Liz Parker
Moderator: Galadriela
Liz Parker
Moim ulubionym bohaterem jest Liz Pareker. Dlaczego? Sama nie wiem, może dlatego, że mamy podobne charektery jesteśmy spokojne i zazwyczaj opanowane. W Roswell widzimy jak bardzo Liz się zmienia, chociażby np. styl ubierania. Spotkanie Max'a bardzo ją zmieniło jak bardzo? Można zobaczyć na zdjęciach.
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
No więc w ramach uwielbiania Liz Parker... To zwykła i niezwykła postać. Jest dziewczyną jaką każda z nas chciałaby mieć za przyjaciółkę, taką do pogadania i zwierzeń. Darzymy ją ciepłem bo wydaje się mała i bezbronna ale potrafi być mocna, kiedy ktoś zagraża jej najbliższym i spieszy im z pomocą...Zmienia się i dojrzewa z każdym odcinkiem a tragedie i trudne decyzje wzmacniają ją....No i ta niezwykła umiejętnośc kochania. Pomimo wszystko i ponad wszystko...
Umieszczam jej zdjęcia wraz z Maxem lub wpatrzoną w niego bo tylko kiedy był obok niej, była najpiękniejsza...
Umieszczam jej zdjęcia wraz z Maxem lub wpatrzoną w niego bo tylko kiedy był obok niej, była najpiękniejsza...
Elu piekne fotki...!!!
Bodajrze Mari Ann tą fotke zamieszczała ale nie w tym temacie...
To zdjęcie tesh jest śliczne
A o to prosze Państwa Liz z 1 sezonu...
Przy tym zdjęciu zastanawiałam się co jest ładniejsze :Liz czy koń...
To zdjęcie jest przeróbka zdjęcia pierwszego...ale nie mogłam oprzeć sie pokusie żeby go tu zamieścieć...
Narazie to wszystko...
Bodajrze Mari Ann tą fotke zamieszczała ale nie w tym temacie...
To zdjęcie tesh jest śliczne
A o to prosze Państwa Liz z 1 sezonu...
Przy tym zdjęciu zastanawiałam się co jest ładniejsze :Liz czy koń...
To zdjęcie jest przeróbka zdjęcia pierwszego...ale nie mogłam oprzeć sie pokusie żeby go tu zamieścieć...
Narazie to wszystko...
rzeczywiscie, Liz jest bardzo ciepłą postacią, nie wiem czy istnieje ktos, kto jej nie lubi. Jest ładna, inteligentna, wie czego chce i umie o to walczyc. Jedyną jej niezaletą (wada brzmi okropnie) jest jej śmiech, ale przynajmniej jest szczery.
I sadze, ze Shiri została bardzo dobrze wybrana do pierwszoplanowej roli w naszym serialu
I sadze, ze Shiri została bardzo dobrze wybrana do pierwszoplanowej roli w naszym serialu
THERE'S TRUTH TO EVERY RUMOR
Liz Parker jest bardzo inteligentną, wrażliwą i ciepłą postacią... na samym wstępie wydaje sie być nazbyt ułożona i skłonna do konformizmu... ale np. "walka" z Tess o Maxa... ukazuje bardziej "drapieżna" strone Liz... nie mówiąc juz o TEOTW gdzie uwydatnia sie jej kolejna bardzo istotna cecha... zdolność do poświęceń...