Temat dla piratów
-
- Gość
Temat dla piratów
Witam. Wreszcie pojawi się roswell w telewizji, mam pytanie zgrywać będzie ktoś i zamieszczał na serwerach http??
Nie
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
Zastanawiam się czy wogóle ktoś podejmie się tego trudu, bo zapewne większość z nas widziała ten serial po parę razy, poza tym jakość może być kiepska na TV 4. Jednak 16 września będzie miło usiąść przy obiadku przed telewizorem o godz. 13.00 by po raz kolejny obejrzeć perypetie naszych bohaterów
Mam wszystkie odcinki wszystkich sezonów wraz z napisami na kompie w bardzo dobrej jakości więc jak ktoś jest zainteresowany to chętnie służę pomocą
Mam wszystkie odcinki wszystkich sezonów wraz z napisami na kompie w bardzo dobrej jakości więc jak ktoś jest zainteresowany to chętnie służę pomocą
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Re: Roswell TV4
A ja byłbym zainteresowany owymi odcinkami z napisami na kompie, bo nie mam, a chciałbym mieć.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Od biedy można ściągnąć sobie na kompa odcinki z youtube, ale jakość wiadomo jaka jest. Ale w sumie lepiej tak niż wcale .
Pozdrawiam,
BAKLO
roswell.pl
BAKLO
roswell.pl
Wszyscy by chcieli, ale jest to działanie nielegalneGraalion wrote:A ja byłbym zainteresowany owymi odcinkami z napisami na kompie, bo nie mam, a chciałbym mieć.