelni... Ale napisz... Zresztą jutro pewnie będę na gg.
- lizzy_maxia
- Fan
Są postępy - 577 KB A ile pozostało, to wolę nie mówić...
Setka, czekałam, aż się "udzielisz" w tym temacie DC++ już kilka dni temu ściągnęłam, ale jeszcze nie zainstalowałam. Postanowiłam poeksperymentować z eMule. Ale jak tak dalej pójdzie (czyli woooooooolno), to będę musiała "ukatrupić" osiołka .
Setka, czekałam, aż się "udzielisz" w tym temacie DC++ już kilka dni temu ściągnęłam, ale jeszcze nie zainstalowałam. Postanowiłam poeksperymentować z eMule. Ale jak tak dalej pójdzie (czyli woooooooolno), to będę musiała "ukatrupić" osiołka .
Uwielbiam być oprowadzana Zwłaszcza, jak nie mam pojęcia czym są huby ani sloty. Nie przejmuj się, jakoś się tam spikniemy. Jak nie teraz, to kiedy indziej. Tak bardzo to mi się nie spieszy.Z chęcia cie oprowadzę w procesie instalacji...
No prosze i setka sie przekonal ze DC++ rzadzi
poprostu jest super i tyle ja juz mam wszystkie dvd ripy roswella pierwszego sezonu a te wersje 750MB to chyba byly SVCD wiec nic ciekawego i tak rozdzielczosc do bani
jesli nie setka to ja moge lizzy_maxia cie poprowadzic bo nie bede sie chwalil kto kogo wprowadzal w swiat Dc
PEACE
poprostu jest super i tyle ja juz mam wszystkie dvd ripy roswella pierwszego sezonu a te wersje 750MB to chyba byly SVCD wiec nic ciekawego i tak rozdzielczosc do bani
jesli nie setka to ja moge lizzy_maxia cie poprowadzic bo nie bede sie chwalil kto kogo wprowadzal w swiat Dc
PEACE
3 Sezony Roswell w DVD rip dostępne zapraszam do wymiany jeśli ktoś ma słabe łącze a pragnąłby mieć kolekcje na swej półce
A takze dodatki do 1 sezonu
A takze dodatki do 1 sezonu
hehe jakoś zaraz wiedziałem, kto w tym temacie się udzieli... No masz rację ujemny to ty mnie w ten świat wprowadziłeś, ale ja już radzę sobie bardzo dobrze... Bardzo ci dziękuję za to, bo pewnie nie miałbym do tej pory żadnego DVD ripa... Faktycznie te wersje 750 mb to SVCD, ale ja nigdy tak spakowanego idcnka nie widziałem, i w tym był mój zachwyt... Lizzy także jak ci się bardzo śpieszy, to rzeczewiście...ujemny wrote:No prosze i setka sie przekonal ze DC++ rzadzi
PEACE
Piter- mnie wkurzają w emule nieustające kolejki!!! Doprowadza mnie to wręcz do szału... A w dc++ jak ładnie pogadasz z gościem to na pewno dostaniesz od niego slota i problem z głowy. Jeżeli gościu jest non stop dostępny to możesz cały czas od niego ściągać....
Pozdrawiam
P.S. Ujemny- faktycznie się przekonałem...
Faktycznie początki są trudne... Tez tak myslalem na poczatku, ale potem zmienilem zdanie. Pan ujemny pomogl mi na poczatku i wytlumaczyl. Takim sposobem sciagnelem sobie caly sezon 1 Roswell DVD rip w niedlugim czasie. Na pewno szybciej niz emulkiem...
Last edited by setka on Fri Jun 25, 2004 12:18 pm, edited 1 time in total.